Luovutettu munasoluhoito, vol. 2

Kiitos tsempeistä <3
Upeaa että kaikki hyvin Persikalla ja Rudylle sekä JOhkkusella. Ja Plastexilläkin mukavasti, kun olet rennolla mielellä :) Mulla kuten tavallista tuntee viskoo laidasta laitaan. Ja tänäänkin juilii ajoittain mahassa niin että.. töiden jälkeen kun tulin kotiin olin jo ihan varma että menkat alkoi, kun jotain lurahti pöksyyn. Onneksi vaan joku reilumpi luge yms mömmöklöntti :p Mut pikkusen menin vauhdikkaaste vessaan!
Että tämmöisillä rentouksilla täällä mennään. Juhannus menee varmaan kivasti mökillä kivassa seurassa. Ihanaa keskikesää!
 
  • Tykkää
Reactions: plastex
Juu ne satunnaiset lugeklöntit kyllä saa sydämen läpättämään. Käsittämätöntä muuten, että niitä ei saada valumattomaan muotoon....

Toiveikkaalla mielellä täällä on pysytty. Vähän mahassa painon tunnetta, kuten ennenkin. Onneksi on myös mukavaa puuhaa ihanassa seurassa koko juhannuksen. Josko välillä pystyisi ajattelemaan jotain muutakin. Kyllähän tämä mielessä on. Varsinkin tänään, kun mojova lasku tipahti luukusta.... Jaiks. Kyllä on soluilla kilohintaa.... ;)

Meen veritestiin ens tiistaina, niin kuin klinikalta sanottiin. Silloin pp 11. Latasin juuri lääkedosetin keskiviikkoon asti, kun saan tuloksen.....

Hyvää jussia kaikille!
 
Onnea Persika hyvistä ultra uutisista!
Mulla iski niin epätoivo tänään..miehen kanssa lajiteltiin laskupinoja, ihan hirveä tää rahatilanne, hoidot on saanu kaiken ihan sekaisin. Yhtään ei saa säästöön ja lainaa ei nyt voi ottaa lisää..Ei mitään toivoa että päästäisi siirtoon edes lähikuukausina! Tää oottaminen on ihan tuskaa ja tuntuu hitaalta kuolemalta kun ei tiedä yhtään kuinka lopulta ees käy. Pelkään että alkiot loppuu ja mitään ei jää hommasta käteen..paitsi karsee velkahelvetti.
Sorry tää purkaus mutta kyllä tää niin ahdistaa!
 
  • Tykkää
Reactions: johkuli
Tervehdys vauva-arjesta! Niin hektistä on ollut, että en ole ehtinyt kirjoitella. Pakko kuitenkin onnitella Oivikkia ja Persikaa plussista! Persikalla jo ultrakin takana. Silti vaan tuntuu, että kovin sitkeässä ne pysyvät plussat on ja todella kovan yrityksen ja työn takana. En voi muuta kuin nostaa teille hattua! Kovin epäoikeudenmukaista tämä on monen kohdalla, mutta minkäs teet. Joku psyko pistää vauvoja säkkiin ja täällä tehdään kaikki mahdollinen yhdenkin nyytin saamiseksi. Ei ole haikarasta kyllä oikeuden jakajaksi.
Meillä elämä on hektistä, vauva on onneksi rauhallinen, mutta titti pitää olla suussa lähes koko ajan. Jos ei ole, voi nukahtaa äidin sylissä, mutta toistaiseksi uni katkeaa lähes heti siirrettäessä sylistä pois. Tänään nukkui ekat hyvät päikkärit vaunuissa. Lekurineuvolassa oli onneksi kaikki ok. Helpotti, kun vielä sairaalasta lähtötarkastuksessa sydämestä kuului lisälyöntejä. Jospa ne nyt olisivat poissa. Vauvalle tulee kuitenkin vielä tarkempi sydäntitkimus myöhemmin. Isosisko käy välillä kierroksilla ja eniten koettelee mamman hermoja. On väärin tällä palstalla valittaa, mutta tänään multa meni pinna, kun neiti oli raapaissut puistokaveriaan naamalle eikä suostunut pyytämään anteeksi, vaikka kaverin naama oli melkein verellä. Multa oli tietty jäänyt naperon kynnet leikkaamatta. Neiti piti vauvan vaunuista kiinni eikä mennyt pyytämään anteeksi. Yritin raahata neitiä, mutta sitten meinasi vaunut kaatua kun neiti vaan tarrautui vaunuihin. Sitten suutuin ja jouduin näpäyttämään neitiä sormille, kun ei meinannut niistä otetta irroittaa. Siitäkös neiti veti kilarit ja yritti lyödä äitiä ja potkia raavittua puistokaveriaan. Sain pistää todella kroppaani peliin raivottaren hillitsemiseksi. Onneksi sektiohaavat ovat jo kunnossa. Tätä on se arki, kun en vaan nyt pysty antamaan tarpeeksi aikaa neidille ja vahtimaan temperamenttisen touhupakkauksen välistä tyhmiäkin tempauksia. Tässä vähän vauvakuumeen alennuslääkettä ja vahingoniloa hoidoissa epäonnea kokeneille. Yövalvominen vauvan kanssa alkaa tuntua helpolta ja auvoiselta verrattuna ensikon kanssa vääntämiseen. Ennen pidin laiskoina niitä, jotka vievät ensikon hoitoon ja viettävät laatuaikaa vauvan kanssa, nyt alan ymmärtää kyllä.....Voi olla pahimmillaan turvallisuuskysymys.
Nyt mamman on pakko pistää pää tyynyyn, kohta pitää kaivaa tissejä poitsulle.... Hyvää Jussia ja lämmittelyä kullan kainalossa! Terkuin silmäpussillinen Nalletyttö, joka toivottaa kaikille onnea vauva-arkeen pääsemiseksi näine vaivoineen ja tietty iloineen!
 
Oh hoh, olipa kirjoitusvirheitä pikkutunneilla. Tarina jatkui niin, että ylhäältä makkarista kuului hetki sitten vaimea ääni, äitii... ja taas äitii...eipä se ollut vauvan kutsua. Esikko oli pissannut lattialle, kun ei ehtinyt vessaan. Äiti lohdutti surkeaa naperoa ja kuinka ollakaan, iso tyttö hamusi tissiä ja otti lohtuhörpyt. Koville ottaa elämä....ei kuitenkaan luvannut enää olla tekemättä tämänpäiväistä tempausta uudestaan.

Yöterkuin Nalletyttö
 
Hyvää juhannusta kaikille!

Nalletyttö kiitos. Onpa mukava kuulla vauva ja taapero arjesta. Niin se varmaan on, että se isompi sisarus asettaa haasteita ihan eritavalla kuin, jos on vain yksi pieni kotona huolehdittvana, ei voi edes nukkua päivällä vauvan rytmin mukaan, jos on yöllä valvonut.

Itsellä taas piinailu olo onko sitä edelleen raskaana vai ei, no reilu vko enään niin on ainankin vähän viisaampi.
 
Kiitos Sussuanna, että kirjoittelit kuulumisia. Minua kiinnostaa käytännön asiat kovasti, kun asia on itselle ajankohtainen.

Omaa napaa sen verran, että kävin tällä viikolla Suomi-lääkärin vastaanotolla ultrassa ja samalla sain lähetteet mm. kp3 hormonitutkimuksiin ja minulle/miehelle hiv/hepatiitti ym. testeihin. Nämä oli pakollisia tietoja, jotta saan tiedot klinikalle annettua ja pääsemme jonoon. Mielenkiintoista olikin se, ettei minulla ole itse asiassa koskaan noita kaikkia hormonitestejä otettu, vaan tutkimusten alussa silloin joskus vain ne muutamat (keltarauhashormoni jne.). Menkat alkoivat tänään ja pohdiskelen voinko mennä huomenna su (kp2) jos labroja, kun maanantailla on työjuttuja juuri silloin, kun oikeasti pitäisi labraan mennä. Onko kellään kokemusta tästä, siis että onko vaikutusta arvoihin kp2 vs. kp3? Olen googlaillut ja ainakin Jenkeissä näyttäisi olevan ok, että testi otetaan kp2-4. Sitten prolaktiinin osalta vielä sellainen vaade, että klo 10 pitäisi ollaa ja su labra aukeaa klo 11. Että näin :)

Lääkäri puhui, että monet käyvät Tartossa Elite-klinikalla, mutta toki hänellä oli muutama potilas ollut Tsekeissäkin. Kävin tutustumassa Eliten kotisivuihin, mutta mielestäni ne eivät kyllä anna niin vakuuttavaa kuvaa kuin Tsekki-klinikasta. Toki olisi lähempänä ja siten asioiden hoitaminen on helpompaa, kun ei edellytä viikon lomailua siellä. Oliko täällä jolla kulla kokemusta molemmista klinikoista? Kiinnostaisi kuulla, vaikka yksärinä!
 
Iitu78 ymmärrän täysin ton sun epätoivoisen fiiliksen. Itsellä kun niin samanlainen tilanne.
Jotain positiivista itsellä kuitenkin kun firman yt-neuvottelut päättyivät ja sain pitää työpaikkani. Eli ehkä joskus saan vielä kasaan rahat hoitoon. Mies ei vaan halua enään osallistua maksuihin joten joutuu yksin säästään.
Mutta ei pääse yrittään kun ehkä syksyllä jos silloinkaan. Me päätettiin jo 7 vuotta sitten kun hoidot aloitettiin ettei lainaa hoitoihin oteta jottei kävisi juuri noin kun sanoit, velkahelvetti muttei koskaan vauvaa.
Mutta mitin tässä ettei elämässä ole ollut vuosiin mitään muuta kuin töitä ja hoitoja, kaveritkin on pikkuhiljaa kadonneet elämästä muutamia lukuunottamatta, kun ovat lisääntyneet tasaiseen tahtiin ja ollaan tiputtu ympyröistä kun ei sovita heidän perhekuvioihin.

No tulipas purettua.

Kaikille mukavan vilpoista juhannusta ja onnea hoitoihin, piinailuihin ja positiivisia puhureita.
 
amv
Odottaa hoitoa/Luovuttajaa/pitää taukoa/monesko lapsi
(ikä suluissa)


2014!
fanni_ (40+)
Sufka
Tepsuttelija,
prinsessatyttö
Hassutassu (40+) toinen, syyskuu 2014
Iitu78. 2.lapsi, hoito syksyllä 2014
aniraz_ (32), 1. lapsi, hoito lokakuussa 2014

Hoito lähestyy


Johkuli,3.luovuttaja, lahjasoluhoito.
Toivokkaat
Paulanna, siirto heinä-elokuussa tsekki
Pikkukintsu (37), 1. Lapsi, PAS tulossa.Heinäkuun viimeinen v.kko tai elokuun ensimmäinen v:kko
RouvaK33 (35v esikoinen toiveena3 siirron ja sen keskenmenon jälkeen, uusi hoito elokuussa
Iida-Karoliina (40+) 3 lahjasoluhoito, keskenmenon jälkeen, elokuussa.Gdansk
esemila siirto elokuussa Tsekki

Piinistelijät


plastex, testi 24.6
Sussuanna, testi 26.6

Plussanneet


Vekkuliina, 31, LA 21.7.2014
Vauva2014, la 26.8.2014
Aurora73(40), 1.lapsi toiveissa,LA Elokuun lopussa 2014
Unelma(ko)???
rudy (kaksoset v.2010)
Johkunen: 1. ja 2.lapsi (kaksoset) la 26.11
Tauku: (40+) 3.lapsi, la 1.12
Ulpunen: (40+), toinen, lahjasolu-pas
Persika:
Oivikki: 2.lapsi,

Maaliin päässeet


Lutuliini, poika 1.6.2008
Bea, esikoinen tyttö 10/2008
Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009
Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
Suzyanne, esikoinen, poika, 7.5.2009
Pihla, esikoinen tyttö 3/2009
Piri, toinen lapsi, tyttö 6.6.2009
Bardolino(30) eka, tyttö 3.11.2009
Kauniskuu (32) eka, tyttö 8.11.2009
Juuni (48) 2. lapsi tyttö 16.11.2009
Rudy, kaksostytöt 1/2010
Marru (35) esikoiskaksostytöt
Simmis (38) toinen lapsi, tyttö 1/2010
Vekara (45) eka yhteinen, peikkotyttö 2/2010
Pomppaduu (27) kakkonen, tyttö 2/2010
Nennuliini (35) eka lapsi, tyttö 3/2010
Vilhelmiina72 (37) ekat, terveet pojat 24.4.2010
Matilda (30) esikoinen, poika 7/2010
Minni007 (45) poika 12.7.2010
Discovery (40+) tyttö 9/2010
Aliisa08 (26) esikoistyttö 11.11.2010
Tuuttituulia (39), tyttö 26.11.2010
lokakuu (40+) esikoistyttö kuoli kohtuun rv 26+, Kultakutri syntyi 25.12.2010
sela 2. yhteinen, poika 3.1.2011 (1. kuollut hoitovirheeseen)
Lyyra (), 3. lahjasolulapsi haaveissa, tyttö 3/2011
Tyyne73(36) haaveissa eka, Pikku-Ukko 4.4.2011
Hathor (34), toka, pieni poika 21.4. kiireinen sektio rv.33+5
Alma (34) eka , alkioadoptiosta poika 6/2011
Utopia(25), eka, 18.7.2011 poitsu
amv (-76) eka, lahja-alkiohoito, tyttö 9/2011, rv 31+
Seinäkukkanen (45), eka , 10/2011 tyttö
plastex (33) eka , poika 1/2012
Cava (30+), esikoinen 2/2012
Katheriina, (27) 18.3.2012 poika
Elsama, 23.3.2012 tyttö
Nuppu68, 1.4.2012 tyttö
Olki, eka , 10.4.2012 poika
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Typyliini (30) toinen, 1.6.2012 poika
Annamari, 06/2012 tyttö
Aliisa (28), pikkukakkonen, 18.6.2012 poika
Haaveita, 26.6.2012 tyttö
SatuSofia (47), eka, 29.6.2012 tyttö
Utopia(27), toinen, 4.12.2012 tyttö, rv 31+6 1,7kg
Lumeton, 5.1.2013 tyttö
Tuuttituulia
SaimiRiikka (46), 17.4.2013 poika
Mirkkuusi 9.10.2013 Tyttö
Odottava73, 17.4.2014 poika (rv 31+6)
Nalletyttö, poika 29.4.2014
amv, 20.6.2014, toinen lahja-alkiotyttö (rvk 33+6)

Taustalle siirtyneet


Dream73 (36)
Minni 73 (36) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Lotta77 (33) adoptiolasta odottamaan
OnniUnelma76 (34) adoptiolasta odottamaan
Hillevi (40+) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Sharlin (36) 5 vuoden yrityksen jälkeen
HalleB (alle 30v) suuntana adoptio-prosessi
Burma (38)
 
amv
Päivitin tietoni.

Meidän toinenkin tyttömme syntyi ennenaikaisesti, pe-aamuna hyvävointisena, parikiloisena kympin tyttönä rvk 33+6, mutta pieniviikkoisena on tietty keskolassa, mutta toivottavasti ei kauaa (parisen vk?).

Nyt vain omanapaisesti omat kuulumiset.

:wave:
amv
 
  • Tykkää
Reactions: Odottava73
Odottaa hoitoa/Luovuttajaa/pitää taukoa/monesko lapsi


2014!
fanni_ (40+)
Sufka
Tepsuttelija,
prinsessatyttö
Hassutassu (40+) toinen, syyskuu 2014
Iitu78. 2.lapsi, hoito syksyllä 2014
aniraz_ (32), 1. lapsi, hoito lokakuussa 2014

Hoito lähestyy


Johkuli (40), 3.luovuttaja, lahjasoluhoito, 1. PAS heinäkuun lopulla (3 pakkasessa)
Toivokkaat
Paulanna, siirto heinä-elokuussa tsekki
Pikkukintsu (37), 1. Lapsi, PAS tulossa.Heinäkuun viimeinen v.kko tai elokuun ensimmäinen v:kko
RouvaK33 (35v esikoinen toiveena3 siirron ja sen keskenmenon jälkeen, uusi hoito elokuussa
Iida-Karoliina (40+) 3 lahjasoluhoito, keskenmenon jälkeen, elokuussa.Gdansk
esemila siirto elokuussa Tsekki

Piinistelijät


plastex, testi 24.6
Sussuanna, testi 26.6

Plussanneet


Vekkuliina, 31, LA 21.7.2014
Vauva2014, la 26.8.2014
Aurora73(40), 1.lapsi toiveissa,LA Elokuun lopussa 2014
Unelma(ko)???
rudy (kaksoset v.2010)
Johkunen: 1. ja 2.lapsi (kaksoset) la 26.11
Tauku: (40+) 3.lapsi, la 1.12
Ulpunen: (40+), toinen, lahjasolu-pas
Persika:
Oivikki: 2.lapsi,

