Lokakuiset 2018

Hello :love:

Liittyisin mukaan listaan ja facebookkiin (tää sivusto on raivostuttava, kommenttiin reagoidessa esim pomppiiminuutin ylös alas ladatessaan mainoksia).

La ehkä noin 12.10. Päästiin kaupungin tarjoamaan varhaisultraan, maksaa sen noin 30 e. Imetän esikoista, niin varmistetaan raskauden pituus, nyt arviolta 4+6 <3 Sen jälkeen sit varaan vasta neuvolan. Esikoista odottaessa oli kiire sinne, nyt ei enää, kun tietää ettei siellä tapahdu mitään :ROFLMAO: Sydänääniäkin alettiin kuunteleen vasta joskus rv 16. Mutta varhaisultraa en malta odottaa!!!

Trady / 26 / toinen / TAYS / VU 19.2. 6+3

Oireina ilmavaivat (HUHHUH), NÄLKÄ!!, imetyskipu, väsymys :sleep: ja kylmä. Esikoisesta tosi samalla tavalla, oksentelu alko sit todenteolla rv 6. Prismassakin juoksin vessassa laattaamassa, jännittää miten oksentaminen ja taapero sopii yhteen :sneaky:

Ollaan haaveiltu pienestä ikäerosta. Esikoinen synty 8/16. Ensimmäinen 6 kk oli kuitenkin hirveetä ja rankkaa: allergioita, refluksi, itkua, kipuja ja koliikkia. Kävelin yötä päivää lapsi sylissä, nukku vaan repussa liikkeessä. 10 kk iässä uskalsin edes miettiä uutta vauvaa ja äkkiä se kuume sit tuli, vaikka pelottaakin kokea kaikki uusiks. Ehkäisy jätettiin esikoisen ollessa 1 v ja nyt 1.5 vuotiaana tärppäs. Eikäero siis reilu pari vuotta :love: Salaa ehkä haaveilen toisesta pojasta, mutta olishan se tyttökin kiva.

Esikoisesta raskauduin yk 2. Nyt meni noin puoli vuotta, teki hyvää pieni odotus. On kerenny oikeesti toivomaan ja valmistautumaan psyykkisesti :love: Nyt on tosi rento olo.
 
@Kärsimätön88 meillä esikoinen 6/16, millon teidän olikaan syntynyt? :p
Ihana miten oireettomia odottajia täällä onkaan! :D Ei tarvitse yksin stressata oireiden puuttumista.. :unsure:
Mulla esikoinen 7/16! Ja kyl mäkin maksaisin varhaisultrasta. Oli aika hirveetä sillon vasta viikolla 12+ huomata että en ookaan enää raskaana, kun kuitenkaan mitään vuotoja ei ollut.[/QUOTE]

Melkein saman ikäisiä esikoisia, täällä vielä 8/16 :love::love::D
 
Täällä aamulla koettiin erittäin etovaa oloa. Saa nähä mikä aamu tulee ensimmäinen oksennus.. ruuan jälkeen alko koskee mahaa ja tässä nyt sohvalla koitan helpottaa oloa ja lepäillä. Mites muilla?

Tänään 5+0
 
Kiitos meidän ihanan neuvolatädin, saatiin ultra aika huomiselle aamulle. En tosin oota näkeväni siellä sykettä, eihän viikkojakaan juuri ole kasassa, mutta kai jokatapauksessa ollaan viisaampia sen jälkeen.
 
Moi. Tääläkin uusi odottaja. Juuri tänään varasin neuvola-ajan, jossa myös ultrataan, joten jännittää :giggle: Edellisen raskauden vuoksi myös äitipolille tieni käy luultavasti heti alkuraskaudessa.. Ja juhlavuoden taapero 2017 täälä ennestään, joten mukava ikäero tulossa näillä näkymin :)

Laskettu aika omien laskujen mukaan 8.10, mutta jos neuvola haluaa pitää päänsä niin 4.10, mennään siis alustavasti sillä :sneaky:

Elsusa/27/4.10/toinen/SEKS/26.2 eka neuvola

Faceryhmään haluaisin kovasti liittyä mutta en tiedä uskallanko vielä... jos on tuttuja tai muuten jostain syystä paljastuisi :cautious:
 
Viimeksi muokattu:
@trady Meillä kans oli samanlaista, ehkä siinä 10kk iässä alkoi helpottamaan ja kyllä vähän pelottaa et jos se on sitä samaa tän tulokkaan kanssa. Pitää yritää kuitata univelat jossain vaiheessa ennen kuin vauva-arki taas koittaa. Meillä tulee ikäeroa 1v9kk.
8 päivää varhaisultraan!
 
  • Tykkää
Reactions: ahmis
Pääseekö tuonne varhaisultraan kunnallisen neuvolan kautta vai onko aina mentävä yksityiselle.. ei kyllä huvittaisi maksaa paria sataa varhaisultrasta :unsure:

Ja millä viikolla aiotte/olette aikaisemmin kertonu pomolle töissä raskaudesta?
 
@Wiiwiii Meillä on onneksi täällä Oulussa yksityinen jossa ultraus maksaa vain 60e! Toki se on vain kätilön tekemä,mutta hällä on vuosikymmenten kokemus. Mä työskentelen erittäin fyysisessä työssä ja kemikaalien kanssa, joten aika aikaisin sanoin edellisen kohdalla, jotta pääsin kevyempiin hommiin.
 
