Kolmekymppiset lapsettomuudesta kärsineet ja keskenmenon kokeneet...

Kiitos kaikille lämpimien halausten kera myötäelämisestä. Mina niin soisin jokaikiselle tämän saman "kohtalon". Kuuden vuoden odotus, vuoden hoidot ja nyt toinen raskaus. On tässä vielä paljon kysymysmerkkejä ilmassa ja täytyy tunnustaa, että en luota omaan kroppaani tippaakan.

Oireita oli pp4-6 lämmönnousua, flunssaoireita, tukkoisuutta ja pientä menkkajuilintaa. Ennen testiä oli myös lämpö taas koholla. Nyt tämä oireettomuus saa epävarmuutta ilmaan vaikka ensimmäinen raskaus oli samanlainen. Mutta sehän menikin kesken. Eka ultra on 6.3. ja sitten vasta varmaan uskon tähän täysillä.

Voimia kaikille pettymysten edessä ja positiivista mieltä uusiin koitoksiin.
 
Puskatädille onnittelut :flower:

Tuttua tuo, ettei raskauteen uskalla uskoa. Täälläkin alkaa usko vasta nyt vahvistumaan. Tiistaina oli kontrolliultra (jonka saaminen ei ollutkaan ihan helppoa). Siellä se meidän pikkukaveri jumppasi kovasti ja välillä raapi niskaansa. Koko vastasi rv 15+4, eli hyvin on kasvanut. Itkuhan siinä meinasi tulla. Lääkärin mukaan kaikki näytti oikein hyvältä. Ehkäpä nyt voisin jo alkaa luottaa siihen, että hyvin tässä käy.

Ihanaa Ade, kun tulit täällä pistäytymään. Olen usein ajatellut sinua ja niin kovasti toivon, että jonain päivänä bongaan sinut tuolta odotuspuolelta. Jotenkin muiden raskauksiin uskominen on niin paljon helpompaa, kuin tähän omaan. Ja sinunlaisellesi persoonalle sen raskauden niin kovasti soisi.

Empulle tsemppiä siirtoon ! Ja sehän riittää, kun edes yksi sinnikäs elämänalku löytyy!

Ja Ellan piinailussa eletään hengessä mukana! b :) d Yllättävän äkkiä se aika kuluu...

Täällä on tosiaan ollut aika säpinää viimeaikoina. Kaikille teille tsemppiä ja uskoa tulevaan! Minä ainakin uskon teihin :) :heart:
 
Pöppiksellä oli ihania uutisia.. nyt nauti raskaudestasi täysillä :heart: kaikkea hyvää sinulle ja pikkuiselle!

Suuri kiitos teille kaikille, jotka jaksatte valaa uskoa parempaan, vaikka itse on jo luovuttamassa! Kullanarvoista porukkaa...
Yksi sinnikäs alkio siis jaksoi jakautua ja oli top-luokkaa. Labran setä sanoi, että on niin kaunis alkio, että voisi laittaa kuvan oppikirjaan. =) Kaksi muuta hedelmöittynyttä joutui roskiin.. oli tumavikaa ja jotain muuta häikkää.... ja kovasti häikkää oli niissä kaikissa muissakin, mitkä ei olleet edes hedelmöittyneet. Tässäkö keskenmenojen syy..?
Joka tapauksessa tämä sisukas sissi haettiin kotiin ja nyt vaan odotellaan ja odotellaan.....
 
Pöppikselle :wave: Kiva että tulit moikkamaan ja kertomaan ihania uutisia. Nautithan nyt kaikessa rauhassa raskaudestasi.

Empulle onnittelut siirrosta. Tervetuloa viettämään piinapäiviä. Milloin sulla on testipäivä?

Puskatäti: Ihan oikenlaiset oireet sulla on ja usko pois pahoinvointi yms. "mukavat" voivat tosiaan tulla kuvioihin vasta parin viikon päästä.
 
[color=Green3]Mukana menossa torstaina 12.2.2009:[/color]

Emppu78..........IVF...........................................pp0
EllaElias............inssi.........................................pp8
toiveikas77.......kotikonstit...............................kp19/28-31
Miimi78.............................................................kp15
Astrid................................................................kp14/28-35
Unelma-anelma.luomukierto.............................kp /27-31
Mustaruusu.......luomukierto.............................kp
Stella................................................................kp
PeePee ............................................................kp
SaanaS
Angela77
SO77
Kummi
Lili78
Liinu-
matilda2008
Kuumetta



[color=Green3]Kummitelleet:[/color] :eek:


[color=Green3]Plussanneet:[/color]

kk76
Pöppis
Puskatäti
 
Emppu78 hieno juttu, että siirto onnistui! =) Peukut pystyssä!