Maaliin päässeet


Lutuliini, poika 1.6.2008
Bea, esikoinen tyttö 10/2008
Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009
Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
Suzyanne, esikoinen, poika, 7.5.2009
Pihla, esikoinen tyttö 3/2009
Piri, toinen lapsi, tyttö 6.6.2009
Bardolino(30) eka, tyttö 3.11.2009
Kauniskuu (32) eka, tyttö 8.11.2009
Juuni (48) 2. lapsi tyttö 16.11.2009
Rudy, kaksostytöt 1/2010
Marru (35) esikoiskaksostytöt
Simmis (38) toinen lapsi, tyttö 1/2010
Vekara (45) eka yhteinen, peikkotyttö 2/2010
Pomppaduu (27) kakkonen, tyttö 2/2010
Nennuliini (35) eka lapsi, tyttö 3/2010
Vilhelmiina72 (37) ekat, terveet pojat 24.4.2010
Matilda (30) esikoinen, poika 7/2010
Minni007 (45) poika 12.7.2010
Discovery (40+) tyttö 9/2010
Aliisa08 (26) esikoistyttö 11.11.2010
Tuuttituulia (39), tyttö 26.11.2010
lokakuu (40+) esikoistyttö kuoli kohtuun rv 26+, Kultakutri syntyi 25.12.2010
sela 2. yhteinen, poika 3.1.2011 (1. kuollut hoitovirheeseen)
Lyyra (), 3. lahjasolulapsi haaveissa, tyttö 3/2011
Tyyne73(36) haaveissa eka, Pikku-Ukko 4.4.2011
Hathor (34), toka, pieni poika 21.4. kiireinen sektio rv.33+5
Alma (34) eka , alkioadoptiosta poika 6/2011
Utopia(25), eka, 18.7.2011 poitsu
amv (-76) eka, lahja-alkiohoito, tyttö 9/2011, rv 31+
Seinäkukkanen (45), eka , 10/2011 tyttö
plastex (33) eka , poika 1/2012
Cava (30+), esikoinen 2/2012
Katheriina, (27) 18.3.2012 poika
Elsama, 23.3.2012 tyttö
Nuppu68, 1.4.2012 tyttö
Olki, eka , 10.4.2012 poika
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Typyliini (30) toinen, 1.6.2012 poika
Annamari, 06/2012 tyttö
Aliisa (28), pikkukakkonen, 18.6.2012 poika
Haaveita, 26.6.2012 tyttö
SatuSofia (47), eka, 29.6.2012 tyttö
Utopia(27), toinen, 4.12.2012 tyttö, rv 31+6 1,7kg
Lumeton, 5.1.2013 tyttö
Tuuttituulia
SaimiRiikka (46), 17.4.2013 poika
Mirkkuusi 9.10.2013 Tyttö
Odottava73, 17.4.2014 poika (rv 31+6)
Nalletyttö, poika 29.4.2014
amv, 20.6.2014, toinen lahja-alkiotyttö (rvk 33+6)

Taustalle siirtyneet


Dream73 (36)
Minni 73 (36) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Lotta77 (33) adoptiolasta odottamaan
OnniUnelma76 (34) adoptiolasta odottamaan
Hillevi (40+) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Sharlin (36) 5 vuoden yrityksen jälkeen
HalleB (alle 30v) suuntana adoptio-prosessi
Burma (38)[/QUOTE]
 
Viimeksi muokattu:
Amv onnea koko perheelle :flower: Hienoa, että tyttö voi hyvin.

Johkuli onneksi sinulla on seuraava yritys jo noin pian.

Iitu ja Burma voimia säästämiseen, itsellä takana lähes vuosi säätämistä (tätä edellinen yrityshän oli heinäkuussa viime vuonna)ja kuitenkin on vielä vähän maksettavaakin.
 
Uskaltautuisikohan tänne jo kirjoittamaan. Meillä taustalla kaksi luomu raskautta joista ensimmäinen päättyi vakavasti sairaan lapsen syntymään, mutta hän voi tänä päivänä hyvin. Toinen raskautemme päättyi vauvan kuolemaan kahden päivän ikäisenä. Kolmas raskautemme sai alkunsa hoidoilla (mulla matalat FSH ja LH tasot) ja jouduttiin keskeyttämään rv 14, koska lapsella ei ollut elinmahdollisuuksia. Samalla meille selvisi, että kannamme mieheni kanssa samaa periytyvää geenivirhettä jonka johdosta joka raskaudessa on 25% todennäköisyys, että lapsi on sairas eikä elinmahdollisuuksia ole. Nyt olemme Fertinovalla lahjamunasoluhoidoissa. Pari viikkoa sitten meille löytyi luovuttaja ja hoito olisi tarkoitus toteuttaa vko 33. Mitä lääkkeitä teillä on ollut käytössä hoitokierroissa? Meillä nyt primolut nor, progynova, lugesteron ja procren.
 
