Kivut ja alavatsatuntemukset pitkään keskemenon jälkeen

Viestiketju alueella 'Keskenmeno' , aloittaja Kimpale, 25.10.2019.

 1. Kimpale

  Kimpale Uusi jäsen

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2019
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään jatkunut/alkanut oudot vatsakivut ja tuntemukset alavatsalla pitkään keskenmenon jälkeen? Ei vaadi särkkäriä, mutta ovat lähinnä todella häiritseviä ja ikäviä.

  Itsellä myöhäinen keskenmeno ja lääkkeellinen tyhjennys lähes 3kk sitten 16. raskausviikolla. 2 viikkoa tämän jälkeen tehtiin vielä imutyhjennys, ja 4 viikkoa tästä (6 viikkoa lääkkeellisestä) alkoivat kuukautiset. Muutama päivä kuukautisten jälkeen alkoi lähes päivittäinen juilinta, vihlonta ja pistely, jota kestänyt nyt on-offina kuukauden päivät. Välillä tuntuu "keskellä kohtua", välillä munasarjoissa (jommassa kummassa tai molemmissa) ja välillä juilii häpyluusta asti ylöspäin. Välillä terävää paikallista ja välillä laajaa koko alavatsan alueella.

  Jälkitarkastuksessa vajaa kuukaisi sitten eivät juuri noteeranneet asiaa, kun ultratessa näytti kaikki kuulemma oikein hyvältä ja ovulaatiokin oli tapahtumassa kuulemma mallillaan (ei tärpännyt yrityksestä huolimatta). En ole raskaana eikä johdu ovulaatiosta, koska juilii ja vihloo täysin epäloogisesti läpi kierron, ja kuukautisetkin tulivat säännöllisenä tässä välissä. Kahdet kuukautiset siis ovat jo tulleet, mutta vihlonnat, pistelyt ja juilimiset edelleen läsnä.

  Uudelleen yksityiselle gynelle menossa ensi viikolla, mutta pelkään, että täälläkin sanotaan (kuten jälkitarkastuksessa), ettei mitään vikaa löydy. Vituttaa sekä pelottaa, että tämä estää uudelleen raskautumisen, ja on vaikea päästä keskenmenon yli, kun tästä seuranneet kivut joka päivä läsnä.

  Kellään kokemuksia? Löytyikö syitä? Vaikuttiko uudelleen raskautumiseen?
   
  #1
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti