Keskenmenon jälkeen kuumeilevat ***syksyllä***

Bebel..
Digitaalinen Clearblue-ovulaatiotesti tunnistaa LH-ovulaatiohormonin pitoisuuden nousun 24–36 tuntia e n n e n ovulaatiota ja kertoo kierron kaksi hedelmällisintä päivää. Kun olet yhdynnässä näiden kahden päivän aikana, sinulla on parhaat mahdollisuudet tulla raskaaksi.


Mikäli itse ovulaatio(munarakkula puhjennut)ollut sunnuntaina, ei testin tarvitsekkaan näyttää muuta maanantaina kuin palluran.=)

Testi saattaa näyttää kahtena peräkkäisenä päivänä sen LH-huipun(näin miulla välillä)

Onnekasta piinailua!:heart:
 
Viimeksi muokattu:
Moi!

ElinaMaria:flower:

Koulutus takana. Eilisaamuna lähtiessä tein testin, ja negaa näytti. Menkkojen olis pitäny alkaa eilen tai tänään, vaan ei näy... Olipa kivaa kun menin hotellille eilen, niin sinne aulaan tuli pikkuvauvoja ihan virtana. Ajattelin seonneeni..:O Mutta siellä taisi olla kylpylässä vauvauinti alkamassa. Siinä sitä sitten juuri negan testanneena ihaili noita pikku palleroita.

Jos ei menkkoja kuulu pariin päivään, eli maanantaihin mennessä, ostan apteekista testin, siinä toivossa että noissa Davideissa olis jotain vikaa. (NIIN VARMAAN). On vaan sen keskenmenon jälkeen menkat tulleet kuin kellonlyömällä, paitsi nyt.

Tsemppiä kaikille!
 
Omanapaisesti täällä huutelen, että ultrassa löytyi tänään yksi pieni sykkivä sydän. Vastasi viikkoja 6+4, aivan täysin mun laskujen mukaan päivä oviksesta, eli tällä hetkellä kaiken pitäisi olla kunnossa. :heart: Vähän helpommalta tuntuu, mutta luottamusta ei vieläkään täysillä tähän touhuun saa. Kai se sitten kun ollaan oman "maagisen" kymppiviikon ohi. :)

Oli kyllä hauska ultrareissu, tk:ssa oli niin aataminaikuset laitteet, ettei siitä suttukasasta kyllä helpolla sykettä tai pientä ihmisen alkua erota. :LOL: Kysyinkin ultralääkäriltä, kun sanoi, että kyllä ihan selvästi löytyy yksi hyvä syke, niin että JAA MISSÄ?! Mutta kyllä minäkin sitten sen läpättävän täplän sieltä bongasin.

Naive ja Sissi 6+4
 
Onnittelut sanmar ja vauvaqume! :heart: onnea naive88 ultrauutisista!

Kiitos kaikille onnitteluista! :)

Meilläkin nyt on siis päästy vauhtiin tässä vauvantekohommissa...

mut vois siirtää pois taustailijoista ja mulle voi siis päivittää että kp 15/ 26-28. :attn::attn:

-EM
 


SUNNUNTAI 2.10.2011

HAAVEISSA ESIKOINEN



nellielli....................KM 08/11.............................KP 23/?
Tillu79....................KM 01/09, 08/09, 01/10..........KP 26/26-30
maikkuliini...............KM 10/10
Padmerine..............KM 11/10, 04/11





HAAVEISSA TOINEN



ElinaMaria...........KM ?/?.......................................KP 15/26-28
toukka90............KM 06/11....................................KP 17/25-31
bebel.................KM 12/09, 04/10, 10/10, 07/11.......KP 17/28
bubba................TM 07/11....................................KP 19/26-29
Maria-80............KM 07/11.....................................KP 21/22-25
kultakimpale2.......KM 03/09, 12/10..........................KP 24/?
Tehilla................KM 02/11
Chamon..............KM 07/11, TM 09/11



HAAVEISSA KOLMAS



Missa-76.........KM 04/11.................KP 18/26-30
Fantteli............KM 08/11................KP 22/28
Whisky Peat....KM 07/11..................KP 22/30-50
mammuzki.......KM 03/11, 04/11........KP 24/29
morebabies.....KM 08/06, 03/09, 09/11



HAAVEISSA NELJÄS



Koski.........................KM 04/11...............KP 18/25
johnu........................KM 01/11, 06/11


HAAVEISSA VIIDES



miss bamse..............KM 11/10.................................KP 10/28


HAAVEISSA KUUDES







TAUSTALLA:

