Kysymys teille, joilla e-pillerit aiheuttaneet haluttomuutta?

  • Viestiketjun aloittaja haluton
  • Ensimmäinen viesti
haluton
Vaihdoitteko ehkäisyä ja jos niin mihin? Eri pillerimerkkiin/ehkäisyrenkaaseen/hormonikierukkaan/kuparikierukkaan tms. hormonittomaan ehkäisyyn? Kokemuksia kaipaan.

Itsellä on käytössä Femoden-pillerit ja aivan totaalinen haluttomuus päällä. Seksi ei käy edes mielessä, enintään kyllästyttää koko ajatus ja tuntuu vaivalloiselta ja joutavanpäiväiseltä ryhtyä petipuuhiin. :( Muitakin mielialaoireita on, kiukkuisuus, ärtyisyys, itkuisuus, mikään ei meinaa kiinnostaa, kaikki on "ihan sama"...

Pitäisi kai vaihtaa ehkäisyä, mutta mahtaako hormoniehkäisystä toiseen vaihtaminen auttaa vai pitäisikö suoraan ottaa kokonaan hormoniton? Huoh...
 
****
Mulle tuli haluttomuus ja ihmeellinen "tympeys" kaikista pillereistä. Lisäksi lihosin eli selvästi koko aineenvaihdunta hidastui. En käytä enää ikinä hormonaalista. Nyt yritetään lasta, sitä ennen oli kortsu.
 
Mulla ei auttanut muu kuin vaihto kuparikierukkaan. Kaikki hormoniehkäisyt, joita kokeilin vei halut.. Niitä kerkes tulla, muutama e-pillerimerkki, ehkäisyrengas, minipillerit..
Tän kuparikierukan kanssa tekee kyllä mieli.. vähän liiankin kanssa ;)
 
.....
Yasmin - ja melianemerkkejä kokeilin pillerimerkeistä, kunnes siirryin Evran laastariin. Laastari toimi jonkin aikaa hyvin, mutta lopulta tilanne meni siihen että oli niin paha haluttomuus, limakalvojen rikkoutuminen ja saharuus alapäässä että pakko oli lopettaa, koska seksistä ei tullut mitään plus päälle muut ongelmat (pahoinvoinnit, migreenit, korkea verenpaine yms).

Ja edelleen parin vuoden hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen limakalvot on välillä semmosessa kunnossa, että kirvelevät ja ovat hauraat.
 
haluton
Kiitos vastauksista! :) Kuparikierukkaa olenkin vähän ajatellut, kun epäilyttää, mahtaako mikään hormoniehkäisy tuoda elämän- ja muitakin halujani ;) takaisin.

pippamama: Onko kuparikierukassa ollut mitään valittamista?
 

Yhteistyössä