Kenenkään lapsella epilepsia tai aivokasvain?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja huolissaan, 09.01.2010.

 1. huolissaan

  huolissaan Vieras

  Jos on, niin voisitko ystävällisesti kertoa miten kummatkin ilmenivät. Oon tosi huolissaan mun lapsesta :( lähden nyt tekemään ruokaa, mut käyn välillä katsomassa et onko tullut vastauksia...
   
  #1
 2. vieras

  vieras Vieras

  Hae asiallista ja oikeaa tietoa vaikka epilepsialiiton kautta.
   
  #2
 3. ap

  ap Vieras

  Pelkään et lapsella on aivokasvain :( noi epilepsiaoireet ei täsmää kovin hyvin... Oon yrittänyt googlettaa kaikkea mahdollista, ja eniten pelottaa just et jos on joku aivokasvain. Siksi olisi kultaakin kalliimpaa tietoa jos jollakin on tai ihan vaikka aikuisella, että kuinka on alkanut oirehtimaan tms.
   
  #3
 4. vieras

  vieras Vieras

  Miksi luulet, että lapsellasi on aivokasvain?
   
  #4
 5. vieras

  vieras Vieras

  Ymmärrän sun huolesi mutta tuskin saat palstalta muuta kuin lisää huolen aihetta. Ja palstadiagnoosit voit jättää lukematta. Hakeudu lapsenkanssa spesialistin juttusille. Ja mahdollisimman pian tietysti, jos jotain on niin hidastelu ei asiaa paranna. Ole hyvä ja tee näin. Ymmärrät varmaan miksi.
   
  #5
 6. hei!

  hei! Vieras

  meidän 4vllä on epilepsia, poissaolo ja kouristuskohtauksia...

  mitä oireita lapsellasi on?
   
  #6
 7. Huisi hippu

  Huisi hippu Vieras

  eikös aivokasvain oireile oksentamisena.
   
  #7
 8. ap

  ap Vieras

  Pitkään jatkunutta huonoa oloa, saattaa vaik keskel yöt herätä oksentaan ja yökkäämisen jälkeen huono olo on ohi. Aina ollut väsähtänyt. pääkipua tai mitään ei valita. ei oo kyse mahataudista tms.

  sit muutaman kerran kaatunut selälleen maahan ja on muissa maailmoissa.. mut koht on niinku ei mitään mut pahalla tuulella... on vähä muutakin mut en halua tässä julkisesti kertoa... :(
   
  #8
 9. vieras

  vieras Vieras

  Mun lapsella on epilepsia dg vaikka lääkitystä ei ole aloitettu. Oireet ilmeni sellaisena poissaolona ts. yhtäkkiä kesken leikin (jossa ei olltu pyöritnyt tms. ) tasapaino petti ja lapsi kekkaloi lattialla sellaisena kuin olis pyöriny pitkään, eikä ollut puheella tavoitettavissa.
  Tk-lääkäriltä sai lähetteen ja aika sairaalaan neurologille tuli ihan parissa päivässä. Uni-eeg ja magneettikuvaus sekä muita perusneurologisia tutkimuksia teki lääkäri ja dg:n sai lapsi vaikka noissa kokeissa ei mitään selvinny, mutta oireiden perusteella.
  Seuraillaan ja toivottavasti ei tarvi lääkitykselle mennä.
   
  #9
 10. ?

  ? Vieras

  Mikä kysymys tää ny taas on? Varmaan monenkin lapsella on.
   
  #10
 11. näin

  näin Vieras

  mun serkulla oli aivokasvain.(noin 5 vuotiaana todettiin) hänellä ilmeni järkyttäviä pääkipukohtauksia, jos hän alkoi kovasti nauramaan tai itkemään. hän kuoli valitetavsti siihen, mutta aina ei onneksi käy näin. en muista oliko hällä muita oireita tuon kovan päänsryn lisäksi. voimia ja koita ajatella kaikkea muutakin, niin ei pää leviä.. lapsellas ei välttämättä todellakaan ole heti pahin mahdollinen!
   
