Lasten pikkutapaturmia pinoon..

  • Viestiketjun aloittaja Veljesten äiti
  • Ensimmäinen viesti
Veljesten äiti
Hei!

Onkohan ollut tällaista aihetta ennen..?

Eli mitäs kaikkea teidään mussukoille on sattunut?

Meillä on yhdellä ollut kolme pyörä/kickbike "kolaria", jossa naamaan tullut siihen koristeeksi jääneitä arpia ;). Yhdessä niistä aukesi silmäkulma niin, että liimattiin lääkärissä ja silmäkin oli viikon musta..

Toinen herra on tippunut laiturilta 3v:nä järveen, josta heti nappasin puserosta ylös. Poju kurotti uittamaansa laivaa vedestä...

Kolmas hyppäsi minisuksilla ja käsi katkesi.. 7 viikkoa oli paketissa..
 
siis aloittaja tässä taas..

Eiks kellään ole sattunut mitään? Meillä ainakin perheessä sattuu ja tapahtuu. Eikä ole pojat edes erityisen vauhdikkaita.

Olisin vaan kysellyt että kuinka usein muilla sattuu jotakin..

Meillä nuo tapahtumat on viimeiseltä 3-4 vuodelta.
 
Esikko kaatui pienenä silmäkulmansa auki kirjahyllyn reunaan ->liimattiin, poika kaatui otsansa kaiuttimenkulmaan ->liimattiin tämäkin, sit samainen jägä kaatui potkulaudalla niin että ohjaustanko osui suuhun ja ien auki *auts* ja edelleen sama jäbä toissakesänä hyppäsi kiikusta kätensä päälle ja molemmat luut poikki. Kuopuksella on kaikenlaisia pikkunirhamia tuon tuosta, niitä nyt ei ole edes laskettu... Että onhan tuota sattunut ja tapahtunut.
 
ystävä
Meillä ei ole sattunut isompia muuta kun että tuolla vanhimmalla on ollut käsi kuukauden paketissa, tipahti yläsängystä pää tai paremminkin kädet edellä, käsi oli ihan vinossa. Muut on sitten niitä pyörällä kaatumisia ym joista on sitten ollut mustelmat tuloksena.
 
Meillä serkkutyttö jätti pojan sormet ulko-oven väliin, tuloksena ensin musta kesisormen kynsi joka myöhemmin irtosi kokonaan. Tilalle kasvoi entistä ehompi uusi kynsi :D Pari volttia poika on heittänyt myös, yhden vessanpytyn päältä (älkää kysykö miten tai miksi) ja ainakin yhden sohvalta. Mitään ei onneksi käynyt kuitenkaan, säikähdys vain.
 
Meillä puolvuotiaana esikoinen tipahti sängystä, kun olin huolimaton ja en laittanut tarpeeksi suuria reunoja, mutta onneksi ei tullut muuta kuin kuhmu ja jumalaton säikähdys molemmille..

1,5-vuotiaana tuo esikoinen alkoi kiikkumaan lipaston päälle ja koska se lipasto oli tyhjä, niin se sitten kaatui niin, että poika jäi sinne alle. Pää näkyi kuitenkin. Kauheat mustelmat siitä tuli, mutta tässäkin taas onneksi selvittiin vain säikähdyksellä...

Nyt tuo 2,5v. on melkoinen temppuilija ja kiipeilijä. Mutta ollaan sellasilta suurimilta onnettomuuksilta vältytty jo pitemmän aikaa, onneksi..
 
Tää ei oo mikää tapaturma mut kerrompa nyt kuitenkin.Meidän neiti 2,5vuotias pääsi käsiksi mun kynsilakkoihin;oli molemmat kädet maalannu ja toisen kulmakarvan ja just kaikista punaisimmalla lakalla.Vähän kämppä hais lakalle ja asetonille,onneks ei menny silmää.
 
Meillä ei mitään sen isompia ole sattunut. Mutta monta kertaa on sydän pompannut kurkkuun, kun tuo meiän 2v poika säheltää. Kaksi isompaa lasta on tyttöjä, eikä ne ole onnistuneet säheltämään vielä näiden vuosien aikana niin paljoa kuin tuo poika 2 vuoden aikana :D . Mustelmia ja kuhmuja on pojalla ollut enemmän kuin tarpeeksi.
 
esikoinen hyppi 6 vuotiaana pomppulinnassa ja käsi meni olkavarresta poikki. Sama poika isompana muutaman kerran leikannut veitsellä/puukolla sormeensa niin että tikkejä laitettu.

Vanhin tytöistä putosi 4½ metriä sillalta, siin päästiin lähes pelkällä säikähdyksellä, mitään ei jouduttu paketoimaan.

Nuorin tytöistä kaatui terävän penkin kulmaan ja otsaan jäi liimauksen jäljiltä arpi.

toiseksi nuorin poika juoksi piirongin kulmaan ja otsaa liimattiin.

Lisäksi erilaisia pikkuvammoja.... nauloja jalanpohjissa, pieniä haavoja, ruhjeita jne. kaatumisista....

Melko vähällä ollaan 6 lapsen kanssa tähän mennessä selvitty. *koputtaa puuta*
 
Meillä poitsu, ollessaan n. 2,5 v, liukastui keittiössä ja kolautti etuhampaat pöytään ja toisesta etuhampaasta lohkesi palanen. Se vielä kaiken lisäksi näyttää reiältä.
 
Mya
Tänään viimeks pojalla (1v 2kk) tipahti sakset naamalle terä edellä, onneksi ei tullut kun pieni naarmu nenän päähän. Poika on just sellasessa iässä, että koko ajan sattuu ja tapahtuu. Kiipeileminen kiinnostaa kauheasti, eikä vielä osaa yhtään varoa.
 
poitsujen äiti
Meiän esikoinen juoksi pienenä keittiön laatikon kahvaa, ja reikä otsassa liimattiin.. toisen kerran hän tippu tuolilta, kun oli kaverina keittämässä kahvia..löi takaraivonsa leivinuunin valurautaseen kahvaan, ambulanssilla sairaalaan, liimalla onneks tas selvittiin. Nuorempi poltti kätensä kuumalla levyllä, kuukauden käsi paketissa. Ja tähän lisäksi kaikki pienet vahingot vielä....
 
Meillä poika 5 vuotiaana myös törmäsi lipastoon ja päähän haava ja siihen neljä tikkiä. Sama poika vuotta myöhemmin kaatui pyörällä ja jos ei olisi ollut kypärää päässä niin olisi käynyt todella huonosti. Nyt sentään vain ruhjeita ja naarmuja ja silmä mustana ja verisuoni ratkesi silmästä.

Pienempi poika vuosi sitten äitienpäivänä kopsautti pään patteriin ja silmäkulmaan tuli haava.

Mitään isompaa *koputtaa puuta* ei oo ollut
 

Yhteistyössä