Bianca, Tipetsu, Sinderella, taaperotx5, Too-ticki, KatieSadie, Alpa, Lara_84, Katie85, Nuunuu78, Mamulis, Emby^, plug-in-baby



:heart: PLUSSANNEET :heart:

2010

Marraskuu: viivi ja vagner, Cappuccino, Hjannah, Anna-79, HelinäKeiju10, Blanco, Koralli73

Joulukuu: Minttu81, Orkidea88, Huikkis, Sandemar, innoM, tömpsis, Maximilian

2011

Tammikuu: elmiju, äiti88, kitikat3, Omppu09, Dino80

Helmikuu: Muutosta, Neiti-81, koiksa-79, shenda81, Carriina, Miina84, Leeniliini, Minnuska89

Maaliskuu: Yale, Kiitäjä, Mariel85, MamiJ, Minnäi

Huhtikuu: äiti x4, äidiksi haaveileva, neljäskö, viena, tanjuska<3, Astre, Mango86

Toukokuu: LeenaT

Kesäkuu: Nenex, Naive88, Memelisa, sonsku, PIKKUVIIKINKI

Heinäkuu: Imoen, Epa_88, Champion, Äiti minäkin

Elokuu: syysmyrsky, vauvaqme (km), Nappula, Gabrielle

Syyskuu Naive88, bebel (km), vauvaqme, Sanmar82, caisachu
 
Viimeksi muokattu:
Täälä alkaa tosi monella näköjään kierto lähenemään loppuaan. Toivottavasti mahdollisimman moni saisi sen plussan nyt! Plussatuulia kaikille :whistle:

Tillu :hug: Lähetän pienelle sellaset superliimatarrasukat, että varmasti pysyy kiinni! Toivon kovasti, että kyse on harmittomasta alkuraskauden tiputtelusta! Tsemppiä!

vauvaqme paljon onnea hienosta digin tuloksesta :heart: Mäkin menin tyhmänä tekemään perjantaina (5+0) taas uuden digin tuon 3+ tuloksen toivossa, mutta näytti vielä 2-3 viikkoa. Tosin onhan sekin periaatteessa normi tulos noille viikoille. Onko sulla ollu minkälaisia oireita? Mulla ei oo oikeestaan muuta, kun tissit arat, väsyttää ja janotttaa. Pahaa oloa ei oo näkyny. Jotenkin oikein toivoisin sitä, niin tulis varmempi olo!

Naive hurjasti onnea ihanista ultranäkymistä :heart: Ja superliimatarrasukat pienelle, että pysyy matkassa sinne toukokuulle asti!

syysmyrsky hurjasti onne ihanista ultranäkymistä sinnekin :heart: Ihania ultrakuvia! Pieni näkyy niin selvästi :)

ElinaMaria en muistanut milloin sulla oli keskenmeno, vai oliko sulla taustalla raskaudenkeskeytys ja keskenmeno? Mutta siis kerro, mitä pistetään listalle tuohon KM -kohtaan, niin lisäilen! Ja tervetuloa takaisin listoille :)

Champion kiitos :) Säkin oot jo ihanan pitkällä!

ON: varasin maanantaille gyneajan, kun mulla loppuu noi luget ihan kohta ja tarvisin niihin uuden reseptin. Maanantaina ois viikkoja 5+3 ja mietin, että oisko pitäny pyytää ultraamaan samalla...kun alussahan voi päivänkin heitto vaikuttaa siihen mitä näkyy vai näkyykö mitään. Toisaalta ois ihanaa, jos sielä näkyiskin jo alkio, mutta toisaalta jos sielä ei vielä näkyiskään, niin huolestuisin kuitenkin. Onko kukaan teistä sattunut käymään ultrassa noin aikaisilla viikoilla?

Polillekin sain soitettua ja varattua sinne sen varsinaisen varhaisultran. Se ois 14.10 ja sillon ois tasan rv 7+0. Jännittää jo valmiiksi ja jännittää sekin päästäänkö edes sinne asti, kun kaikki edelliset menneet kesken ennen rv 7. Luen yhtä blogia, jossa kirjoittaa 4 keskenmenoa saanut (sai viidennestä raskaudesta lapsen) ja hän kirjoitti tuon viidennen raskauden alussa, että "ahdistaa niin, että hyvä kun pystyy hengittämään". Allekirjoitan tuon lauseen aivan täysin. Juuri tuollainen fiilis on ollut viime päivät.

