lapsen oksentaminen, kenelläkään kokemusta?????

3-vuotias tyttäreni on oksentanut nyt 12. päivää. Hänelle tehtiin suolentyhjennys kaksi päivää sitten ummetuksen takia. Tämä ei kuitenkaan auttanut. Aamuisin tyttäreni on iloinen ja reipas, ei saa kuitenkaan syötyä. Annan velliä ja mehuja, oikeastaan saa mitä vain mikä kelpaa; jäätelöäkin. Päiväunien jälkeen pahoinvointi alkaa ja joka pvä n. klo 17 tytär oksentaa ja on loppuillan hyvin huonovointinen. Mitä tämä voi olla? Voiko olla oksennustauti? Olen huolissani ja stressaantunut!
 
Onko tätä ummetusta ja oireilua jatkunut yleensä jo pitkään? Vai onko kyse vain tuosta 12 päivästä? JOs oireita on ollut jo pitkään, onko esim. maitoallergia jo suljettu pois? Ummetushan on suht tavallinen oire siinä, samoin vatsakivut ja jopa oksentaminen (tietty myös iho-oireet)...
 
tätä oireilua kestänyt tämä 12 päivää. aamulla hyvä olo ja reipas, joka päivä unien jälkeen pahoinvointi ja lopulta oksennus ja sitten loppuilta taju kankaalla. En pääse töihin, lapsi ei pääse tarhaan. Lääkäri otti verikokeet, kaikki ok, vähän kuivumista. ei iho-oireita, ei ripulia, ei kuumetta. Voiko 3 vuotiaalla olla psyykkisiä oireita, ahdistusta?
 

Yhteistyössä