Kyllä oli niin ku ois suolaa haavoille heitetty..

  • Viestiketjun aloittaja joo ei saa valittaa :/
  • Ensimmäinen viesti
joo ei saa valittaa :/
Tääl mies, 3v ja 1v oksentaa + ripuloi (ensimäinen aloitti La-Su yönä) + minä raskaana. Anoppi soitteli ja kyseli kuulumisia kerroin.. vastaus: meki tässä ajellaan tuonne x:n perheeseen ku siellä on silmätulehdusta ja lasten pitää olla pois hoidosta, mennään auttaan ettei x tai y:n tartte olla pois töistä.

Tietty mähän en ole töissä, mut kyl mäki oisin kiitollisena ottanu avun vastaan.. jos ei muuten ni etes kassillisen ruokaa :/ No onneski marjoja on pakkasessa ja puuroryynejä kaapissa + hedelmäsosetta ni kyl me näillä nyt ainaki huomiseen pärjätään.
 
aps
[QUOTE="vieras";22468614]Mikset sinä hae sitä kassillista ruokaa?[/QUOTE]

joo ei ole ajatuksen lukia, mut mulle nousee sellainen ärsytys, et mähän en apua pyydä..

... joo en viitti nyt jättää oksentavalle miehelle nuita lapsia ku ei ole pakko
 
"amanda"
No minusta kyllä otat nokkiisi ihan turhaan. Ensiksikin vatsatauti tarttuu todella helposti aikuisiinkin. Silmätulehdus taas on enimmäkseen pikkulasten vaiva. Toiseksi toisessa perheessä on todella tarvetta hoitajille, koska vanhemmat menevät töihin, teillä molemmat ovat tällä haavaa kotona. Kolmanneksi, jos et sinä kykene meneääm tse kauppaan olist pyytänyt apua.

Ei kannata ruikuttaa, kun mitään aihetta ei ole.
 
viiiiiiiiiii
[QUOTE="hui";22468612]Anoppi ei ole ajatusten lukija. Olisit avannut suusi ja pyytänyt tuomaan kassillisen ruokaa.[/QUOTE]

Peesi. Ja jos perheen toinen aikuineei ole sairaana, ihan järjetöntä anopin lähteä "auttamaan" ja hankkia itsellekin vatsatauti...
 
viiiiiiiiiii
[QUOTE="hui";22468612]Anoppi ei ole ajatusten lukija. Olisit avannut suusi ja pyytänyt tuomaan kassillisen ruokaa.[/QUOTE]

Peesi. Ja jos perheen toinen aikuinen ei ole sairaana, ihan järjetöntä anopin lähteä "auttamaan" ja hankkia itsellekin vatsatauti...
 
aps
[QUOTE="amanda";22468622]No minusta kyllä otat nokkiisi ihan turhaan. Ensiksikin vatsatauti tarttuu todella helposti aikuisiinkin. Silmätulehdus taas on enimmäkseen pikkulasten vaiva. Toiseksi toisessa perheessä on todella tarvetta hoitajille, koska vanhemmat menevät töihin, teillä molemmat ovat tällä haavaa kotona. Kolmanneksi, jos et sinä kykene meneääm tse kauppaan olist pyytänyt apua.

Ei kannata ruikuttaa, kun mitään aihetta ei ole.[/QUOTE]

ei varmaan olekkaan, mut arvatkaa vain VÄSYTTÄÄKÖ ku on monta yötä valvonu sairaiden lasten kans!! Onneks en vielä ite oksenna!!! niin ja rv 34 menossa
 
"amanda"
Mutta vaikka olisit väsynyt yms. niin en ymmärrä miksi olet kateellinen toiselle perheelle heidän saamastaa avusta. Paljon mahdollista, että hekin ovat sen avun saaneet ihan pyytämällä.

Marttyyriksi heittäytymällä et saavuta mitään.
 
aps
[QUOTE="amanda";22468660]Mutta vaikka olisit väsynyt yms. niin en ymmärrä miksi olet kateellinen toiselle perheelle heidän saamastaa avusta. Paljon mahdollista, että hekin ovat sen avun saaneet ihan pyytämällä.

Marttyyriksi heittäytymällä et saavuta mitään.[/QUOTE]

en tiiä oonko kateellinen nyt kuitenkaan, tietty saavat mennä jos apua tarvitaan! Mut lasten silmätulehdus vain tuntuu niin "pieneltä" tän rinnalla..
 
aps
Alkuperäinen kirjoittaja Åsa;22468679:
En minäkään ykätautia haluaisi...
Sitä paitsi ihan hyvin voisit jättää miehesi ja lapset keskenään siksi aikaa kun käyt kaupassa. Tuskin sinä sillä reissulla tuntikausia viivyt?
Meiltä on kauppaan reilu 25km eli 1½h menee vähintään. En jätä ku ei ole pakko.. huomenna katson tilannetta uudestaan! ja toiseksi eipä mahatautiset kovin paljoa ruokaa tarvitse..
 
aps
toisaalta oon todella harvoin ite sairaana ja melkein joskus toivon et sairastusin et saisin vain maata sängynpohjalla ja valittaa (niin ku mies nyt tekee)... no jotain muuta kuitenkin ku oksutautia kiitos! No ei nyt ihan tosissaan, mut välistä tuntuu et..
 
aps
Ihmeellistä valitusta :O
Miksi mies ei voi olla lasten kanssa kun sinä kävisit kaupassa? Miten sä luulet yksinhuoltajan pärjäävään sairaana lasten kanssa?
Niin varmaan onkin.. mut ei ole hirveän mukava jättää kahta oksentavaa lasta miehelle 2h joka itsekki oksentaa/ripuloi. Toiseksi ei ole kovin montaa hetkeä ollu ettei toinen lapsista itkisi. Kaapissa nyt jotain kuitenki on ni pärjätään hyvin huomiseen nyt ainaki!

Varmaan joo turhaa valitusta.. mut tämä äiti on nyt vähän väsynyt!!
 

Yhteistyössä