Kouvolan seutu

mekin voitais yrittää silloin keskiviikkona tulla:) Minea kyllä nukkuu vielä kahdet unet,toiset just aamupäivällä,mut voishan sitä rytmiä pikkuhiljaa koittaa siirtää,et nukkuis vasta iltapäivällä =)

Ja Heidi...muistanko ihan väärin vai onko MAtildalla tänään synttärit?? Paljon Onnea isolle neidille!! :flower:

Katsellaan josko sitä ke vaikka pentsojalla nähtäis:)

t.Erica ja Minea
 
Monelta ootte huomenna tähtäämässä Pentsojalle? Ja onko kukaa käyny siinä 1-2 vuotiaitten tapaamisessa torstaisin ja perjantaisin?
Erica, kiitos onnitteluista, eilen oli syntymäpäivä, tosin sunnuntaina jo juhlittiin =) Vauhdilla meni eka vuosi..

T: Heidi ja Matilda
 
Tervehdys!

Me ollaan huomenna kanssa tulossa puistoilemaan -kiva kun näin moni muukin! Tähtäillään paikalle puoli kymmeneksi, niin voisi vaikka hetken ulkoilla ja sit mennä sisäleikkeihin.
Henryettah: Noi torstain ja perjantain 1-2v jutut on niitä kerhoja, joihin on pitänyt ilmoittautua jo aiemmin. Eli syksyllä sitten päästäisiin niihin mukaan. Niin, ja isot onnittelut neitokaiselle!

A&ei enää niin pikku-E
 
Oukei, mekin passaillaan siinä about puol 10. Tosiaa kiva, kun muitakin tulossa =).
Niin ja onnittelut Matildallekin :flower:. Ajatella miten nopeasti on mennyt tää vuosi, oho :eek:. Nähdään :wave: .

t. Milla ja Maija
 
kylläpä ollut aika hiljasta! oletteko lyöneet jo lukkoon jotain päivää milloin mentäis syömään? Tuukan,Eeliksen ja Pihlan äidiltä terkkuja,että syöminen ei olisi tiistaisin,ei muuten pääse mukaan.
Meillä taasen kamala räkätauti,täytyy viikolla tilata aika a-mediin :'( toivottavasti ei ala korvat vuotamaan.
Mulla olisi muuten ylimääräinen puinen syöttötuoli+pehmuste siihen,jos jollain olisi tarvetta.Saa tulla katsomaan ;)
Minna ja Aleksi
 
Käykö kukaan enää perjantain vauvatapaamisissa? Oltais varmaan perjantaina tulossa. Taitaa unet sattua just siihen aikaan, mutta nukkuuhan nuo vaunuissa :)
Meilläkin Veikko oli kipeenä monta päivää. Oli kuumetta ja kauhee flunssa. Vieläkin nenä vuotaa, mutta toivottavasti loppuviikkoon mennessä parantuu. Muut säilyttiin terveinä.

nassukka: vieläkö teidän herralla on putket? Onko pysyneet hyvin? Toivottavasti räkätauti menee pian ohi :heart:

Kaikille ihanaa kevään odotusta :flower: ihanaa kun aurinkokin jo näyttäytyy!!
 
me voitas tulla pejantaina pentsojaan,kun ei oo kun yksi hoidokki silloin.jos vain Ale ei oo kovin kipeä.
On meillä putket korvissa,olleet jo 5kk:tta,vaikka välillä korvat vuotaa niin ei onneksi oo tulleet ulos.Tiiallahan oli 9putket korvissa :( Jepulis,harvinainen päivä,oon saanut olla koneella ja katella sivuja,Ale nukkuu melkeimpä koko ajan.Kävin kylähullussa aamulla ja tein löytöjä :D ja vieläpä kun tulin kotiin,niin tytöt oli leiponu kahestaan vadelma muffinsseja ja oli kahvit kupissa ;) On ne niin ihania,kun ovat jo niin isoja :heart:
Toivottavasti nähtäis pe,riippuu Alen kunnosta.
Minna
 
niin siinä sitten kävi,että päikkäreiden jälkeen Aleksi itki rajusti ja korva rupesi vuotamaan,menimme a-mediin,mutta lääkärit olivat jo lähteneet,saatiin aika aamuksi.voi tulla rankka yö :ashamed: Ei ole edes korvalääkärit kahteen viikkoon paikalla,toivottavasti muut lääkärit osaavat imeä korvan.Onneksi saadaan lääkekuuri,joka toivottavasti tepsii pian.
Hyvää yötä kaikille!
Minna
 
moikka!
MEkin varmaan tullaan perjantaina puistoon. Keskiviikkona ollaan myös menossa =)
Voi vitsi,ootan ihan innoissani et näen sun prinsessan,sippu! Toivottavasti ois hereillä pentsojassa :heart: . Tulee kyl hirmunen vauvakuuma....

keskiviikkoon
 
Glow
Meillä ois tarkotus tulla perjantaina pentsojaan :)
On ollu pikkuisen itkuinen vauva täällä muutama aamun! Nyt nukahti tohon turvakaukaloon ku tarpeeks kauan keinuttelin...

Ella&Onni
 
Kun tämä keskustelu ei edennyt ,niin ehdottaisin ilta tapaamista 26.3 torstaina klo 18.00,ilmotelkaa mikä paikka olisi mukava ja kuinka moni pääsisi.Minusta neville oli hyvä paikka(oltiin siellä viimeksi) Ja sitten aseman vinttikin on hyvä paikka.Onko ehdotuksia?
Minna
 
Harmi kun pentsoja on kiinni perjantaina! Ens viikolla sitten!

Ja toi nassukan ehdottama syöminkiaika käy, jos vauva kelpuuttaa pullon. Pitää joku päivä kokeilla :) Tutin kanssa on ainakin taisteltu, mutta nyt se jo aika hyvin kelpaa.. Tai vaihtelevasti ainakin. Jos neiti suostuis tuttia syömään, ni ei tarttis koko ajan olla tissi suussa ;) Nimittäin itkuinen vauva on meilläkin aina välillä. Taitaa ressukalla masussa kipristellä :/
 
Hello.
Ois tosi mukavaa lähteä syömään,mut pitääpä katella tota rahatilannetta... :$

Onnea Eelikselle!! Iso ukko jo :heart: :flower:

Ensi viikolla ollaan tulossa pentsojalle...ainakin joku päivä. Keskivikkona ei päästy,koska mulle tuli se kammo mahatauti :/ . Vitsit että oli kamalaa..

Mut katellaan ensi viikolla

t.erica ja minea
 
Moikka!

Näillänäkymin keskiviikkona ollaan tulossa Pentsojalle (vihdoin nuhat loppuneet!!) Muita tulossa? Yritetään jo heti 9. jälkeen tulla ulkoilemaan ja siitä sisälle.

Syöminkeihin en valitettavasti pääse :(

Keskiviikkoon,

maija ja olli

 
Moikka! Näillänäkymin mennään Minnan kanssa kahelleen syömään,eikö kukaan muu pääse?
Olis niin kiva nähä muitakin äitejä pitkästä aikaa.Meillä Aleksin korva vuotaa edelleen,menosa jo 9.päivä :ashamed: No torstaina taas lääkäriin ja katotaan mitä tekevät.On Mauri koskinenkin ihmeissään Aleksin suhteen.
Nuha on kyllä loppunut.
Minna
 

Yhteistyössä