Kissanpentu ei vielä syö... Olisko kellään antaa vinkkejä,millä sais tuon syömään??

Elikkäs... noi pennut synty 17.5, eli ovat nyt 7 viikkosia. Kolme muuta pentua on syönyt jo jonkin aikaa ruokaa mutta tämä yksi ei sitten millään... :| Millähän sen sais syömään? Kyllä se maitoa latkii lautaselta kyllä...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tsiisus:
mitä ruokaa oot niille syöttänyt?Ootko kokeillu whiskasin penturuokaa,annospusseista.Sillä meijän pennut aloitti ja nyt syö jo ihan aikuisten kissojen purkkiruokaa.Ootko antanut whiskasin pentumaitoo?
Kasvaako hyvin?Ootko kattonut suuhun että kaikki ok siellä?

Joo whiskasin penturuokaa ovat syöneet =)
Pitääpäs heti kattoo tuo sen suu...


Suussa näytti kaikki olevan ok! Mitä nyt sitten ite osaa kattoo :)
 
Pentu on vielä sen ikäinen, että sillä on yli kuukausi aikaa lölliä emon kainalossa maitoa litkien. Jos suussa on kaikki ok, pentu on hyvän painoinen, emo jaksaa imettää niin en näe mitään syytä, miksi pentu pitäisi pakottaa jo syömään kiinteää. Riittää, että sitä on tarjolla, jolloin pennulla on mahdollisuus syödä sitä, kun se kokee että maha ei enää täyty emon maidosta. Emolle sitten vaan voimaruokaa ja muussaat pennulle pieninä määrinä joitakin maistiaisia. Pennuille syöttäisin kyllä eläinkaupan ruokaa, kun ne markettituotteet tuppaa olemaan sekundaa, että pentu ei jaksa syödä sitä tarpeeksi saadakseen kaikki ravinteet. Eläinkaupan murkina on tiiviimpää ja näin kisun ei tarvitse syödä niin paljon saadakseen mahansa täyteen. Eläinkaupan murkinaa kun saat menemään edes vähän niin hyvä on.
 
mulle tuli pennut 1vrk ikäisenä. ekat neljä viikkoa saivat kissojen korviketta ja sen jälkeen alettiin totuttamaan oikeaan ruokaan seitillä josta oli tehty sellainen puuro ( seitiä ja riisijauhoja ). olin silloin esyllä töissä ja tämä on kissagurun neuvo.
 

Yhteistyössä