kauan yrititte esikoistanne?

voi.. meillä meni kaksi vuotta kunnes saimme pojan joka nyt vuoden ja kuukauden =)

sain kolme kesken ja viimeisimmän neljännellä kuulla :'(

vielä ei siis teillä mitää hätää.. meillekki sanottii et sitte ku vuoden aktiivisesti yrittäny niin lääkärille.

KYLLÄ TEILLEKKI SE PIKKUINEN TULEE!! pitää vaan koittaa uskoa siihen vaik vaikeelta varmaan tuntuu :heart:
 
Meillä esikoinen tärppäsi heti ja samoin kolmas lapsi. Toista yritettiin viisi kiertoa ja siinä ehti jo pari plussaa tulla, mutta menkat alkoi sitten kuitenkin eli ns. kemiallisia raskauksia. Helposti siis on meillä tärpännyt, onneksi!
 
Mulla oli niin pahoja kiertohäiriöitä, että mun gyne pyysi tulemaan näytille, jos puolen vuoden yrittämisen jälkeen en ole raskaaksi tullut. Näin kävi ja testien jälkeen sain hormoonilääkityksen (terolut+clomifen). Tyttö sai alkunsa melkolailla tasan vuosi sen jälkeen kun aloimme lasta yrittämään. Kuopus lähtikin sitten vähän kevyemmällä (terolut) hormonihoidolla liikkeelle 7 kk yrittämisen jälkeen.
 
Eka tärppäs heti, vähän silleen vahingossa... :whistle: :heart:
Toista kerettiin yrittämään 1v9kk, ennenkuin tärppäs. Missään tutkimuksissa/hoidoissa ei käyty.
Meillä tais toisen tärppäämiseen auttaa se, kun tuli muutakin ajateltavaa, kuin vauvan yritys... :) ;)
Nyt rv 6+0 :heart:
 
6kk ensimmäistä yritettiin.Toista 4kk. Kolmas onnistu heti, kun ei ollut mitään paineita onnistua heti...Jos mahdollista, niin älkää yrittäkö yrittämällä, kyllä se pikkunen pian teillekin tulee.=)
 
meillä meni kolmisen kuukautta siitä kun jätin pillerit pois. tyttö syntyi heinäkuun alussa (05) ja toinen oli aluillaan jo marraskuussa. Mutta se meni kesken. Tammikuussa huomasin taas olevani raskaana... nyt viikkoja 20+1. voi kumpa haluavilla olisi yhtä helppoa tulla raskaaksi! on ikävää jos joutuu vuosia yrittämään ja käymään lapsettomuus tutkimuksissa ja hoidoissa.
Kun lasta haluaa niin sitä ei kyllä malta odottaa hetkeäkään!
Tsemppiä siis kaikille joilla vauvan tulo kestää.... :hug:
 
Me ei ehditty yrittää kumpaakaan. Ehkäisynä kondomi, joka kaksi kertaa jäi käyttämättä ja nyt kaksi lasta 1,5 vuoden ikäerolla. Toinen sai kai heti alkunsa kun imettämisen lopetin. Nyt lapset 3v ja 1,5v. Ennen esikoista oltiin kuitenkin miehen kanssa jo 10 vuotta yhdessä joten ei varsinaisesti vahinko. Ei kuitenkaan vielä silloin yritetty eikä toista niin pian sen jälkeen. Mutta nyt tyytyväinen molemmista.
 
hip
ensimmäisestä kierrosta pillereiden jättämisen jälkeen. Meni kesken, ja seuraavasta kierrosta pamahti kaksoset.

Tämän jälkeen ollaan oltu tosi tarkkoja ton ehkäisyn kanssa, ettei pääsisi käymään vahinkoja.
 

Yhteistyössä