Joo siis sienet käärittyinä pekoniin paistovalmiiksi, ei kypsinä.Alkuperäinen kirjoittaja Emilyn:Hyvää se salaatti on edellisiltanakin tehtynä. Sienistäsi en tiedä, millaisessa muodossa ja miten käsiteltynä ne teet..
Muoks tai heität ne fetat vasta ennen tarjoilua sekaan.
minä taas ole kerran aamulla maistanut pekonisieniä, joita on jäänyt tähteeksi edellisenä iltanaAlkuperäinen kirjoittaja Meillä:mä oon tehnyt pekonisieniä aamupäivällä, jotka on syöty vasta myöhään illalla ja hyviä on olleet.Salaatinkin voit tehdä,mutta parempana tosiaan pysyy kun laitat ainekset omiin rasioihin ja sekoitat huomenna.
Oi kyllä vain on, me miniät päätettiin tehdä perhepäivä ja mennään kaikki lapset ja lapsenlapset mummolaan(anoppilaan), grillataan ja lämmitetään pihasauna, ollaan lasten kanssa ulkona ja anoppi saa vain istuskella.Alkuperäinen kirjoittaja hankey2:Onko teillä grillijuhlat?
Ei ollut kypsistä kyse.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Pahaksi menee,heillä jotka muuta väittää ei nuo makuaistit taida olla ihan terässä.
Jos siis kypsistä kyse
En tekisi salaattiakaan etukäteen,jos kuitenkin pakko on niin kaikki ainekset erillisiin kippoihin.
Just niin. Mukavia grillijuhlia, luvattiin muuten mukavia kelejä. =)Alkuperäinen kirjoittaja Jätkä:Joo, eli teen salaatin sitten aamulla. Ja sienet käärin valmiiksi illalla + laitan rehut marinoitumaan.
Ääh, siis paistovalmiiksi tehnyt sienet jääkaappiin,paistetut sienet ei oo enää seur.pvä hyviä...Alkuperäinen kirjoittaja Meillä:mä oon tehnyt pekonisieniä aamupäivällä, jotka on syöty vasta myöhään illalla ja hyviä on olleet.Salaatinkin voit tehdä,mutta parempana tosiaan pysyy kun laitat ainekset omiin rasioihin ja sekoitat huomenna.