Mulla asiat selkenivät sen verran tän päivän ultrassa, että ensi viikolla on inssi. Kaksi munarakkulaa kasvaa molemmin puolin ja niitä kasvatellaan vielä tässä muutama päivä sitten. Odottaminen on hiukan hermoja raastavaa, mutta inssin jälkeen se varsinainen piina alkaa... Toivottavasti saisin sen tukilääkityksen inssin jälkeen. En muistanut kysyä siitä... Mutta ekalla käynnillä, kun oli se mahdollisuus, että oisin ollut raskaana, niin lääkäri sanoi, että tukilääkitys aloitetaan heti jos positiivinen tulos. Tiedättekös muuten mikä lääke toi on? Joku keltarauhaseen vaikuttava? Se varmaan aletaan inssin jälkeen pian? No, asia selvinnee... Mutta jos jollain teistä tietoa. :D
 
Astrid, oisko samaa tavaraa, kuin mullakin nyt.. eli Lugesteronia. Sellasia hiivalääkkeen näköisiä kapseleita pienemmässä koossa, joita ei siis niellä vaan tuikataan ihan eri reikään :D Ja mun piti aloittaa heti eilen siirron jälkeen. Keltarauhashormonia mun ymmärtääkseni -hyvinpä olen taas ottanut asioista selvää. Kunhan tottelen lääkäriä. =) Hienoa, että inssi odottaa jo ensi viikolla!!!!
 
Jaksamista PeePee! Tauko tekee hyvää...teki ainakin mulle. Reissut, pienet tai suuret, auttaa myös kun paikka vaihtuu. Kropallekin tauko on poikaa. Olet mielessä!! :heart:

Me jatketaan toisella IVF:llä. Eihän sitä pystynyt hoitoja lopettamaan vaikka kuinka yritettiin... :/
 
Heissan ja terveisia palstatauolta joka on tehnyt hyvää! Jospa sitä taas pikku hiljaa aktivoituisi, kun alkaa näyttää siltä että päästäisiin taas kohta jatkamaan hoitoja.

Ensiksi onnea raskautuneille ja pahoittelut niille joita onni ei vieläkään potkaissut.

Siitä on nyt aika tarkalleen vuosi aikaa, kun sain elämäni ensimmäisen ja ainoan plussan, joka sitten todettiin keskeytyneeksi viikolla 12... Eikä uudesta raskaudesta vieläkään tietoakaan...

Meillähän oli tämä tauko siksi kun mies osallistui siittiöiden DNA-tutkimukseen. Tulokset kestivät ikuisuuden, mutta nyt ollaan vihdoin saatu ne, ja ehkä tämä nyt selittää sen miksi hoidot eivät ole onnistuneet. Sieltä löytyi vikaa, ja ilmeisesti pahemman laatuista, kun se arvo on 43 ja normaali lukema olisi alle 16... Mitä tuo sitten käytännössä tarkoittaa, emme vielä tiedä, pitää varata aika omalle lääkärille ja mennä keskustelemaan. Mutta varmaan meille nyt sitten ehdotetaan luovutettujan siittiöiden käyttöä, kun siitä oli alustavasti puhetta jo ennen tätä tietoakin.

Mitään suurta draamaa ei tästä enää jaksa repiä, sillä kyllähän me jo oltiin aikoja sitten tajuttu, että jomman kumman soluissa on jotain pahasti vialla. Joten parempi sitten, että se on siittiöissä kuin munasoluissa. Tosin eihän tämä tietenkään sulje pois sitä, etteikö myös munasoluissa voisi olla vikaa. Se selviää sitten vasta kun tehdään ensimmäinen lahjasoluhoito.

Tämä odotteluaika ollaan käytetty hyödyksi niin että aloitimme Pride-koulutuksen, ja huhtikuuhun mennessä meidän pitäisi saada pätevyys sijaisvanhemmiksi, jos vaan "sossutädit" katsovat meidät siihen sopiviksi ja jos itse sitä vielä kurssinkin jälkeen pidämme omana juttunamme. Olen todella ylpeä itsestäni, ja vielä enemmän miehestäni, että uskalsimme ottaa tämän uuden askeleen. Ja kuitenkaan emme ole sulkeneet mitään ovia takanamme: jos hoidot nyt sitten tärppäisivät niin sijaisperheprojektin voi keskeyttää tai siirtää myöhempään. On ihanaa olla mukana vaihteeksi sellaisessa lapsirojektissa, jossa onnistumisen mahdollisuudet ovat meidänkin kohdallamme oikeasti hyvät!

