Ketju jälleenmyyjille!

Viestiketju alueella 'Perhe ja työ' , aloittaja Moderaattorit, 06.02.2009.

 1. Auli58

  Auli58 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  01.06.2015
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!
  Olen itsenäinen jälleen myyjä FOREVER LIVING:llä, eli myyn kotimyyntinä hyvinvointituotteita ja etsin tiimiini lisää innokkaita, hyvinvoinnista kiinnostuneita ihmisiä.
  Käy tutustumassa tuotteisiin Forever Living Products Scandinavia AB sivustolla, tai ota yhteys minuun, kerron mielelläni lisää toiminnasta.
  Saat lisätuloja kivasti ja jopa ammatin.
  Ota rohkeasti yhteys os: lahjux@hotmail.com
   
  #401
 2. mudilli

  mudilli Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2013
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiinnostaako jotakuta Tupperware konsulentintyö Lahden/pk-seudulla? :) Jos kiinnostaa niin laita viestiä! Kerron sitten lisää hommasta. Porkkanana että tällä hetkellä uudet konsulentit saa houkuttelevan tervetuloalahjan ;)
   
  #402
 3. jennivaan86

  jennivaan86 Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.11.2015
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiinnostaako lisäansio tai jopa uusi työ?
  Forever Living on kansainvälinen yritys, jolla on edustusta yli 150 maassa. Tuotteet ovat laadukkaita luomu Aloe Vera-tuotteita, meikeistä hyvinvointiin.

  Meillä ei ole aloitus- tai liittymismaksuja, eikä jälleenmyyjä tunnusten ottaminen velvoita mihinkään, jokainen saa tehdä hommia ihan omaan tahtiinsa. Meillä vain taivas on rajana! Tiimiini mahtuu vielä monta iloista Foreverilaista! :)

  Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää! jennivaforever@gmail.com
   
  #403
 4. lillisaaga

  lillisaaga Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2016
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei sinä yrittäjähenkinen ihminen!!
  Unelmoitko yrittäjän vapaudesta mutta pelkäät heidän riskiä?
  Minulla on hyviä uutisia...
  Ota yhteyttä niin kerron lisää...

  sarppa74@luukku.com
   
  #404
 5. oriflame

  oriflame Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2016
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  #405
 6. SJAnu

  SJAnu Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toimin Satakunnan alueella Silverjunglen vaatteiden kotimyyjänä. Silverjunglen vaatteet ja asusteet on ekologisia ja eettisesti valmistettuja. Mallistosta löytyy ihanuuksia lapsille ja aikuisille.

  Tuo siis vaatekauppa kotiin ja kutsu ystävät koolle. Emännälle kivat alennukset ja vieraitakin muistetaan pienellä alella. Vaatteisiin voi tutustua www.silverjungle.fi. Kotimyyjän kautta tilaaminen on aina vähän edullisempaa. Otan myös vastaan irtotilauksia :)

  Lokakuun etu: lastenvaatteet -15% kotimyyjien kautta
  Marraskuun etu: Naistenvaatteet -15%

  Viestiä voi laittaa anu.mottonen@silverjungle.fi

  [​IMG]
   
  #406
 7. SanMe

  SanMe Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2016
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä oma tarinani Oriflamen parissa työskentelystä!

  Aloitin Oriflamen parissa äitiyslomalla ollessani keväällä 2015. Pienen lapsen kanssa kotona meillä oli rahat jatkuvasti tiukalla. Facebookissa törmäsin ilmoitukseen Oriflame -edustajana aloittamisesta ja se herätti niin paljon mielenkiintoa, että oli pakko laittaa viestiä. Kauneus ja hyvinvointi ovat aina kiehtoneet, mutta koskaan en ollut aikaisemmin käyttänyt Oriflamen tuotteita! Se ei kuitenkaan haitannut vaan päinvastoin, tämä toi minulle vain lisäpuhtia tutkimaan tuotteita ja etsimään tietoa. Myöskään ei pitänyt hommata mitään tuotteita itselleni vaan ensimmäisten tilausten mukana sain kaiken tarvittavan, ilmaiseksi! Koulutuksiin osallistun jatkuvasti ihan omalta kotisohvaltani! En haluaisi, että tämä työ vie yhtään aikaa perheeltäni ja niin sen ei myöskään tarvitse olla! Illalla lapsen nukkumaanmenon jälkeen istahdan sohvalle, avaan tietokoneen ja kouluttaudun meidän livekoulutusten kanssa -siis Mahtavaa!!

