Kaksplussan paras kroppa competition!!

kkkkkkkk
Sangriako nyt sitten voitti vai lasketaanko täällä muiden kun hänen kavereiden ääniä? Treenamattomat käsivarret ja helposti esiin tuleva massukka, mutta kunhan on isot rinnat niin johan voittaa.
En tiiä laittoko Peyote kuvaa, mut ite äänestäisin häntä. Tai tiirua, mut tuskin laittoi kuvaansa ketjuun. (En jaksanut lukea koko ketjua)

Ja mitä tulee tohon miehen kuvaan niin siis oikeesti, ensimmäiset kommentit juuri niiltä vampeilta jotka istuu jossain kaksplussalla virtuaaliflirttailemassa 50v pervoille ja esittelee kuviaan joka ikisessä kuvaketjussa kehujen toivossa. Lääh ja puuh :D ja oma ukko jossain iltavuorossa tietysti.
Saanko nauraa? Nauran silti.
 
kkkkkkkk
http://aijaa.com/b4AGrS[/UR] Käsivarsia treenannu kyllä, usko tai älä :D se on muutes jännä kun esim, täsä kädet näyttää paljon hoikemmilta :D[/QUOTE] no voi että, älä nyt mee paniikkiin hei :) uskotaan joo. ja ootsä ihan nätti, ethän vaan nyt alkanu itkee ja menettäny yöunias kun joku ei sua kehunutkaan. voisitko vakuutella vielä lisää, mitä kaikkee oot treenannut? ja sun rinnathan oli luomut, se me uskotaan ainaki 99% :)
 
Niipiniipi
Mahtaa ketjun ap:ta nyt harmittaa kun jäi niin vähälle huomiolle, vaikka omien sanojen mukaan on joutunut jopa piilottelemaan kotona kun miehet ovat antaneet häiritsevän paljon huomiota hänen kauneutensa vuoksi. :D
 
Mun tekis hirveesti paljon mieli laittaa pallomahasta kuva (siis toisesta raskaudesta) olin t-o-d-e-l-l-a turvoksissa. Ja toinen kuva normaalitilasta. Siinä on e-r-o-a!!!!:D

En valitettavasti varmaan uskalla, sää oot rohkea!:heart:
 

Yhteistyössä