Muutakin kivaa on odotettavissa, sillä ensi viikolla meille tulee koiravauva, ja jos kaikki menee hyvin niin keväämmällä myös hevosvauva. Hoivailtavaa siis riittää vaikka ihmisvauvasta edelleen vain haaveillaan.

Oikein hyvää ystävänpäiväviikonloppua kaikille!

Mustaruusu
 
[color=Green3]Mukana menossa sunnuntaina 15.2.2009:[/color]

Emppu78..........IVF...........................................pp3
EllaElias............inssi.........................................pp11
toiveikas77.......kotikonstit...............................kp22/28-31
Miimi78.............................................................kp18
Astrid................inssi.........................................kp17/28-35
PeePee.............................................................kp2
SaanaS..............IVF..........................................kp
Unelma-anelma.luomukierto.............................kp /27-31
Mustaruusu.......luomukierto.............................kp
Stella................................................................kp
Angela77
SO77
Kummi
Lili78
Liinu-
matilda2008
Kuumetta



[color=Green3]Kummitelleet:[/color] :eek:


[color=Green3]Plussanneet:[/color]

kk76
Pöppis
Puskatäti
[/quote]

 
[color=Green3]Mukana menossa maanantaina 16.2.2009:[/color]

Emppu78..........IVF...........................................pp4
EllaElias............inssi.........................................pp12
toiveikas77.......kotikonstit...............................kp23/28-31
Miimi78.............................................................kp19
Astrid................inssi.........................................kp18/28-35
PeePee.............................................................kp3
SaanaS..............IVF..........................................kp
Unelma-anelma.luomukierto.............................kp /27-31
Mustaruusu.......luomukierto.............................kp
Stella................................................................kp
Angela77
SO77
Kummi
Lili78
Liinu-
matilda2008
Kuumetta



[color=Green3]Kummitelleet:[/color] :eek:


[color=Green3]Plussanneet:[/color]

kk76
Pöppis
Puskatäti


 
Huomenta kaikille!

Astrid: Uusi viikko aluilla. Sullahan on inssi tällä viikolla, ihan jo tänäänkö vai minä päivänä? Ja pyydäpä ihmeessä Lugesteronit kaverikses piinailuuun.

Mites Emppu sun piinailut on lähtenyt käyntiin?

Ja mitäs teille muille kuuluu?
Täällä suunnalla tosiaan menossa jo pp12 ja ei mitään, oireita siis. Henkinen valmistautuminen 2.3. olevaan hoidon suunnitteluun on siis käynnissä. Saa nähdä milloin 2.ivf hoitorumba sitten oikein alkaa. . .
 
Heipparallaa!

EllaElias mulla on keskiviikkona se inssi. Eilen pistin viimeisen menopurin ja tänään piikitän illalla vielä pregnylin. Munasarjoissa kipuilee siihen malliin, että varmaan ovat ihan oikean kokoisia keskiviikkona rakkulat...
Noi Lugesteronit täytyy joo kysäistä, jolleivat itsekin ehdota. Eikö niitä sitten määrätä helposti?

Mitä muille kuuluu?
 
Astrid: Tsemppiä sulle keskiviikkoon ja sitä myötä tuleviin piinapäiviin. Mulla ainakin on ollut kaikissa insseissä Luget seurana ja muutamassa luomukierrossakin, ihan vaan varmuuden vuoksi. :ashamed: Joten eipä pitäisi olla tiukassa niiden saaminen.
 
EllaElias no varmaan saan ne sitten kanssa... Koska viimeisin inssi onnistui ja oli se varhaisraskauden km, joten luulisi, että tollaista tukihoitoo kokeillaan.. Mulla kun ei sitä ole ollut aiemmissa hoidoissa. Onkohan nuo kalliita?