  Edustajaksi ryhtymiseni jälkeen en ole tähän päivään mennessä ostanut mistään muualta kosmetiikkatuotteita. Tuotteemme ovat edullisia, mutta laadukkaita ja ne pysyvät asiakkaillekin mielenkiintoisina kolmen viikon välein vaihtuvien tarjousten kanssa. Joka jaksolle tulee aina paljon uutuustuotteita ja voi sitä ilon määrää, kun pääsee uutuuksia tutkimaan ensimmäisen kerran.
  Oriflame tarjoaa ainutlaatuisen ansaintamahdollisuuden halusipa vain lisäansioita tai kokopäivätyön. Tämä työ on vienyt minut mennessään ja en ikinä, IKINÄ, ole katunut tuohon fb rekryviestiin vastaamista!
  Tämä työ on siitäkin loistavaa, että se ei sido minua mihinkään, voisin lopettaa milloin vain! Ei ole aloitusmaksuja, eikä kukaan huohota niskaani että pitäisi tehdä niin ja niin paljon myyntiä. Se on kaikki minusta itsestäni ja omista haaveistani kiinni!

  Ja varsinkin näin joulun kynnyksellä, mikä mahtavinta, meiltä löytyy varmasti haluttuja joululahjoja koko lähipiirille ja päiväkodinhoitajille yms...ja edustajana saan ne kaikki vielä -25%!

  Jos Sinun mielenkiintosi heräsi edustajuudesta, niin laita vaan rohkeasti viestiä joko fb Sanna Mensola/Oriflame sivuilla tai spostilla sanna.mensola@gmail.com, niin kerron mielelläni lisää!
   
  #407
 8. MinnaJ

  MinnaJ Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  ETSIN TIIMIINI UUSIA INNOKKAITA TYÖNTEKIJÖITÄ.

  Mikäli olet vähintään 18-vuotta täyttänyt nainen tai mies ja olet kiinnostunut sisustamisesta ja itsenäisestä myyntityöstä. Voit olla työtön, työssä käyvä, opiskelija, kotiäiti tai eläkeläinen. Minulla on tarjota Sinulle hyvinkin monella tapaa opettavaista työtä mistä saa myös rahaa.

  Tämä työ opettaa vastuuta, itsenäisyyttä, antaa mahdollisuuden päästä matkustamaan ja tärkeimpänä -> saat rahaa sitä mukaan kuinka paljon työtä teet.

  Itse olen toiminut viimeiset kymmenen vuotta Itsenäisenä Partylite konsulttina ja toteuttanut Partyliten avulla monta unelmaani.

  MITÄ UNELMIA SINÄ HALUAISIT SEURAAVAKSI TOTEUTTAA?

  Mikäli kiinnostuit työstäni ja haluat saada sekä lisäansioita, että toteuttaa unelmasi. Ota rohkeasti minuun yhteyttä. KERRON MIELELLÄNI TYÖSTÄNI LISÄÄ. Autan Sinut mielelläni alkuun ja minulta saat kaiken mahdollisen tuen aloittamista varten. Toimin tällä hetkellä konsulttina Satakunnan alueella, mutta Sinun asuinpaikallasi ei periaatteessa ole mitään väliä.

  Ellei Partylite konsultin työ sovi nyt tällä hetkellä elämäntilanteeseesi. Niin voin toki tulla pitämään myös luoksesi kynttiläkutsut, joissa toimit emäntänä ja pääset näin nauttimaan Partyliten mahtavista emännän eduista.

  Ota rohkeasti yhteyttä!

  minna.jalonen1@luukku.com
   
  #408
 9. EneriK

  EneriK Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2017
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  17
  Espoossa tai Helsingissä voin pitää luonasi Tupperware-kutsut tämän viikon to iltana ja su aamupäivällä, ensi viikolla ma-ti iltoina tai su-aamupäivällä ja siitä lähtien lähes milloin vain.

  Tupperware on erilaisten säilytysratkaisujen lisäksi ruoan lämmitystä, tarjoilua, mikrokokkaamista, kahvin kuumana pitämistä, mehukkaita pataruokia, pohjaanpalamattomia keittoruokia tai tasaisesti paistuvia lettuja paistinpannulla.
   
  #409
 10. Milla Makea

  Milla Makea Jäsen

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2011
  Viestejä:
  73
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oletko koskaan haaveillut omasta (kansainvälisestäkin) yritystoiminnasta? Haluaisitko työn, jonka työajat ja työpisteen sijainnin voisit päättää itse? Tarjoan taloudellisesti riskitöntä mahdollisuutta kokeilla yrittäjyyttä, mahdollisuutta rakentaa kansainvälinen liiketoiminta, tartutko tilaisuuteen? Tällä hetkellä on kasvava tarve sekä tuotteille että mahdollisuudelle, jota tarjoamme.

  Nyt etsin yrittäjähenkisiä, ahkeria tiimipelaajia kasvavaan tiimiini. Edustamamme yritys on suomalainen, super foodeja valmistava yritys, joka on toiminut markkinoilla jo 20 vuotta.

  Olethan:
  - vähintään 18 vuotias
  - nautit työskentelystä ihmisten kanssa
  - olet kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista
  - käytät somea (vähintään facebookia) sujuvasti

  Työtehtävät:
  - Myynti
  - Asiakashuolto
  - Rekrytointi
  - Motivaatio
  - Valmennus
  - Tiimityön kehittäminen

  Tarjoan:
  - Mahdollisuuden lisäansiohin tai päätyöhön oman halusi mukaan
  - Useita erilaisia bonuksia
  - Joustavan työajan
  - Inspiroivan ja sosiaalisen työpaikan
  - Koulutusta ja valmennusta
  - Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti
  - Mahdollisuuden rakentaa työelämästäsi enemmän oman näköisesi

  Jos kiinnostuit, pistä sähköpostia heidi.aromaa@hotmail.com :)
   
  #410
 11. Tarinii

  Tarinii Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2018
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tule tuote-esittelijäksi esittelemään aikuisille suunnattuja tuotteita kuten seksileluja, esileikkipelejä, ihanan tuoksuisia hierontaöljyjä, liukasteita jne.

  Uusi konsepti, jossa myyjän ei tarvitse itse toimittaa tuotteita, jos ei halua, vaan lähtevät asiakkaille suoraan varastolta. Itse saa toki toimittaa jos se tuntuu paremmalta.

  Katso www.cattysparty.fi ja jos olet seksuaalineuvoja niin lisäksi saat vielä mainoksen www.cattys.fi sivustolle omasta työstäsi.
   
  #411
 12. Sanna80Uusi

  Sanna80Uusi Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2019
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kävin kurkkimassa vanhaa ketjua ja huomasin että tämä on edelleen "elossa". Kuin myös Kotigastronomi-toiminta! Käyttäjätunnukseni sen sijaan ei - tai en muista salasanaa ja nollaussähköpostikaan ei ole ollut käytössä enää vuosiin.

  Joten what can I say, 12 vuotta Kotigastronomitoiminnassa takana ja vuosia edessä. Ei voi kuin suositella! Moni asia on vuosien varrella muuttunut ja verkkokauppa vahvistuu koko ajan joten jos yhtään kiinnostaa niin klik https://www.kotigastronomi.fi/siteshop/account/register ja suosittelijan ID 13936 pääsee rekisteröitymään asiakaskaupan käyttäjäksi ja jos jälleenmyyntityö kiinnostaa niin maustemekka@gmail.com voipi kysellä lisää!

  Tämän lisäksi edustan edelleen myös Arctic Nutritionia ja siihenkin tiimiin mahtuu lisää innokkaita tekijöitä joten jos suomalainen luonto, terveys ja hyvinvointi on lähellä sydäntä niin yllä oleva sähköposti palvelee.

  Ja jotta elämä ei kävisi tylsäksi ja vapaa-aika pääsisi yllättämään, niin edustan myös jo yllä olevassa viestissä olevaa Catty´s Partya nykyään, mun verkkokauppalinkki on http://bit.ly/SannanShoppi eli jos aikuisten leluille on tarvetta, niin klik shoppailemaan vaan! Tästäkin lisätyöstä voin kertoa lisää jos jotakuta kiinnostaa ihan näin myyjän näkökulmasta minkälainen homma on kyseessä.
   
  #412
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti