kotikokki kyselee..
Eli,haluaisin tehdä juhliin coctail-kokoisia lihapullia.. Kerro paras ohjeesi! Mieluiten uunissa paistettavia.
Toinen kysymys juhliin liittyen on että onko kellään kokemusta,kauanko kestää juustokakun sulaminen syömiskuntoon? Siis jos teen sellasen tuorejuustoa,kermaa ja liivatetta-periaatteella tehtävän kakun etukäteen pakkaseen,niin kuinka paljon aikasemmin se pitää ottaa sulamaan? Koristelu tietysti ihan viime tipassa..
Toinen kysymys juhliin liittyen on että onko kellään kokemusta,kauanko kestää juustokakun sulaminen syömiskuntoon? Siis jos teen sellasen tuorejuustoa,kermaa ja liivatetta-periaatteella tehtävän kakun etukäteen pakkaseen,niin kuinka paljon aikasemmin se pitää ottaa sulamaan? Koristelu tietysti ihan viime tipassa..