:attn: Muistutan, että listaa saa edelleen päivittää vapaasti kuka vaan tahtoo :)
 
kultakimpale sori! Olin jotenkin hypännyt just sun yli :ashamed: Nyt kp:t korjattu! Samoin miss bamsen kp:t korjattu!

morebabies kiitti, kun kerroit oman kokemuksen :) Eli parhaimmillaan sykekin voisi jo näkyä. Nyt jänskättäääää...!

ON: Tänään tuli testiin selkeästi kontrolliviivaa vahvempi testiviiva :heart:
 
:wave: kaikille!

ON: :headwall: dpo 8-9 tänään eikä mitään oireita. Siis 100% varmuus ei raskaudesta on vahvistunut vaan koko ajan. Mä en vaan kykene uskomaan siihen että mitään oireita ei tulis sen jälkeen kun alkio kiinnittynyt. Esikosta oli tissit kipeet ja mahassa mylläsi ihan selkeesti heti kun kiinnittyminen oli tapahtunut. Toistaalta imetyksen jäljiltä noi tissit ei välttämättä mitenkään reagoi..turhaa toiviopuhetta. TM:ssä ei ollut kyllä mitään oireita, mutta se olikin TM :|

Että täällä vitutuskäyrä huipussaan. Siirryn siis taustailemaan kun menkat alkaa lauantaina (ilmoitan siitä sit vielä niin ylläpitäjä tietää).

Mukavaa viikkoa kaikille! Toivotaan että plussia satelee :flower:
 
Heippa! Pp11 menossa ja edelleen verta tiputtaa- tosin niin vähän, et sidettä ei oo ainakaa vielä tarvinnu. Aamulla tein Sofi one step testin ja negaa näytti.
Nyt illalla tein sitte vielä ton Predictorin early testin, jolla pitäs plussa näkyä jo 4 päivää ennen menkkoja. Seurasin testiä muutaman minuutin ja oletin sen olevan nega. Unohdin sen pöydälle ja noin 15min kuluttua vilkaisin, niin siinä oli kontrolliviivan lisäksi toinen punainen selvästi näkyvä viiva.
Enpä vaan taida tuohon uskoa, ku on predictorista kyse- tosin se ei mikää viivanpaikka ollu kun ihan selvä punainen.
Minkäänlaisia oireita ei enää ole- tissikipukin on loppunut jo muutama päivä sitten. Kyllä ne taitaa menkat kuitenkin alkaa..
 
Tillu Toivotaan, että oli plussa kuitenkin! :)

Itellä ny menossa kp25 ja ei oo kyl tunteita mihinkään päin..mulla on ollu ennen aika lyhyt kierto, mut nyt ei enää osaa sanoa yhtään, ku keskenmenokin sekotti pakan ihan täysin. Kyl mä joka päivä rutistelen tissejä, et JOS ne sattuis oleen kipeet..:LOL: mut ei ne kyl ainakaan viä oo.. :)
 
Hei kaikille ja onnea plussanneille :heart:
ja peukut pystyyn piinailijoille:)

täällä onkin tapahtunut paljon. Itse en uskalla toivoa paljoakaan raskautumisen suhteen. Ei ole yhtään sellainen tunne et tulis plussaa. Menkkamaista juilintaa on mut tissit ei tunnu miltään: /
 
Tillu toivotaan parasta :) peukut pystyyn... Itsellä tosiaan outo tilanne taas :/ sunnuntaina alkoi pienen pieni rusehtava vuoto ja silloin kp26/29... menkat on alkanu aina ajallaan tuolloin 29pv... outoa kyllä, mistä johtuu..
Pää on ollut nyt kanssa todella kipeä pitkin päiviä ja eilen aika etova olo illalla..
Odottelen huomista että kuinka käy, alkaako menkat vai ei :)

-Mammmuzki
 
Sanmar88 kiitos listalle siirtämisestä. Mulla on siis tosiaan raskaudenkeskeytys, yks kemiallinen tai varhainen keskenmeno siellä välissä ja välissä yks ihana tytär ja sit taas raskaudenkeskeytys. Eli, RK 01/08, KM 05/08, RK 02/11.

Mammuzkilla lupaan kuuloiset oireet. :) Mulla on tainnut tulla kaikissa raskauksissa jotain tuhrutteluvuotoa ennen plussaa.... pidän peukkuja!

Tillu sulle kans peukut pystyssä!!

Omaan napaan ei kuulu mitään ainakaan toistaiseksi. Kahden viikon päästä sitten tiedetään... :) Onneksi meidän historialla on kaikki raskaudet alkaneet helposti. Toivotaan että nytkin! Lopputulos sitten onkin ihan oma lukunsa...

