Kertokaas

hyviä levyjä/leffoja/sarjoja 1,5-vuotiaalle pojalle? Himpulat ja Teletapit ainakin kiehtovat, mutta ei niitäkään aina jaksaisi. Ja Lenni Lokinpoikanen-levy ja joku perinteisiä lastenlauluja sisältävä levy on... Tahtoisi jotain uutta. Entäs kivoja sivuja, joilla kivaa katseltavaa ja kuunneltavaa tuon ikäiselle? :)
 
HEI TOMI TRAKTORI, TOMI, TRAKTORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se on aivan ykkönen meillä, tulee lauantai aamuisin ja sit ostettiin sille ihan oma tomi-dvd. Kannattaa, saa itse aina vähän huokaista ja se on niin simppeliä matskua tän ikäisille! (1v9kk)
 
Fröbelin palikathan ne on ykkösjuttu. Äitikin jaksaa katsella niitä telkusta.. Titi-nalle on yksi kiva juttu ja sitten jos vielä kaupasta saa niin HULLABALOO video-sarja. Meitin kirjastossa on myös tuota Hulabaloo sarjaa.
 
Meillä myös Tomi Traktori, ja myös Puuha-Pete on IN! Ja sitten jo kyllästymiseen asti katsotut Titi-nalle videot. Niissä on osittain ihan kivojakin lauluja et jaksaa aikuinenkin kuunnella, päivästä toiseen. :D Fröbelin palikat CDtäkin löytyy mut ne onkin olleet äidillä unholassa, hyvä kun muistutitte. :)
 

Yhteistyössä