Kakkukuva

http://www.aijaa.com/v.php?i=4384647.jpg
Ei tullu yhtään sellanen kuin aattelin :(

http://www.aijaa.com/v.php?i=4384656.jpg
Tää on musta ylisulonen, kermaa olis kaivannu enemmän, mut pelkäsin kerman loppuvan kesken.

Ja ap:n kakku kaunis.
 
Alkuperäinen kirjoittaja sani:
Tämä taas on tavallinen kotikakku.
Kakun reunoilla olevan pursotuksen olisi voinut tehdä myös hieman toisella tavalla. Eli ei pelkkiä pystyjä palkkeja, vaan kiertää koko kakun katkeamatta - alhaalta ylös, ylhäällä kaunis kaari ja siitä alas, alhaalla kaunis kaari ja siitä ylös jne.
Käytä reunapursotuksiin reilusti isompaa tyllaa ja tee koristelu tiheämmäksi, ettei kakku paista alta.
Tämän pienen vian voi välttää myös sillä, että heti ensimmäisenä reunustat kakun kermavaahdolla ja lastalla (eli silität kakkuun kerman pinnalle tasaiseksi kerrokseksi). Sen jälkeen pursotus ja jos jää vahingossa rakoja, niin tumma kakku ei paista läpi, koska pohjalla on valkoinen kerma valmiina :)
Kinuskikakkuun koristeeksi olisi sopinut paremmin ruusut, mutta oletan, että kerma loppui kesken ja koristeet unohdettiin ostaa? :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja H-E-P-P-U-L-I:
http://www.aijaa.com/v.php?i=4384647.jpg
Ei tullu yhtään sellanen kuin aattelin :(

http://www.aijaa.com/v.php?i=4384656.jpg
Tää on musta ylisulonen, kermaa olis kaivannu enemmän, mut pelkäsin kerman loppuvan kesken.

Ja ap:n kakku kaunis.
:p :p maistuis mulle =)
 
sani
Alkuperäinen kirjoittaja narsissi:
Alkuperäinen kirjoittaja sani:
Tämä taas on tavallinen kotikakku.
Kakun reunoilla olevan pursotuksen olisi voinut tehdä myös hieman toisella tavalla. Eli ei pelkkiä pystyjä palkkeja, vaan kiertää koko kakun katkeamatta - alhaalta ylös, ylhäällä kaunis kaari ja siitä alas, alhaalla kaunis kaari ja siitä ylös jne.
Käytä reunapursotuksiin reilusti isompaa tyllaa ja tee koristelu tiheämmäksi, ettei kakku paista alta.
Tämän pienen vian voi välttää myös sillä, että heti ensimmäisenä reunustat kakun kermavaahdolla ja lastalla (eli silität kakkuun kerman pinnalle tasaiseksi kerrokseksi). Sen jälkeen pursotus ja jos jää vahingossa rakoja, niin tumma kakku ei paista läpi, koska pohjalla on valkoinen kerma valmiina :)
Kinuskikakkuun koristeeksi olisi sopinut paremmin ruusut, mutta oletan, että kerma loppui kesken ja koristeet unohdettiin ostaa? :)
tuon kakun oon joskus -96 tehny ja oli eka kakku johon tein pursotukset, niin ei oikein osannu arvioida kerman määrää ja muuta :)
täytyy noita sun vinkkejä kokeilla, kun edelleenkään en mikään mestari oo pursotuksissa
 
Alkuperäinen kirjoittaja tripptrapp:
tääl oli kaikki kakut näitä marsipaanilla (tms.) kuorrutettuja. Hienoja oli tosiaan,mut oisin halunnu nähä jotain muutakin,esim. tuollaisen samantapaisen "hyytelökakun" ku ap:lla,mis on tarkat pursotukset yms. ni olis voinu vähän verrata,et huomaanko esim. minä tätä tarkkuus eroa kuvista :)
Tästä löytyi yksi, missä pursotukset melkein kunnossa.
Vähän käsi tärissyt tälläkin tekijällä, mutta spritsaus on kuitenkin ohutta

http://www.thebrideworeblue.com/media/1/Image/Cakes/elegant%20cheesecakes%203.jpg

 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja H-E-P-P-U-L-I:
http://www.aijaa.com/v.php?i=4384656.jpg
Tää on musta ylisulonen, kermaa olis kaivannu enemmän, mut pelkäsin kerman loppuvan kesken.

Ja ap:n kakku kaunis.
Kaunis kakku, mutta leikkaaminen turhan haastavaa. Itse en tykkää siitä, että kakku on kaunis ja hienosti tehty, mutta sitten kun sitä pitäisi alkaa syömään niin lentää sormi suuhun.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja H-E-P-P-U-L-I:
http://www.aijaa.com/v.php?i=4384656.jpg
Tää on musta ylisulonen, kermaa olis kaivannu enemmän, mut pelkäsin kerman loppuvan kesken.

Ja ap:n kakku kaunis.
Kaunis kakku, mutta leikkaaminen turhan haastavaa. Itse en tykkää siitä, että kakku on kaunis ja hienosti tehty, mutta sitten kun sitä pitäisi alkaa syömään niin lentää sormi suuhun.
Oikeasti ei ollut ollenkaan vaikea leikata, yksi kerros kerrallaan :) Ja tosi maukastakin oli, yhtään palasta ei jääny yli :p
 
Alkuperäinen kirjoittaja H-E-P-P-U-L-I:
http://www.aijaa.com/v.php?i=4384647.jpg
Ei tullu yhtään sellanen kuin aattelin :(

http://www.aijaa.com/v.php?i=4384656.jpg
Tää on musta ylisulonen, kermaa olis kaivannu enemmän, mut pelkäsin kerman loppuvan kesken.

Ja ap:n kakku kaunis.
Nääkin on tosi hienot!
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tilsu:




Tässä 2 amatöörikakkua myös. Mitäs narsissi tykkää?
Ei täydellisiä reunoistaan, mutta ei kaukana siitä.
Simppeleitä ja sillä taattu se, että kakku näyttää tyylikkäältä.
Mitä vähemmän koristeita, sitä pienempi mahdollisuus, että koristeet/joku koristeen osa pilaa kakun ;)


 
Alkuperäinen kirjoittaja narsissi:
Ei täydellisiä reunoistaan, mutta ei kaukana siitä.
Simppeleitä ja sillä taattu se, että kakku näyttää tyylikkäältä.
Mitä vähemmän koristeita, sitä pienempi mahdollisuus, että koristeet/joku koristeen osa pilaa kakun ;)
Kiitti! Pitäis varmaan investoida niihin kakkureunoihin niin sais aina tasaiset hyydykekakut :)
 
kampaaja
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Laitanpa minäkin viimeisimmästä kakustani kuvan:



Turha puolustella mutta kauheassa kiireessä tehty.
Ja tässä toinen kakku. Marsipaanikoristeita en harrasta, mutta tähän olen sellaiset tehnyt:

http://www.aijaa.com/v.php?i=4384835.jpg
 

Yhteistyössä