naa
Aloitan nyt kokonaan uuden ketjun. Eli osaako joku sanoa miten tehdä uuniton juustokakku ilman tuorejuustoa? Käyttäen tilalla siis maitorahkaa tms.
Minä teen vähän tälläistä, mutta ilman marjoja ja ainakin tuplaten sitruunamehua, ja usein tuplaten rahkaa. Hyvää on.Alkuperäinen kirjoittaja Anzkuli:Esim.
6 liivatelehteä
½ dl vettä
2 dl kermaa
250 g rahkaa
¾dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
2 rkl sitruunamehua
3 dl marjoja
1. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna vesi ja liuota lehdet siihen
2. Vaahdota kerma ja sekoita kaikki ainekset varovasti sekaisin
3. Lisää hieman jäähtynyt liivateliemi
4. Hyydytä kylmässä
Ja tähän sitten keksipohja?Alkuperäinen kirjoittaja Anzkuli:Esim.
6 liivatelehteä
½ dl vettä
2 dl kermaa
250 g rahkaa
¾dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
2 rkl sitruunamehua
3 dl marjoja
1. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna vesi ja liuota lehdet siihen
2. Vaahdota kerma ja sekoita kaikki ainekset varovasti sekaisin
3. Lisää hieman jäähtynyt liivateliemi
4. Hyydytä kylmässä
Oi oi tätä mä kokeilenAlkuperäinen kirjoittaja Anzkuli:tai näin:
6 liivatelehteä
vettä
½ dl kuumaa kahvia
500 g maitorahkaa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
250 g tummaa suklaata
2½ dl vaahdotettavaa vanilliinikastiketta
1. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä
2. Mausta rahka sokereilla. Sulata ja jäähdytä suklaa (tai rouhi). Vatkaa vaniljakastike. Sekoita kaikki rahkan joukkoon
3. Liuota liivatteet kuumaa kahviin ja sekoita rahkaan ohuena nauhana
Joo, keksipohja, laitoin vaan täytteen ainekset...Alkuperäinen kirjoittaja naa:Ja tähän sitten keksipohja?Alkuperäinen kirjoittaja Anzkuli:Esim.
6 liivatelehteä
½ dl vettä
2 dl kermaa
250 g rahkaa
¾dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria
2 rkl sitruunamehua
3 dl marjoja
1. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna vesi ja liuota lehdet siihen
2. Vaahdota kerma ja sekoita kaikki ainekset varovasti sekaisin
3. Lisää hieman jäähtynyt liivateliemi
4. Hyydytä kylmässä
Mie en tykkää digestiveistä ite, mutta kyllä ne tähän käy. Niitähän vissiin ihan yleisesti näissä tän tyylisissä käytetään. Mie teen yleensä kaurakekseillä. Veikkaisin että 3-4 tuntia menee kun hyytyy, varma en oo, kun mie teen tämmöset yleensä edellisenä päivänä.Alkuperäinen kirjoittaja naa:Oi oi tätä mä kokeilenAlkuperäinen kirjoittaja Anzkuli:tai näin:
6 liivatelehteä
vettä
½ dl kuumaa kahvia
500 g maitorahkaa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
250 g tummaa suklaata
2½ dl vaahdotettavaa vanilliinikastiketta
1. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä
2. Mausta rahka sokereilla. Sulata ja jäähdytä suklaa (tai rouhi). Vatkaa vaniljakastike. Sekoita kaikki rahkan joukkoon
3. Liuota liivatteet kuumaa kahviin ja sekoita rahkaan ohuena nauhana
Montakohan tuntia riittää hyytyäkseen? Ja käykö digestivepohja?
Joo vois toimia!! En oo kokeillu! Sokeria en jättäis ihan heti pois, miun suuhun makeutusaine on vähän kökköä. Mutta voishan osan sokeristaki korvata, ei välttämättä kaikkea. Mutta mitään määriä mie en osaa tuohon sanoa.Alkuperäinen kirjoittaja Maria:Sokerinhan vois vaihtaa aspartaamiin ja kermasta osan valkuaisvaahtoon?