Tervetuloa kaikki uudet odottajat. :barefoot:

@Wiiwiii Riippuu kunnasta. Edellisessä me päästiin, tässä ei, kun muutettiin välissä. Nyt tämän vuodon takia päästäänkin kunnalliselle, vaikka yksityinen oli jo varattuna. Se mitä sen kanssa tehdään, ei vielä tietoa.
Meillä esimies saa tietää asiasta harmikseni jo ensiviikolla, kun se lukee sairaslomalapussa.. Olisin halunnut kertoa vasta lähemänä puoltaväliä, jos sinne päästäisi.

@kipaaa Millanen sun vointi/tilanne nyt on? Ajattelin kanssa että viittaavat kintaalla ja sanovat että kotiin seuraamaan ja viikon päästä takaisin, mutta ihme kyllä ei. Se lääkäri konsultoi synnytyssairaalaa, ja he sanoivat että riittää kunhan viikon sisään tulee, jos jatkuu, mutta meidän neuvolatäti halusi että varataan aika jo huomiselle. :barefoot:(n)
 
Wau miten hienoja viivoja @Tintti88! Paljon sulla oli dpo kun testasit, eihän niillä kiertopäivil kai oo niin väliä vaan enempi riippuu kui kauan oviksesta on?

Mut onpa kyllä aika hauskaa kun täällä vahvoja viivoja, toivotaan että enteilisi kaksosia monille! Mulle kans olis kaksoset ihan unelmien täytttmys, mut ei näillä geeneillä ja viivoilla näytä lupaavalle :LOL:.

Täällä tänään dpo15 ja menkat loistaa poissaolollaan. Toivottavasti huomenna jo saisin katsella kunnollisia viivoja täälläkin päässä :love:.
En kyllä vielä ostanut kunnon testejä et kiinakamalla mennään. Jos ei kunnon viivoi tuu huomenkaan ni pe täytyy testaa jollain kunnon digil.

Mut oireista niin jomottelut loppui eilen, tänään ollut alaselkäkipua ja sellainen tunne kun joku työntäis napaa sisäänpäin, mut muuten kyl ihan normioloja.

Toivottavasti pääsis tänne pian listoillekin notkumaan! Mukavaa odotusta kaikille sillä välin!
Mulla ei oo mitään hajua oviksesta vaikka tikutin (kahtena päivänä en kerenny tikuttaa) ja siksi tämä yllättikin :ROFLMAO: testasin pari päivää ennenkö menkkojen piti alkaa, laskurilla sillon oli 3+5 ja tosi vahvat viivat :eek: mä lähinnä pelkään että jos onkin kaksoset, kyllä yksi on ihan hyvä :rolleyes: ja edellisetkin tulleet noin kuukauden etuajassa, joten voi olla että tulevakin syntyy jo syyskuussa :ROFLMAO:
 
@henttis no mulla on nyt ollu eilisestä aamusta asti vuotoa ja kuukautisten tyylisiä kipuja,eikä vuodolle näy loppua.. . Eilen päivällä soitin naistenklinikalle ja käski seuraan tilannetta mutta en nyt tiedä kauvan mun pitää tätä seuraa varmaan menrr sit vklpn yli ja soitan maanantaina uudestaan joko vaikka sit pääsis ultraan. Mutta soitan vielä tänään neuvolaan ja kysyn mielipidettä. Mutta edellisessä keskenmenossa sain neuvolasta niin kummalliset ohjeet että sairaalassakin ihmeteltiin niitä
 
@henttis :cry: itse odottelen labrojen tuloksia ja lähetettä tutkimuksiin. Eilen alkoi kivut ja vuoto lisääntyi. Nyt vähän parempi, mutta henkisesti raskasta vain seurailla tilannetta. Pitää nyt saada tietää onko mennyt kesken vai mitä tänä on.
 
@henttis :cry: itse odottelen labrojen tuloksia ja lähetettä tutkimuksiin. Eilen alkoi kivut ja vuoto lisääntyi. Nyt vähän parempi, mutta henkisesti raskasta vain seurailla tilannetta. Pitää nyt saada tietää onko mennyt kesken vai mitä tänä on.
Piti pysyä täältä poissa, mutta tulin vielä toivottamaan tsemppiä sulle. <3 Ainakin itseä helpotti, kun asia asiaan varmuuden näin aikaisessa ja pääsee parantamaan haavoja. Kokeiden tuloksia minäkin odottelen, vaikka eihän niillä juurikaan enää tee.
 
@henttis kiitos tuesta :) Onkin ollut tapahtumarikas päivä. Näytteet lähetetty väärään paikkaan jne. mutta sain ultran ja kontrollin noin viikon päähän. Ei näkynyt sydäntä niin katsotaan näkyykö sitten vai onko tuulimuna. Vuoto tulee ehkä jostain kohdunsuulta. Helpotus tietää ettei ole kumminkaan kohdunulkoinen.

Tietty jos tulee kamalia kipuja ja vuoto lisääntyy niin pitää taas tulla päivystykseen. Jomottaa kyllä edelleen vatsaa nytkin..
 

Yhteistyössä