Kolmatta kaipaavien HELMIKUU

Mirjami, kyllä mullekin kokenut lapsettomuuslääkäri määräsi luget suun kauttta. Alakautta pitäis kai olla vähän isompi annos, en ole kyllä varma. Kyselin tota asiaa silloin apteekistakin, ja olivat sitä mieltä, että suun kautta vaan, kun on lääkäri niin määrännyt.

Hienot oli follit tiistain ultrassa, mutta ei vieläkään plussaa tikkuun. Näinköhän sieltä irtoaa ollenkaan. Tämän aamun tikutus oli nimittäin hitusen vahvempi viiva kuin nyt illasta. No, hommat on kuitenkin hoidettu, jos vaikka tikut ei ihan totuutta näyttäisikään.
 
Mirjami, lisää vaan minutkin listalle. Nyt kp2, kierto varmaankin 32 ja yritys 2 alkoi tämän kierron myötä. Nyt jo paremmalla mielellä kohti uusia pettymyksiä ;)

Lueskelin aikaisempia ketjuja ja jäin miettimään "Miten tyttöjä tehdään" -ketjun vinkkejä. Mietityttää, että kun sitä tyttöä tässä nyt toivotaan niin pitäisikö asialle ihan yrittää tehdäkin jotain. Vauvakuumetta tässä kuitenkin podetaan, että vauva ei missään nimessä ole pettymys oli kumpaa sukupuolta vaan. Kuinka kauan ovulaation löytyminen on suurin piirtein vienyt? Siis monta kiertoa? Tytön tekeminen, kun pitäisi ajoittaa paria päivää ennen ovulaatiota, jotta hitaammilla mutta sitkeämmillä tyttösiittiöillä olisi paremmat mahdollisuudet. Vaakakupissa painaa myös tietysti se, että noina kuukausina onnistumisen mahdollisuuskin on varmaan pienempi.

Ja jos tässä tälläkertaa meneekin pidempään niin olisihan tuosta ovulaation löytymisestä joka tapauksessa hyötyä. Kun vasta on aloitettu ja toiveet ovat vielä kohtalaisen korkealla niin tulee tässä illan iloksi mietiskeltyä kaikenmoisia :)
 
kp 27 -> kp 1, eli tänään on sitten kp2/26-31, yk 4

Sen verran kova vuoto alkoi eilen, ettei tarvinnut miettiä tekisikö loppuviikosta testiä. Kummasti alkanut nyt tuo kierto heittää, ennen oli aina tasan 29pv. Ikä... Mikä lie se haamulainen sitten ollut, mutta näillä mennään.
 
Hei!

Tarvisiko joku ovistestjä? Mulla ois kaapissa yks paketti Clearbluen digitaalisia (sis. 7 kpl) ja sit 8 kpl Pregcheckin liuskatestejä. Voisin myydä 25 euron kokonaishintaan (sis. postarit). :)
T. Scatty (rv 12+1)
 

Yhteistyössä