  #11
 12. vieras

  vieras Vieras

  Tilaa hyvä ihminen aika lääkärille niin pääset huolestasi sillä. Eihän tuollaisen kanssa kannata odotella, jos on jotaki niin saa siihen hoitoa ja jos ei ole mitään niin helpottuu sun olo kun pääset epävarmuudesta.
   
  #12
 13. vieras

  vieras Vieras

  Oliko pääkipukohtaukset pitkäkestoisia? Millaista kipua siis? Kuinka kauan kesti?

   
  #13
 14. hei!

  hei! Vieras

  tuo yökkääminen ei niin tavallista ole mutta pienillä muutaman sekunnin poissaoloja ym...
  väsään itselleni s-postin... laittelen kohta osoitteen jos haluat siihen kirjotella...
   
  #14
 15. vieras

  vieras Vieras

  Oireet riippuu siitä missä mahd. kasvain sijaitsee. Mitään yleisoireistoa ei voi kuvailla. Aiotko viedä lapsesi lääkärille?
   
  #15
 16. vieras

  vieras Vieras

  Entä jos on sellasia todella lyhytkestoisia ( pari sekuntia ) päänvihlaisuja aina välillä, niin kipeitä että itku pääsee mutta menee saman tien ohi. Välillä kuukausia väliä ettei tule, välillä saattaa tulla monena päivänä peräkkäin. Saattaisiko tuo olla aivokasvaimen oire?
   
  #16
 17. vieras

  vieras Vieras

  Tuollaiset oireet voi johtua myös migreenistä. Tilaa lääkärille aika. Vai meinaatko tehdä itse lapselle aivoleikauksen ihan vaan varmuuden vuoksi? Mitä hyötyä sulle on tuosta spekuloinnista? Parhaiten saat varmuuden kun tilaat sen lääkärin.
   
  #17
 18. sama

  sama Vieras


  se kesti melko pitkään se kipu ja se alkoi niin voimakkaasti, että lapsi vain huusi järkyttävästi ja piti päästään kiinni. :/ ekana oli erittäin kipee ja sitten se jatkui kauan viel kipeänä, että lapsi vain makoili.
   
  #18
 19. AIOTKO VIEDÄ LAPSESI LÄÄKÄRILLE?
   
  #19
 20. hei!

  hei! Vieras

  appelsiini3@luukku.com jos ap haluaa kirjotella :)
   
  #20
 21. ap

  ap Vieras

  Sori, oltiin perheen kanssa syömässä niin venähti vähän aikaa. Mä otan ton mailin ylös ja laittelen s-postia illemmalla :) Kiitos sinulle!

  Ja kyllä aion viedä lapseni lääkärille, mutta en tänään enkä huomenna. Oksenteluun kun voi olla monta muutakin syytä, mut toi kaatumishomma mut eniten on nyt säikäyttänyt. Lapsi on kouluikäinen, mutta th ei ota tosissaan huonoa oloa ym oireita, koska kuvittelee lapsen pinnaavan koulusta. Useaan otteeseen on th:lla joutunut kuitenkin lepäilemään niin kauan et on isä tai äiti päässyt hakemaan kotiin.
   
  #21
 22. ap

  ap Vieras

  Tuun illalla vielä takas, nyt pitää lähtee tuohuaan kotihommia. Vastailkaa, jos on tietoa :)
   
  #22
 23. vieras

  vieras Vieras

  Kuulostaa siltä että olet seuraillut noita lapsesi oireita jo pidempään :eek: melko erikoista, koska luulen että useimmat ihmiset tilaisi lääkäriin ajan lapselle. Toki omahan on asiasi.
   
  #23
 24. vieras

  vieras Vieras

  No itseasiassa ei kyllä ole oma asia vaan LAPSEN asia...!!
  Ja kyllä, samaa minäkin ihmettelin.
   
  #24
 25. Nueva

  Nueva Aktiivinen jäsen

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2009
  Viestejä:
  2 255
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ottaisin sinuna kyllä lääkäriin yhteyttä heti maanantaina ja vaatisin päästä tutkimuksiin.
   
  #25
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti