Kumpi on virpomis/kokkopäivä?

  • Viestiketjun aloittaja Virpoojosvarpoo
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Palmusunnuntaina virvotaan. Ihme tapoja joillain. KUitenkin se pajunoksat on niin kuin palmunoksia vaikka ei oikeasti sinne päinkään. Kai kuitenkin kaikki tietää mitä raamattu kertoo palmusunnuntaista?
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28212768]Palmusunnuntaina virvotaan. Ihme tapoja joillain. KUitenkin se pajunoksat on niin kuin palmunoksia vaikka ei oikeasti sinne päinkään. Kai kuitenkin kaikki tietää mitä raamattu kertoo palmusunnuntaista?[/QUOTE]

Noidaksi pukeutuminen on läntinentapa, jota myös palmusunnuntaina virpovat lapset tekevät. Suomi on itäisten ja läntisten tapojen sulatusuuni, mikä on mielestäni varsin mukavaa.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja eiköyhiä;28213129:
hahaa,olis kyl surkiaa olla yhtä köyhiä kuin te :)
meillä lapset saa 100e karkkiraha ettei tarvitse kylillä kerjätä!
huh huh.
en ikinä antaisi tuollaista karkkimäärää lapselle. käymme trullittelemassa noin 10 talossa, tutuilla, niistäkin syödään monena karkkipäivänä tai oikeastaan muksut katsoo munista yllätykset ja mä syön suklaat.
 
oikeemamma
[QUOTE="vieras";28213158]en ikinä antaisi tuollaista karkkimäärää lapselle. käymme trullittelemassa noin 10 talossa, tutuilla, niistäkin syödään monena karkkipäivänä tai oikeastaan muksut katsoo munista yllätykset ja mä syön suklaat.[/QUOTE]

joo,tuskin kovin moni virtuaali mamma antais.
 

Yhteistyössä