Ka a k k o i s s e u d u n v a u v a t :)

  • Viestiketjun aloittaja EnTahdoOllaPrinsessa
  • Ensimmäinen viesti
kahvittelut perjantaina sopii meille. Myökin ollaan Manun kanssa kahelleen perjantai ja lauantai joten kiva jos saa jotain tekemistä =)

Melle mitäs kaikkea oot tehnyt kun markkinoille meinasit?

Ukkis hui aivotärähdys :eek: Mites silleen kävi?

Nyt taian lähtee laittaa tuota poikaa nukkumaan. Nukkui "pienet" iltaunet 19.30-21.30 joten vähän myöhässä ollaan normaalista rytmistä.

Hellu ja Manu
 
Aika menee kamalaa vauhtia. Käytiin tänään avoimessa ja tehtiin samalla pieni lenkki. Nyt pitääkin pestä pyykkiä ja aloitella pakkailua. Pyhänä lähdetään taas vaihteeksi reissuun.
Markkinoilla käytiin eilen ja ostettiin vain pojalle muoviauto. Jaksoi kiinnostua siitä eilen melko kauan. Yleensä leikkii hetken ja sitten mennä viipottaa kirjahyllylle repimään kirjat alas yms. Kerkee kyllä joka paikkaan ja tietysti sinne minne ei pitäisi. Meillä alkaakin olla tavarat siirretty ylemmäksi.
 
morot :wave:

Siittä tärähdyksestä... Ukko laski Levillä pitkänä perjantaina pulkkamäessä, ja pulkka kääntyi menemään sellasta verkkoaitaa päin. Ukko sujahti siittä ali mutta naama osui verkon alalaitaan ja pää retkahti taaksepäin vauhdissa. Huulikin turposi mutta se parani nopeasti. Illalla sitten ekan kerran oksensi, ja seuraavana päivänä illalla taas. Päänsärkyä valitteli ja oli nuhjake. Käytettiin sit lääkärissä siellä, kun sunnuntain oksensi koko päivän. Aivotärähdys oli lekurin diagnoosi (no sitä oltiin jo itte epäilty muutenkin). Tiistaina sit Palojoen mökillä liukastui sukkasillaan lattialla ja tupsahti pepulleen, pää tärähti sen verran, että oksensi taas. Ja eiku pika pikaa sit kamppeet kasaan ja lähdettiin ajelemaan takas Lappeenrantaan. Täällä sit käytettiin vielä lääkärissä ja polilla mut eivät kuitenkaan kuvanneet päätä. Sen verran jo reipastunut poika oli. Ja olishan sen huomannu, jos jotain vakavampaa olis ollu.

Että tällästä :whistle: Eevi on nyt parina yönä nukkunut ihmeen hyvin ja heränny vaan kerran tissuttelemaan =) Toivottavasti jatkuiskin näin ja itte jättäis ton yösyönnin pois.

Kaffittelusta... Miulle käy ma-ke akselin aamupäivät.

Meil alkoi keittiön ja eteisen lattioiden uudelleen laatoitus :whistle: Tänään purettiin miehen kans vanhat laatat pois ja tässä viikolla pitäis sit levyttää ja laatottaa lattiat uudestaan. Ollaan evakossa anoppilassa, kun ei siinä työmaan keskellä oikeen pysty asumaan. Keittiössäkään ei ole kun yläkaapit paikoillaan :D

Juu, mut kaffelle tulen kunhan ajan saan tietää (Heili laitatko vaik kännyllä viestiä, jos en hoksaa koneella käydä)

Ukkis ja muksut
 
Pikana vaan...

Mulle sopis kahvittelut ti tai ke aamupäivä. Huomenna meinasin pestä pyykkiä koko päivän. Viime viikon laiskotti niin kovin etten pessyt kun pakolliset vaippapyykit joten uskotte miten paljon meillä on pyykkiä kertyny :eek:

En kyl tiiä miten tuo meijä Emmukka jaksaa olla siellä kaupungilla. viime kerta on vielä niin tuoreessa muistissa, likka karkas armadan kauppakeskuksessa ja sitä etittiin pitkään :\| Täytyy lahjoa se kai jollain että hetken malttais paikallaan.

Hellu ja Manu
 
Voi itku, kun olis tietty että Catjuska olit tulossa :/ Tosiaan myö vakkarit ihan tekstarilla peruuteltiin kaffet, kun suunnitelmat muuttui. Toivottavasti saatais pian uudestaan treffit aikaiseksi ja siekin Catjuska pääsisit tulemaan ja tutustumaan meihin =)

Helluun törmäsin kaupungilla sattumalta, kiitos kovasti kahviseurasta :D JA pikaista paranemista flunssasta :hug:

Eevikäinen se yllätti äipän viime yönä, positiivisesti :D Likka kävi kahdeksan jälkeen unille ja heräs 12 aikaan tissille, senpä jälkeen neiti heräs vasta aamu 7 =) Likka nukkui rauhallisesi koko yön :D Toivon todella, että tästä tulis pysyvä tapa likalle, ja yösyötöt jäis pois. Päiväs aikaan ihan mielelläni vielä imetän, kun en ole uskaltannu korviketta kokeilla. Pitäis vissiin enne 8kk lääkärineuvolaa kokeilla, miten tyttö reagoi Tutteliin tai Naniin. Viime vuoden puolella ollaan kokeiltu ja sillon tuli imeytymättä pukluina takas kaikki mitä oli juonut.

No juu, iltatoimet odottaa ;)

Ukkis ja Eevikäinen
 
Nii mie aattelin et olitte sopinu jotain muuta. Mie ku en itekkää ollu varma et kerkeenkö käymää, ni en ilmoitellu mittää. Muskarin jälkeen aattelin kumminskii käydä kaupoilla ja samalla piipahtaa siinä. Ehkä seuraavalla kerralla sitten:)

Onks teidän vauvoilla ilmenny muuten eroahdistuksia?? meillä nyt 9 kk korvilla ilmaantui ainakin iltaisin hankaluuksia taas nukahtamisessa (tai sit hampaat vaivaa), ei meinaa millää jäädä iteksee nukkumaa ja keikkuu pystyssä vaan. Toivottavasti menee ohi nopsaa...

Nyt iltapalalle :wave:
 
Huomenta,

Meijän pienemmällä pojalla, siis Edvinillä on alkanut kauhea mullistus elämässä. Siis eka tuli nuo kaks hammasta, sit oppi vilkuttamaan, ylittämään kynnykset, sanomaan Anna, kakka, Ätä (Miehen mielestä se on äiti) ja nyt sanoo Mau (meillon semmonen kissajuttu) ja eilen kun mies tuli kotiiin työmatkaltaan niin pikkanen oppi samassa rytinässä nousemaan polvinojasta seisaalleen.. Niin on nuo yöt olleet hiukka rikkinäisiä. :kieh: :D Äitiyden ihanuus ja kurjuus samassa paketissa.

Heili
 
Ukkis vaan
nostellaan ettei vallan kadota kokonaan :wave:

Ei mittää ihmettä meilläpäin, Eevi ryömii kovasti ja istualtaan hilaa itteään eteenpäin :D Aikas metkan näköistä on likan eteneminen ;)

Ehkä jo ens viikon alussa päästään takas kotiin evakosta, viikonloppuna pitäs keittiö ja eteinen laatoittaa ja saumata. Toivottavasti saatais tavarat ma-ti akselilla paikoilleen ja omaan kotiin taas asettumaan.

Viikonloppu se taas pukkaa päälle ja kylmällä ilmalla hyytää :kieh: Ehkäpä se kesä kuitenkin sieltä tullee :whistle:

Ukkis ja metka-Eevi :D
 
Heipparallaa,

Mie täällä vaan silmät ristissä. Nukahdin tossa alkuillasta pikku iltaunoset ja nyt ei meinaa aivotoiminta vielä käynnistyä oikein. :whistle:

Olen sairastellut vaivoineni, milloinpahan minkäkinlaisessa voinnissa ollut ja nyt sit olen näillänäkymin vapun aattona menossa sairaalaan toimenpiteisiin.. Enpäs taidakaan enempää asiasta huudella täällä. :x

Pikku-Edvin on aivan ihana, edelleen. Niin valoisa, iloinen ja terveenä pysynyt poika. Toivottavasti ei nyt saa vesirokkoakaan kun tutuilla semmosta on pyörimässä. Ei just nyt jaksais semmoista.

Heili
 
Moikkelis,

pari lasia viiniä vihdoinkin uskalsin ottaa.. :p :D

Ylihuomenna laivalle ja vähän viihteellekin. Eli ihan kiva vkl tulossa. Mukavaa viikonloppua muillekin! en ole enää täällä ketjussa juuri käynyt,mutta nyt aattelin pistäytyä kun silmiin osuitte. ;) :wave:
 
Pinon nostoa...

Myö ollaa pyöritty koko viikonloppu autokaupoilla ja yksi auto on ollut koeajossa tän viikonlopun...huomenna pitäs viiä poies...