-EM
 


TIISTAI 4.10.2011

HAAVEISSA ESIKOINEN



nellielli....................KM 08/11.............................KP 25/?
Tillu79....................KM 01/09, 08/09, 01/10..........KP 28/26-30
maikkuliini...............KM 10/10
Padmerine..............KM 11/10, 04/11





HAAVEISSA TOINEN



ElinaMaria...........RK 01/08, KM 05/08, RK 02/11........KP 17/26-28
toukka90............KM 06/11....................................KP 19/25-31
bebel.................KM 12/09, 04/10, 10/10, 07/11.......KP 19/28
bubba................TM 07/11....................................KP 21/26-29
Maria-80............KM 07/11.....................................KP 23/22-25
kultakimpale2.......KM 03/09, 12/10..........................KP 26/?
Tehilla................KM 02/11
Chamon..............KM 07/11, TM 09/11



HAAVEISSA KOLMAS



Missa-76.........KM 04/11.................KP 20/26-30
Fantteli............KM 08/11................KP 24/28
Whisky Peat....KM 07/11..................KP 24/30-50
mammuzki.......KM 03/11, 04/11........KP 26/29
morebabies.....KM 08/06, 03/09, 09/11



HAAVEISSA NELJÄS



Koski.........................KM 04/11...............KP 20/25
johnu........................KM 01/11, 06/11


HAAVEISSA VIIDES



miss bamse..............KM 11/10.................................KP 12/28


HAAVEISSA KUUDES







TAUSTALLA:

Bianca, Tipetsu, Sinderella, taaperotx5, Too-ticki, KatieSadie, Alpa, Lara_84, Katie85, Nuunuu78, Mamulis, Emby^, plug-in-baby



:heart: PLUSSANNEET :heart:

2010

Marraskuu: viivi ja vagner, Cappuccino, Hjannah, Anna-79, HelinäKeiju10, Blanco, Koralli73

Joulukuu: Minttu81, Orkidea88, Huikkis, Sandemar, innoM, tömpsis, Maximilian

2011

Tammikuu: elmiju, äiti88, kitikat3, Omppu09, Dino80

Helmikuu: Muutosta, Neiti-81, koiksa-79, shenda81, Carriina, Miina84, Leeniliini, Minnuska89

Maaliskuu: Yale, Kiitäjä, Mariel85, MamiJ, Minnäi

Huhtikuu: äiti x4, äidiksi haaveileva, neljäskö, viena, tanjuska<3, Astre, Mango86

Toukokuu: LeenaT

Kesäkuu: Nenex, Naive88, Memelisa, sonsku, PIKKUVIIKINKI

Heinäkuu: Imoen, Epa_88, Champion, Äiti minäkin

Elokuu: syysmyrsky, vauvaqme (km), Nappula, Gabrielle

Syyskuu Naive88, bebel (km), vauvaqme, Sanmar82, caisachu
 
mammuzki hyvältä kuulostaa! :whistle:

Tillu täältä peukut sille, että se Predictorin plussa on ihan oikea plussa b:)d Mä oon kerran negakierrossa testannut tolla Predictorin early-testillä ja siihen ei kyllä tullu mitään, edes väritöntä viivanpaikkaa tuntienkaan päästä. Joten ihan hyvältä kuulostaa, kun sait siihen jo 15min sisään sen viivan. Nyt vaan uutta ja luotettavaa testiä kehiin!

ON: Kävin eilen siellä gynellä uusimassa sen lugereseptin. Gyne sitten kysyi itse haluanko, että ultrataan. Ja tottakai sitten halusin. Varoitteli kyllä, ettei sielä välttämättä kummempaa vielä näy. Siellä näkyi sitten raskauspussi 0,68cm kooltaan. Kysyin, että näkyykö ruskuaispussia, niin sanoi, että voi olla, että se on jossain, muttei näy vielä tarkasti. Ei mitenkään kauheati edes yrittänyt etsiä sieltä mitään muuta. sanoi, että on viikkoihin sopiva näkymä ja mahdotonta sano vielä enempää. Eli piinailu jatkuu. Viikon päästä perjantaina ois se varsinainen varhaisultra. Siihen siis vielä 10 pitkää päivää piinailtavaa. Ai niin, eilen oli pakko tehä vielä yksi digi ja se sanoi melkein heti "raskaana 3+" :heart:
 

Yhteistyössä