LOKAKUUN 2007 taaperot, huhtikuussa

Iltaa,

Koitan pikaisesti ilmoitella itsestäni. :D

Milla-Maria voisko pojalla olla allergiaa? Olen vähän pihalla jutuista enkä siksi ihan perillä tilanteestanne. Luin vain tämän viimeisimmän sivun ajatuksella joten voi olla ihan eri kartalla. Meillä aletaan toimia nyt ihan kunnolla allergia tutkimusten suhteen ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Vihdoinkin saa jonkun sortin varmuuden näille omille epäilille kun olen ollut jo kauan aikaa sitä mieltä ettei pojan maha ole normaali. Se maito allergia on ihan selvää omien kokeilujen perusteella, mutta nyt tutkitaan onko muutakin. Pojallahan on aina löysä kakka ja se tulee samantien syönnin jälkeen. Siis ihan läpi sellainen.

Meillä painoa tänään lääkäri neuvolassa oli 9.8 kg ja se ei enää ole noussut entiseen malliin joten sen perusteellakin nyt aletaan tutkia allergioita tarkemmin. Pituus kasvu on kuitenkin ihan entisenlaista ettei nyt mitään paniikkia kuitenkaan kasvun suhteen ole. Keskiviikkona mennään uudestaan verikokeisiin ja sen jälkeen lääkäri soittaa ja mietitään jatkosta. Kokeethan otettiin silloin kun poika oli kahdeksan kuukauden ikäinen muttei niissä silloin vielä mitään näkynyt. Poika oli saanut vilja tuotteita vasta niin vähän aikaa etten ihmettele vaikka näyttivät ihan härän pyllyä ja vielä sekin että oltiin pelkällä rintamaidolla silloin vielä.

Villapukua olen käyttänyt tähän päivään saakka, ainakin aamupäivisin. Enää tänään en sentään sitä laittanut ja täällä onkin ollut aivan mahtava, aurinkoinen, lämmin ilma. B)

Voi että harmittaa kun en ehdi nyt kommentoda mitään, enkä kyllä ole oikein perilläkään mistään jutuista. :ashamed: mutta mun on ihan pakko rientää kun lapset valvoo vielä ja huomenna aamulla on itsellä työterveyshoitajalle aika, joten pitää vähän vielä katsoa omiakin vaatteita sillä silmällä.
 
Keiju Tuollaisista perinnöjako asioista kannattaa käydä tekemässä kunnon paperit lakimiehen kanssa. Ei tule sitten niin paljon jälkivääntöjä.
Meillä oli veljelle pappa luvannut myydä talon tiettyyn hintaan. Sattui vain kuolemaan ennen kauppojen varmistamista. Siinä sitten sukulaiset kiukkuisina vaativat, ettei missään nimessä voida myydä siihen hintaan. Juuh, kaikilla muilla raha-asiat ihan kunnossa ja ei akuuttia tarvetta, mutta isompi perintöosa piti silti saada :/
Mie en vielä ole omasta isän perinnöstäni riidellyt. Pahoin pelkään, että parin vuoden kuluttua taidan asian riitauttaa... Ihan vain sen takia, että muuten en saa edes lakiosaani...
Miehen suvunpuolen perinnöistä olen sanonut mielipiteeni ja sen jälkeen antanut heidän ihan keskenään asiasta riidellä. Eipä onneksi pahoja riitoja ole ollut. Tosin siellä on testamenteissa ollut maininta, että perintö ei kuulu puolisolle. Eli minulla ei varsinaisesti ole oikeutta siihen (paitsi mutkan kautta).
 
tin
voisko milla olla rotaa tai just jotain muutaki allergiaa. että on tympeetä:/ halit sinne! :hug:
keiju: meillä isän sisko katkasi välit ku mummu kuoli. ei perinnöstä vaan ennen kuolemaan tehdyistä kaupoista jnejne. kamalat riidat oli. tai siis sisko tappeli ja isä tyynenä ihmisenä kuunteli. on NIIIIIIIN tyypillistä.

mutta oon vielä koulus ja pian haen tatun hoidosta ja pianpianpian tallinna kutsuuuuuu :heart:
 
Alkuperäinen kirjoittaja milla-maria:
no jospa tää ois vaan jottain ohi menevää tautia,pelottavaa ajatellakkaan muuta :|
keiju:kiitos haleista,niitä aina välillä tarvii:)

niin,kiitos milli tuosta suolitukos tiedosta :flower:
vatsa ei oo turvonnu,ainakaan en oo huomannu!!pitttääpä seurata kunnolla,mutta kai sen huomais...eikö nii?
pojalla kakka ihan normaalisti kulkee että varmaan sen tukoksen voi sulkea pois.

nyt ei oo toista kertaa oksentanut...toivottovasti tuo soija-juku pysys sisällä..

tuun kertomaan illemmalla lisää
:wave:
hei milla-maria meillä ei sopinut Emmalle soija pienenä, kun meillähän oli kaksosillakin jonkin sortin maitoallergia. Se puklasi kaaressa aina kaikki pihalle....JA nukkui huonosti. Kun lopetin soija tuotteiden antamisen se puklaus loppui ja kitinä......

Soijallekkin voi siis jonkun ajan kuluttua tulla allergiseksi. Ella aikanaan käytti soijaa puoli vuotta ja sitten vasta allergisoitui.
 
Enpä sitten eilen ehtinyt kirjoittelemaankaan...

Meillä vaihdettiin sunnuntaina "isojen sänkyyn", kun Eemeli päätti viime viikolla tippua pinnasängystä. Alku on ollut aika helppoa. Sinne jää erittäin hyvin, vaikkei nukkuiskaan. Herättää aamulla sitten joskun, kun hän on herännyt. Päikkäreiden aikaan kuulee hälläristä koska hän on herännyt.
Siitepöly aika on nähtävästi alkanut myös Eemelin osalta. Lääkettä käytetään jo ihan ahkeraan, nenä vuotaa aikalailla siitäkin huolimatta. Maha oireita/ihottumaa on silti ollut jonkin verran. Kun vain aina tietäisi mistä ne tulee. Kaikki koivun kanssa ristikkäin olevat ollaan lopetettu, ainakin raakana. Sinänsä vain harmi, kun toinen niin tykkää omenasta, porkkanasta ja tomaatista. Mutta jatketaan niitä sitten joskus kesällä. Jospa nuo menis tänä vuonna nopeaan ohi, niin päästäis noista varomisistakin. Ja tietysti, SAIS PYYKIT VIEDÄ JO ULOS!!!

Muuten ei Eemelillä ole mitään ihmeellistä.... Villapukua ei meillä ole käytetty koko talvena. On sen verran kuumaverinen jätkä, että riitti pahimmilla pakkasilla pitkät alusvaatteet ja kunnollinen toppapuku. Nythän meillä ei enää käytetä noita alusvaatteitakaan ja ollaan siirrytty jo kevätvaatteisiin. Ei tuolla ole ulkona kuin pitkähihainen trikoopaita, housut, sukat ja siihen päälle ulkohousut, takki, hanskat ja joku lakki. Hyvin on riittänyt. Kurahousut ja -hanskat tarvittaessa. No joo, täällä oli tänäänkin aamulla "vain" +4,5 astetta. Joten on hieman eri asia kuin esim. tampereella.

Ikävää, kun kesä tulee meidän osalta... Perhekerho loppuu, kaverit alkaa matkustelemaan, isillä alkaa jalkapallo (tänään eka peli), mökkiläiset alkaa hurjastelemaan tuossa meidän tiellä. Joten kyllä meille sopii tuo talvi paremmin :LOL:
Kummitätikin aloitti työt maanantaina, joten eipä näy taas kunnolla moneen kuukauteen :saint: Onhan se kiva, kun on lämmintä, mutta Eemeli ei näe taas kavereitaan kunnolla koko kesänä ja pihallakin saa olla koko ajan vahtaamassa... No ajattelin kyllä, että josko tekis tänä vuonna oikein ison kyltin tuonne tien poskeen:
"Hei! Me leikitään täällä!" Ja siihen koiran ja pojan kuva. Jos vähän nuo mökkiläiset ymmärtäisivät ajaa hiljempaa. Tuo tie menee kuitenkin virallisesti meidän pihalta (vaikkakin vain ihan reunasta). Koira on irti välillä ja poikaa nyt ei voikaan köyttää mihinkään leikkimään... :whistle:
Kun ei aina tiedä missä hommissa hän on mummin tai isin kanssa, niin olis turvallisempi olo ainakin äipällä. Tiedä sitten olisiko siitä mitään käytännön hyötyä sitten oikeasti...

Meillä suunnitellaan jo kovin hiekkalaatikon paikkaa ja siihen viereen nuo kummilta saamani keinut. Saa poju leikkiä siinä rauhassa. Ainoa ongelma on se, että meidän pihalla ei oikein ole varjopaikkoja... Tai jos on varjoa, niin sitten ei ole ikkunaa, josta vahtia. Ei se tänä kesänä vielä mitään, mutta ensi kesänä ei välttämättä joka kerta viitti istua koko aikaa vieressä. Mutta täytyy pähkäillä. Mietittiin me jo anopin kanssa tuota talon laajentamista parilla metrillä, kun tontilla kyllä lääniä riittää :p
Sais olohuoneestakin hieman paremman mallisen ja sitten kunnollisen vierashuoneen tuohon keskikerrokseen (LUE: tulevan lastenhuoneen). Ja ehkä samalla tähänkin taloon voisi rakentaa terassin... Mutta onneksi siihen ei ole varaa pariin vuoteen.
Kun nyt ensin saisi rahat riittämään tähän kakkoseen. Seuraavaan siirtoon löytyy vielä rahat, mutta sitten seuraavasta ei olekaan enää mitään hajua. Tarvii varmaan taas mennä pankkiin pyytämään lainaa, kuten tehtiin Eemelin kanssa.

Mutta se päätös tehtiin, että seuraavaksi siirretään kaksi alkioita. Jos sitten edes toinen selviäisi vähän pidemmälle. Tai jos toinen jaksaisi loppuun asti. Kaverilla oli kyllä käynyt niin, että toinen meni kesken ja toinen oli jakautunut. Eli jos olisi saanut molemmat alkiot loppuun asti, niin olisi tullutkin yllättäen 3 vauvaa... Jostain syystä ei halunnut toista kertaa siirtää 2 alkiota :kieh: :kieh:

Mutta nyt alkaa taas kuulua kolinaa, joten pitää mennä katsomaan mitä Eemeli on löytänyt. Ilmeisesti on ainakin herännyt...
 
Dogtor, minäin tykkäisin moisiin hommiin :) . Onnea paikasta :)

Tuutille jaksuja mitä siellä nyt onkaan meneillä taas |O :hug:

Hipkukan poikaa kyllä nauroin :LOL: :LOL: . Että olis vielä voinut jaksaa :whistle: . Teepä joskus testi ilman koiraa... Aikamoinen kävelijä :) . Itsellä ei ole tullut tuollaista testiä tehtyä, pitäskin joskus :saint:

Tin, hauskaa matkaa, nauti oikein olan takaa B) . Minä tuun sit sillä hitaammalla perässä :D . Ihana kyllä lähteä, nyt olen niin noita juhlia järjestänyt ja muuta, että sitten ihana olla vaan itekseen ihanien kavereitten kera :D

kaikkea muutakin vois turista, mutta sohva kutsuu :wave:
 
Rontti jos lyhyesti sitä selittäis niin väärinkäsityksestä tullut iso soppa. Jesperi hermostunut, opettaja käskenyt rauhoittua paikallaan jonkin tietyn ajan (muut oppilaat lähti kotiin). Mutta ompi ilmeisesti ilmoittanut sen väärin sanoin ja Jeppe ymmärsi sen niin ettei pääse ollenkaan kotia. Opettaja haki minut autolta ja sanoi ettei saa poikaa rauhoittumaan millään. No empä saanut miäkään. Jeppe itki, kirkui ihan hysteerisenä täristen luokassa. En kyllä toisaalta ihmettele jos ei rauhoitu kun pelkää ettei pääse kotiin ja pulpetin vieressä seisoo opettaja ja avustaja kädet puuskassa. Miä en tajua MITEN ne on pojan siihen tilaan saanut kun ei kotonakaan tuollaista saa vaikka kiellän/kiristän/uhkaan kuinka

Onko yrittäneet pitää väkisin paikallaan... vai mitä ihmettä. Tuntoyliherkkyyden takia se tiukasti kiinni pitäminen tekee vaan kaiken pahemmaksi... Ei tuo oma enkeli ole todellakaan mutta silti ihmettelen ettei ne tajua yhtään mitään mitä heille on kerrottu! Avustaja on kyllä hirveän ihana mut ope :x

Koko illan poika on ollut hirveän itkuinen ja hokenut vaan että on paha mieli. Oon yrittänyt puhua tapahtumaa läpi mut en tiijä menikö perille ja tiiänkö itekään oikein niitä. Jeppe vaan sanoo että hän luuli ettei pääse kotiin ollenkaan :/ Maha tuolla meni ihan sekaisin ja aamulla katotaa meneekö kouluun. Opettajalle kyllä soitan meni tai ei! Siinä kohtaa en jaksanut Jepen läsnäollessa alkaa jauhamaan mutta huomenna jaksan |O Että näin lyhykäisyydessään ja sekavuudessaan...


Ei meijenkään neiti tuollaisia matkoja taaperra kuin Hipkukan herra :) Tuo pysähtyy parin metrein välein keräämään oksia ja alkaa piirtelemään keskelle tietä :D

Tinille hauskaa reissua :D Ja minnes se Rontti oikein meinaa hilpasta?
 
mileko teijän neitihän on samoissa mitoissa kun meijän :D tosin venla vielä ½kg kevyempi.
arvaas kun minä valitin työterveyslääkärille vatsavaivojani,varmaan jotain häikkää tuolla alapäässä on,kun vuotaa losottaa niinä päivinä,ja sitten ihan järkyn kipee on alamaha,ettei tartte kyllä mahallee nukkua menkkojen aikana..tuumas vaan ykskantaan että mene gynegolokille ja syöppä buranaa :eek: just joo..no olispa pitäny suoraan jollekkin muulle lekurille aika tilata..muutenkin se työterveyslekuri oli kuin navettapiika :LOL: ylipainonen,hampsikas :eek: hui!!!

hipkukka meillä venla kävelee,jos ollaan vaikka tunti ulkona niin hää sen tunnin kävelee,pitää tota tienpätkää kävellä eestaas :D eikä meillä ole edes rattaita mukana,eikä kyllä ole tarvinnut kertaakaan kantaa.
ja kun mennään kauppaankin hää haluais sielläkin kävellä,mutta halvattu kun äippä pakottaa kärriin istumaan :ashamed:

eilen olikin eka kertaa neitillä pelkät farkut ja kevät takki tuolla kauppareissulla :D olikin eiliseen päivään asti saakutin kylmää tuolla ulkona.
itekkin sai jo untuvatakin jättää naulakkoon töissä,ja olla pelkässä tuulitakissa lasten kanssa ulkona.

niin,miullakin sitten jatkuu työt..menen vuorohoitopäiväkotiin kesäksi(niin pitkään kun lomani alkaa) ja sitten elokuulla jatkuu tuolla samassa paikassa. :D
ja venla vaihtaa hoitopaikkaa..se tulee tohon kummilleen hoitoon..joskus tässä miehelle sanoin että vois sitä tohon naapuriin hakee hoitoon kun siltä kaksi lähtee eskariin,mutta sitten ajattelin että mitähän se venlan nykyinen hoitaja ajattelee jos haluunkin vaihtaa hoitajaa..mutta nyt ei tarvinnu ajatelle,kun pph.ohjaaja sitä ite ehotti..vaikka olisi venlalla ihan ihana hoitaja tää nykyinenkin ollu..

mutta nyt sumpille ja aamuvuopoon töihin.
 
Täällä heräsin ihan ennenaikojaan. Pikkupuuhia jo tehnyt ja lehden lukenut. Menin aamupalankin syömään, vaikka yleensä syön vasta töissä. Nyt on maha olevinaan pinkee :x ja en taida kumminkaan töitten aamupalaa osata jättää väliin |O

Onpa Jepellä ollut raju kokemus :'( . Mikähän on pojan fiilis aamulla ja mitä Tuuti saa suustaan ulos :whistle:. Kuulostaa kyllä erikoiselta, että on noin rajusti reagoinut, että mitähän on sitten tapahtunut... Tinin kanssa mennään molemmat Tallinnaan, mutta eri laivoilla :) . Voep olla meri mammoista sekasin :xmas:

Niinukalle onnea töiden jatkumisesta :)

Toivottavasti Milla-Marian poju on kunnossa!
 
Huomenta.

Ei mene Jeppe kouluun. Sovittiin kyllä illalla että menee normaalisti (unohtui tapahtuma mahd. pian) mutta tuossa aamupalaa syödessä tuli aivastaessa tavaraa pöksyihin... maha edelleen ihan sekaisin :/ No kohta soittelen kouluun ja yritän tavoittaa enemmin avustajan kuin opettajan. avustajalta saa jotain ehkä irtikin mutta opettajan puheita en ole tajunnut tähän päivään asti |O

Niinukalle onnea töiden jatkuvuudesta :flower:

Ja Rontille hauskaa matkaa tallinnaan. Älkäähän tinin kanssa ihan riehuko tahoillanne :D

*menee hiljentämään neidin ja ottaa luurin kätösiin*
 
No niin, koottu "selitys" kuultu :whistle: Eivät olis kuulemma kovistelleet noin jos oisvat reaktion tienneet... Että en toisaalta tullut soitosta hullua hurskaammaksi :kieh: |O Ihmettelen vaan suuresti ja tekis mieli mennä räyhäämään koululle oikein tosissaan |O :ashamed:

manaa* mun lastahan ette "kiusaa"* :snotty:
 
Tuuti, harmi että koulussa on käynyt noin harmillinen tapaus. :/
Nopeesti sitten vielä käy niin, että toiselle tulee siitä joku kammo mennä sinne kouluun :/
Luulis että tuommoset pienten koululaisten kanssa tekemisissä olevat opettajat osais hommansa kunnolla, mutta tosiaan, luulis...

Rontille ja tinille mukavaa reissua!!

Käytiin eilen Juhon kans neuvolassa, eka oli mun vuoro ja sitten vaihdettiin huonetta ja mentiin pojan 1½ neuvolaan. Kovin sai poju kehuja ja kasvaa oikein hyvin :heart: mitoiksi kirjautui 10.8kg (1v:nä 9.2kg) ja pituus oli 85.5cm (1v:nä 78cm).
Rokotetta en nyt ottanut pojalle, haetaan se sitten kun olen jäämässä lomalle, joko äippä tai kesä sellaisella, en ole päättänyt vielä, niin ei tarvii sitten jäädä Juhon hoidosta ja mun töistä pois jos jotain pahempaa oiretta tulee ja se estäis hoitoon viennin.
Vaikka ei Juho tähän mennessä ole noihin rokotteisiin reagoinut, mutta tää sitten vissiin on niin voimakas? että useimmalle tulee oireita neuvolan ohjeen mukaan.

Eilen oli muuten melko pas ka päivä |O |O |O ja kallis semmonen |O
Kun tultiin kotiin, tai paremminkin mentiin sisälle kun ulkoiltiin vielä töiden/hoidon jälkeen omassa pihassa.
Siinä mieskin tuli kotiin ja olkkariin mentäessä huomattiin että meidän tv lilluu semmosessa keltasessa nesteessä.. koko tv yltäpäätä ihan kissan sanonko kusessa. |O |O
En todellakaan tiedä miten nuo on onnistuneet sen pissimään, kuitenkin iso taulu-tv. Että se oli semmonen puolentoista tonnin pissa sitten.
Mies kun lähti tv:tä kantamaan pois, niin ihan norona valu sieltä tellun sisästä sitä pissiä :x :| |O
Totesin, että meillä on tonnin rotukissa ja puolentoista tonnin maatiaiskissa (oletettavasti sen homman hoiti tuo jälkinmäinen) |O
Että meiltä saa kissan jos tahtoo tavaroistaan eroon |O
Tästä ei ole kauaa kun kotoa oli toinen läppäri korjattavana kun se lillu kissin pississä.. jep jep...
No, nyt oli taas tilanne että ei ollut eläinkaupassa sitä hiekkaa jota käytetään ja jouduttiin ottamaan toista tilalle ja kun ei noille hienohelmoille kelpaa muu kun se yksi hiekka |O

Ei oikeen olis enään rahaa uuden telkkarin ostoon (kai me tuo viedään puhdistettavaksi jne.. epäilen ettei siitä tule kalua enään, tai jos tulee niin ainakin se haisee).
Lauantaina olis tarkotus lähteä ikeaan ja tänään pitää hakea uus peräkärry, joka on jo ostettu, se odotti vaan liikkeessä rekisteröintiä, siihenkin meni pari tonnia joten ei tosiaan olis rahaa enään tellun ostoon..

Jep oli vähän tellu painotteinen viesti. koittakaa kestää, pahoittelen.

Ainiin, Dogtorille ja niinukalle onnea töistä!! :flower:

Keijulle jaksuja perintöjuttuja seuratessa!
 
Keiju07
Rontille ja tinille kumpaisellekin hauskaa tuulettumista merellä!

Tuuti, kuten itse sanoit, onneksi tuota koulua on vaan enää reilu kuukausi jäljellä!

Dogtorin työ kuulostaa mukavalta, itse hain aikanaan pariinkin otteeseen kesäksi puutarhalle, mutta aina päädyin kiskalle tms. Jotenkin kukkien kanssa puuhatessa "sielu" lepää eri tavalla. Niinukalla myös hyviä kuulumisia töiden jatkosta ja Venlukan hoitopaikasta. Varmasti mukavaa, että epävarmuus hetkeksi helpottaa.

Pupulla kurja tuuri telkkarin suhteen... ei taida siis kotivakuutus korvata tuollaista? Pitäisikö olla jokin eläinvakuutus erikseen?

Lilla-Stina, minusta tuo kyltti tien varteen kuulostaa varsin hyvältä idealta! Laitat vaan tarpeeksi kauas varoittamaan jo etukäteen. Tottahan se on, että ei tuollainen tehoa sellaisiin ihmisiin, jotka ajavat täysin häikäilemättä ylinopeutta, mutta esim. minunlaisiin, jotka eivät aina vaan kaikissa tilanteissa ajattele, että voisi vaikka hiljentääkin, niin varmasti tehoaisi. (En tarkoita, että ajan paljon ylinopeutta, mutta huomaan, että välillä voisi olla pihatienoilla vielä varovaisempi).

Perintöasioista vielä, että puhuttiin sitten vielä illalla juttua sängyssä vähän enemmän auki ja saatiin selväksi, ettei nyt niin kovin eri mieltä olla asioista, kuhan taas ymmärrettiin toisiamme väärin... mutta sen tosiaan sanoin, että paperit kannattaa tehdä ja käydä jo nyt lakimiehen juttusilla selvittämässä. Suurimman ongelman tässä aiheuttaa se, että mies sisaruksineen jakaa siis ennakkoperintönä omaisuutta, joka kuuluu kahdelle henkilölle. Heidän vanhempansa ovat siis eronneet, joten mielestäni toi jako ei mene ihan noin simppelisti kuin kuvittelevat, kun kuitenkin kaikilla on lakiosuutensa kummankin omaisuuteen eli ei voi jakaa isän omaisuutta kahdelle ja äidin kahdelle... Mut ei mene jotenkin jakeluun... tai tottakai voi, mutta epäilen, että jossain vaiheessa tulee sanomista tai riitoja. Mä en ole muutenkaan perehtynyt, että mitä hyötyä on ennakkoperinnön antamisesta, jos siis haltijaoikeus säilyy vanhemmilla... mun mielestä tuosta tulee vain perintöveroja, joiden maksamiseen täytyy ottaa lainaa, kun ei ole mitään mitä myydä veron vastapainoksi... no, eipä ole oma sotkuni.
 
Hei! :)

on poika kunnossa,onneksi :heart:
se sillon tiistaina oksensi ruuan päälle ja sen jälkeen ei yhtään kertaan :D
mieskin tuli yöllä reissusta,olihan tuota jo ikävä.
pojalla tänään oli aamulla viimonen antibioottiannos ja käytiin aamulla myös viemässä kakka näyte labraan,toivottovasti se campylo(mikölieolikaan) ois lähtenyt poijes!

allergia epäilyksiä mulla kyllä on..nimittäin tuo iho alkanut mennä huonompaan kuntoon.
pitänee varailla lääkäriaikaa ja ottaa uudestaan,oispa harmi ku ois soijalle allerginen,tuo muru rakastaa vaniljan makuista soijajukurttia,se on ihan ykkönen :D
roikkuu jääkaapilla ja osottelee jukuja,ihana!

eilen oltiin mun vanhemmilla aika myöhään kylässä,pyörällä mentiin,oli oikeen nätti ilma.
siellä paistettiin makkaraa ja maissia,kävin saunassa äitin kanssa.
poika oli ihan onnessaan ku sai töhöttää ja pappa leikitti.
kotiin ku tultiin nii annoin vaan lääkkeen ja nopsaa iltapalan,tää nukahti heti ku sänkyyn laitoin,ei kaipaillut ees iltasatua.
mökille menosta puhuttiin eilen,isä meinasi että toukokuussa päästään.
mahtaa olla poikanen ihmeissään ku ekaa kertaa veneeseen pääsee!
nykyään oikein ootan että pääsee nauttimaan mökillä olosta,ei siellä penskana viihtynyt..silloin aina sanoin että "kun mää aikuseksi kasvan nii koskaan tänne tuu!"
ja nyt ootan niin innolla kesää ja mökillä oloa :)

nonii,johan tuli oman napaan koskevia juttuja..

tohtorille onnea työpaikasta!!!mahtava juttu

niinukalle myös onnitteluja että työt jatkuu! :)

tuutin pojalla ollut tympeä koulupäivä,voi toista :hug:
en ihmettele että tekee mieli mennä räyhäämään..!
ja pikaisia paranemisia jepelle!

rontille ja tinille oikeen hauskaa reissua!!!! :D

keiju: nuo perintöriidat tympeitä ja tuttuja asioita.. :/

aurinko paistaa ulkona niin nätisti!pittää syöttää pikku-mies ja lähtä ulkoilemaan,koirulikin mukaan :wave:
 
LS Mie olen nähnyt myytävänä ihan sellaisia kylttejä, joissa lukee varokaa lapsia ja on juoksevian lasten kuvat. Olen täällä yhen talon edessä tienvierustallakin nähnyt. Heillä tullaan suoraa pihasta ajotielle.

Keiju Hitsi kun en muista mikä se kirja oli nimeltään, mitä mies tuossa yks päivä luki. Siinä oli perintöasioista yms. Oli neuvoja siitä miten ennakkoperintö ja muu perintö kannattaa jakaa, jotta joutuisi maksamaan mahdollisimman vähän veroja. Kirjastosta se kirja oli... Varmaan sieltä osaisiva neuvoakin. Jänniä kiemuroita siinä oli ja keinoja joilla voi välttää koko perintöveron.


Meitin poika ei sit onneksi ole ainoa himokulkija :D On tuo ennenkin kävelly aika matkoja. Saattaa esim lähteä pihasta kävelemään puistoon (200m) laskee hetken liukumäkeä ja kävelee sit takaisin kotiin (mie tietysti seuraan perässä ja ihmettelen pojan touhuja). Viimeksi vain ajattelin, että antaa pojan kävellä ja sitten kun väsyy istuu kiltisti loppumatkan rattaissa ja koira saa reippaamman lenkin. Pieleen meni se suunnitelma, kun jätkällä oli omat suunnitelmat...
Ollaan miehen kanssa pohdittu kauhulla, että kannattaako tuolle pyörää oikeasti edes antaa :whistle: Mitä se meno sitten on...

Tänään oli alkionsiirto (taas) kaksi siirrettiin ja nyt taas jännätään kaksi viikkoa r-testiin. Yksi olki pakkaseen vielä jäi. Kamala mitä vauhtia ovat huvenneet :| Eipä tässä osaa olla optimistinen, eikä oikein pessimistinenkään :/
 
hipkukka virallisesti kunta olisi velvollinen sen kyltin siihen väsäämään... Mutta niinhän se olisi velvollinen myös hoitamaan tuota tietä ja auraamaan sitä talvella... Eipä kyllä mua häiritse, talvella. Ei tule mökkiläiset meidän ohi silloin, kun ei ne yleensä pääse läpi :D
 
toktorille :hug: onnittelut työpaikasta
milla toivotaan, että hommat selviää ja saatte pojun kuntoon mahdollisimman pian.

Minä olen koko illan ommellut täällä kaikenlaista kivaa myyntiin.... Yksi kassi jäi vielä ompelematta, kun nyt ei jaksa enää ommella... Huomenna aloitan yhden kolmiohuivin tekemään... saa nähdä onnistuuko se. Itselleni tein sellaisen ihan järkyn ison. Tuli muuten hyvä, vaikka itse sanonkin.... ;)

Mutta nyt lähden nukkumaan.
 
:LOL: ai kauheeta noita Pupun katteja. Ei sais nauraa mut... :ashamed: Kalliit kissat :whistle:

Aivan uskomattoman upea päivä tulossa. Mittari näytti just +14 varjossa. Kipasen kauppaan ja sitten painutaankin pihalle. Toivottavasti ei tuule :/ Paistetaan tänään kesän ensimmäiset makkarat!

Sain muuten eilen uuden nukkiksen, taas :LOL: Ison kaapin! http://tuutilulla.vuodatus.net/
 
Moikka taas!

Eilen alkoi äippäloma ja loppusuoralla mennään :) Ollaan nyt käyty näytillä Lahdessa sekä Tampereelle ja vauvelilla pitäisi kaikki olla hyvin. Lapsivettä näyttäisi kuitenkin olevan normaali määrä vaikka välillä jo näytti vähentyneen.

Lääkärin mukaan saattoi johtua ihan vauvan asennostakin se, että tuli sellainen "harhanäky" vähentyneestä vedestä. Kyllä helpotti sekin tieto. Tays:ssa ei tarvinnutkaan vauvan oikeaa kättä (se josta puuttuu osa) paljoa katsella, kun kaveri ei sitä suostunut näyttämään. Mutta nythän sille mitään ei ole vielä tehtävissä joten ei harmita sekään.

Malttamattomana odotan sitä hetkeä kun saan vauvelin syliini, kyllä sitä on kauan odotettukin! Mieli on pelokas mutta niin toiveikas samaan aikaan :heart:

Teilläkin on täällä ollut paljon iloa sekä suruakin, kaikille paljon jaksuja ja voimia eri elämäntilanteisiin.

Terkuin Kiisumirri
 
kiisumirristä oli taas mukava kuulla! :)
ihanaa että siellä loppuodotus sujuu hyvin :heart: ja tuo lapsivesiasiakin nyt selvä!

me lähettiin tänään pyörällä käymään mun vanhemmilla,paisteltiin makkaraa terassilla ja siskon poikakin oli siellä hoidossa,hyvä että olikin,saivat poijaat yhessä leikkiä kuralammikoissa.
voi että ne viihtyvätkin siellä :LOL: monta tuntia ulkoiltiin ja sitten makkaraa välillä popsivat.
koirakin sai kunnon juoksulenkin kun mies oli nyt mukana nii kuletti koiran.
nyt tuolla poika ja koira nukkuu oikeen makoisia unia :heart:
ihanaa ku on kevät,illat valoisia ja saa käydä pyöräilemässä.

illalla käytii pojan kaa suihkussa,raasu kaatu siellä :(
nyt pitää muistaa laittaa ne jarrusukat jalkaan,hirveetä ku tuota päätänsä kolhii..

katellaa miehen kaa tölsää ja mulla juustonaksuja ja jäätelöä :p

hauskaa lauantai iltaa kaikille :wave:
 
Reissusta kotiuduttu :D . Mukavaa oli ja niin upea keli, Tallinnassa olisi ollut kiva ehtiä olostella koko hieno päivä. Shoppailinkin reissussa itselleni kaikenlaista ja lapsille tietysti tuliaiset ja meille miehen kanssa karkkia ja viunaa :) .

Milla-Maria, onko teillä mökki saaressa? Mulla samat ajatukset mökkeilystä. Joskus teininä mua yritettiin raahata sinne väkisin ja myöhemmin paikka on alkanut tuntua entistä tärkeämmältä, jopa häät vietettiin ko paikkakunnalla :heart:

Pupulla ollutkin melkoinen kissa :eek: :headwall: . Vähänkö olisi ottanut päähän!

Kiisumirrille edelleen onnea matkaan, koskas se la nyt olikaan. Ihania uutisisa sinulla, kaikki täällä odotetaan sun kanssa :) :hug:

Tuutilla melkoinen työ edessä nukkiksen kanssa :p . Ei lopu näprääminen hetkessä :D !!

Väsy painaa, nyt ajoissa nukkumaan, että on huomenna virkeänä. Mies täällä muuten hienosti pärjännyt kolmen kanssa :) . Kelitkin auttanut asiaa, niin upeet ilmat, ulkona olleet, grillanneet jne.
 
taas kaunis päivä tuloillaan,lämpökin noussut jo tossa varjossa 8 asteeseen..
eilen tuli pestyy kaikki toppavaatteet,rukkaset,hatut ym talvi kamppeet..ja hyvin kuivuvat ulkona.

ihanaa kun tuo meijän "päätie" nyt kuiva,niin voi koirankin kanssa mennä lenkille,ettei se ja ite uppoo nilkkaa myöten tohon saviliejuun.eilen kävelinkin aamusta hakemaan isännän auton tuolta tehtaalta,kun oma sano perjantaina työsopimuksen irti..hyvä kun pääsin kaupungista kotiin..naapuri oikein tuli kattomaan että onko minun mies moottopipyörän ostanut kun sellaset pörpötykset vaan kuulu,kun ajoin pihaan..olipa sitten tulpan johdot sököt..ilmankos on nyhtäny ja nykyttäny koko talven..ja yhet vaan ettiny bensapuolelta vikaa..ja mie sanoin jo huit hait ajat sitten että tulpat on rikki..eikä kukaan uskonu..kerrankin olin oikeessa :D

eilen sitten metästin tulpanjohtoja ympäri kaupunkii :eek:

ja kävin sitten lindexillä niin tarttuhan tuolta venlalle kesävaatetta mukaan :eek: :saint: tulis vaan lämmin kesä :D

mutta joo,jospa tekis ruuan valmiiksi tohon että laittaa vaan vuuan uuniin.jos lähtis lenkille..ekan isot likat vaan pitää pömistellä ylös.
 

Yhteistyössä