Kiva oli kuulla pupusta pitkästä aikaa =)

Hellu ja Manu
 
Kevät on autokuumeilijoiden aikaa.. Meillä kans ollut tähtäimessä muutama auto (meillä farkku myynnissä... :whistle: ), mutta jotta verohuojennuksia sais, niin pitäis hakea ulkomailta Suomeen käytettynä se auto, sillä uutta semmoista ei ole vara Suomesta ostaa.... Kun ei riitä, että tilaa pitää olla runsaasti (vaunujen jälkeen pitää mahtua kyytiin kävellessä vähintään rolla), kun pitäisi olla massaa sitten traikun vetämiseen.. Erittäin iso ongelma. :headwall:
 
Ukkis täällä
Oltiinpas pudottu jo kauas :whistle:

Onpas hiljaista täällä, no eipä meilläkään mittään erikoista ole ollu. Evakossa vielä tän viikkoa vissiin, toivotaan että vapuksi päästäis kotiin. Tänään on mies ja appi olleet saumaamassa keittiön ja eteisen lattiaa, vielä pitäis ruokahuoneen uunin paikka täyttää (purettiin vanhan uunivanhus pois kun ei enää ollu käyttökunnossa) ja parkettia siihen asentaa. Tietty pitäis sitten vanhat parketit hioa, ettei niin räikeenä näkyis uuden ja vanhan ero ;) Plääh, kyl tää remppaaminen on sit kivaa, ja kohta pitäis uutta remppaa alottaa tässä anoppilassa :eek: Tuo meitin koti kun on jäämässä pieneksi meille ja appivanhemmat haluaa pienemmän kämpän niin tästä sit rempataa meille uus koti. En kyl ensalkuun ollu mitenkään innostunut ajatuksesta mutta jotenkin toi mies on saanu miut ylipuhuttua :kieh: :D Vissiin nää raskauden ja väsymyksen pehmittämät aivot ja lopahtanut vastarinta on saanu miut myöntymään :LOL: :kieh: ;)

No juu, kävin tänään hakemassa tarjousta uudesta keittiöstä, haluun muuttaa ton anopin keittiön oman näköisekseni ja vähän kelvollisemmaksi. Olishan tässä sit vessoja laitettava ja sauna+pesuhuone uudistettava yms. no eipähän ole tulevalle kesälle tekemisen puutetta :eek:

No joo, mie taidan tästä painella saunaan ja laittaan noita ipanoita yöpuulle :D :wave:

Ukkis ja ah niin rakkaat mutta välillä niin rasittavat kullannuput :heart: :D
 
Ukkis vaan sittenhän mie saan vaunuttelukaverin tänne lähelle!!! :heart:

Varmaankin saan kertoa, että Hellu on nyt poissa linjoilta toistaiseksi, kone on rikki...

Ja me ollaan lähössä loppuviikosta reissuun Lahteen eka ja sieltä sit Helsinkiin, Tuusulaan, ehkä Espooseenkin ja sunnuntaina takasi tänne, kun meen maanantaina sairaalaan.

Mut yritetään pitää pinoa hengissä.


Heili
 
Ukkis nostelee
pinoa ylöspäin :wave:

Heili Hyvää ja mukavaa matkaa =) Niin ja tsemppiä sairaalareissuun, eipä ole kovin mukava vappu siulla mutta toivottavasti saisivat siut kuntoon.
 
Me palailtiin tänään kotiin. Juhlat tuli juhlittua, nyt pitäs alkaa hoitamaan paperit yms. oikealle nimelle. Poitsu sai sitten flunssan, nenä vuotaa yhtenään. Hampaitakin tuli lisää, nyt on 4 hammasta. Ei ole kitissyt niitä ollenkaan. Isukki syöttelee iltapuuroa, kohta mentävä antamaan maitoa.
 
Moi vaan tytyt!

Onnea, onnea, onnea vaan, punainen tupa ja perunamaa Sanmarille,
Hää on nyt sit rouvashenkilö;) Saitko muuten kuvat jo?

Täällä ollaan kans sairasteltu, tytsällä räkä valuu ja yskittää ja pojalla onkin yskä kestäny jo kuukauden. Kaks kertaa käyty jo lääkärissä ja huomenna mennää labraan ottamaan astmakokeita....nooo en usko et on ainakaa sitä, toivottavasti.

Myö päässään ukkoloisen kanssa vapuks kahdestaan Joensuuhun hippaamaan:) samalla näen sitten ex- luokkakavereita, ihanaaaaaaa:)

Nyt pyykkäämään!
 

Yhteistyössä