Hermoilen varmaan turhankin paljon kaikesta! Mutta sitä on toiveetkin jo nousseet taivaisiin taas (vaikka kuinka koittaisi rauhoitella itseään.. :ashamed: ). Osaltaan varmaan senkin takia, että on ollut taukoa hoidoista ja nyt kun lopulta tapahtuu niin toiveetkin on taas korkealla.
 
astrid: Luget (200mg) 15kpl maksaa n.16e eikä kyllä valitettavasti kuulu kela-korvattaviin, mutta onneksi on kuitenkin noinkin järkevän hintaisia. Niitä on kahta eri voimakkuutta. Tällä kertaa lääkäri määräsi 200mg illalla, ivf:ssä ja passissa annos oli suurempi ja useammassa osassa.
Hermoilu on ok ja kuuluu asiaan. Hienoa että uskot tulevaan, se on kuitenkin tärkeintä! ;)

Otan pienen varaslähdön huomiselle päivityksen myötä.
 
[color=Green3]Mukana menossa tiistaina 17.2.2009:[/color]

Emppu78..........IVF...........................................pp5
EllaElias............inssi.........................................pp13
toiveikas77.......kotikonstit...............................kp24/28-31
Miimi78.............................................................kp20
Astrid................inssi.........................................kp19/28-35
PeePee.............................................................kp4
SaanaS..............IVF..........................................kp
Unelma-anelma.luomukierto.............................kp /27-31
Mustaruusu.......luomukierto.............................kp
Stella................................................................kp
Angela77
SO77
Kummi
Lili78
Liinu-
matilda2008
Kuumetta



[color=Green3]Kummitelleet:[/color] :eek:


[color=Green3]Plussanneet:[/color]

kk76
Pöppis
Puskatäti


 
astrid: Mulla ei oikeasti ole mitään oireita, joten melko matalin odotuksin perjantaita kohti käydään. Negan saaminen on pettymys tietty aina, sen voin jo myöntää tässä vaiheessa, vaikkei odotukset kovin korkealla olekaan. Tuulimunaraskauksissa mulla on ollut tosi vahvat oireet jo reilusti ennen plussaa, nyt ei ole edes Lugeista johtuvaa pahoinvointia, ei mitään rintatuntemuksia, joita myös ihan normikierrossa on. Olo on siitä syystä varsin omituinen ja hyvin hiljainen. :ashamed:
Suuret tsempitykset sulle vielä huomiselle ja ennen kaikkea tuleville piinapäiville!!! Osaathan ottaa ne rennosti?!
 
EllaEliaksen päivät käy vähiin ennen kuin loppuu... voi kun se positiivinen yllätys odottaisi ihan nurkan takana. Tunnistan kyllä hyvin sun mielentilan edellisistä piinailuista sekä jo tästäkin... muiden puolesta pystyy hienosti pysyä positiivisena loppuun asti, mutta oman navan ollessa kyseessä mielen valtaa epätoivo ja aina se uuden suunnittelu jo valmiiksi. Itsesuojelua varmasti..

Astridille tsemppiä ja onnea matkaan!!!! Tulehan kertomaan sitten kuulumisia..

Täällä vaan ollaan ja ihmetellään... edelleen maha turvoksissa ja munasarjoissa tuntemuksia. Se 66% musta on täysin varma, että pieleen menee taas. Nyt jo alan pelätä sitä vessareissua, kun ensimmäiset tuhrut ilmestyy pyyhittäessä.... :headwall: :headwall:
Sitten aina välillä se 33% mahdollisuus pilkahtaa mielessä ja saatan jopa minuutin uskoa, että kaikki voi mennä hyvinkin. :D Sekopäistä touhua siis. Jatketaan tällä linjalla.
 
Heippa, nyt on inssi ohitse ja meni kai ihan hyvin. Simppaneste ois voinut olla parempikin (66% hitaasti liikkuvia ja 22% nopeita), mutta kuulemma ihan ok (mitä lie sekin meinaa...). Munikset ei olleet vielä irronneet, joten ajoitus meni kuulemma ainakin hyvin. Pian ne varmaan lähtee sitten liikenteeseen.
Niitä lugeja en sitten saanut... Ei kuulemma katsota tarpeellisiksi... Näillä mennään siis!
Mulla on vissiin nyt pp0 =)

Emppu78 jaksamista sinulle piinailun toiselle viikolle!
 
Isot peukutukset astrid ja muillekin tietysti tsempitykset hoitoihin ja piinailuun. :wave:

Lueskelen jatkuvasti täällä taustalla. Oma olo on aika epäuskoinen, mutta varovaisen toiveikas.

Aurinkoista pakkaspäivää toivottaa
puskatäti rv 5+2
 

Yhteistyössä