Tervetuloa lilla86 :heart:
Ikäviä ja surullisia asioita olet joutunut kestämään, toivottavasti tuleva hoito saisi iloa elämäänne.
Kyselit lääkityksistä, minulla ollut aiemmin jarruna Procren depot 3.75mg, mutta edell. ei tätä ollut eikä tule seuraavaankaan. Progynova estrogeenina ja lisänä joskus myös laastari Estradot. Lugesteron keltarauhashormonina. Kortisoni ja Klexane. Ja Gonapeptyl alkion kuudentena elinpäivänä. Tällä satsilla vain kaksi kemiallista raskautta.

Mitäs piinailijoille : plastexille ja sussuannalle kuuluu ?? Jännittää teidän puoletsa ja peukut on pystyssä.

Johkuli: saapa nähdä piinaillaanko samaan aikaan vai pääsenkö jo puolessa välissä heinäkuuta siirtoon, vuotoa odotellessa...

Raha-asiaan kommentoin minäkin: lainaa ei ole onnekis tarvinnut ottaa, mutta kukkarossa tuntuu jokainen hoito ja olishan tuolla rahalle ollut muutakin käyttöä. Ikää jo senverran, että kukkaron pohjalle jotain kertynyt ja meillähän se tilanne, että miehellä ei lapsia, niin maksaapa hoidoista "mielelään" jos nyt niin voi sanoa (välillä motkottaa et taasko noin paljon...)Omat lapseni myös ovat kiitettävästí kuluttaneet tässä vuosien saatossa, ei ihan halpaa ole lapsien kanssa eläminenkään. On se silti niin väärin, että nämä hoidot maksaa ihan liikaa !!
 
Viimeksi muokattu:
Odottaa hoitoa/Luovuttajaa/pitää taukoa/monesko lapsi[/B][/COLOR]


2014!
fanni_ (40+)
Sufka
Tepsuttelija,
prinsessatyttö
Hassutassu (40+) toinen, syyskuu 2014
Iitu78. 2.lapsi, hoito syksyllä 2014
aniraz_ (32), 1. lapsi, hoito lokakuussa 2014

Hoito lähestyy


lilla86, siirto vko 33
Johkuli (40), 3.luovuttaja, lahjasoluhoito, 1. PAS heinäkuun lopulla (3 pakkasessa)
Toivokkaat
Paulanna (40+), siirto heinäkuun 1/2 väli, tsekki
Pikkukintsu (37), 1. Lapsi, PAS tulossa.Heinäkuun viimeinen v.kko tai elokuun ensimmäinen v:kko
RouvaK33 (35v esikoinen toiveena3 siirron ja sen keskenmenon jälkeen, uusi hoito elokuussa
Iida-Karoliina (40+) 3 lahjasoluhoito, keskenmenon jälkeen, elokuussa.Gdansk
esemila siirto elokuussa Tsekki

Piinistelijät


plastex, testi 24.6
Sussuanna, testi 26.6

Plussanneet


Vekkuliina, 31, LA 21.7.2014
Vauva2014, la 26.8.2014
Aurora73(40), 1.lapsi toiveissa,LA Elokuun lopussa 2014
Unelma(ko)???
rudy (kaksoset v.2010)
Johkunen: 1. ja 2.lapsi (kaksoset) la 26.11
Tauku: (40+) 3.lapsi, la 1.12
Ulpunen: (40+), toinen, lahjasolu-pas
Persika:
Oivikki: 2.lapsi,

Maaliin päässeet


Lutuliini, poika 1.6.2008
Bea, esikoinen tyttö 10/2008
Enkelitytön äiti, tyttö 23.1.2009
Watrossi, esikoinen poika 5.2.2009
Suzyanne, esikoinen, poika, 7.5.2009
Pihla, esikoinen tyttö 3/2009
Piri, toinen lapsi, tyttö 6.6.2009
Bardolino(30) eka, tyttö 3.11.2009
Kauniskuu (32) eka, tyttö 8.11.2009
Juuni (48) 2. lapsi tyttö 16.11.2009
Rudy, kaksostytöt 1/2010
Marru (35) esikoiskaksostytöt
Simmis (38) toinen lapsi, tyttö 1/2010
Vekara (45) eka yhteinen, peikkotyttö 2/2010
Pomppaduu (27) kakkonen, tyttö 2/2010
Nennuliini (35) eka lapsi, tyttö 3/2010
Vilhelmiina72 (37) ekat, terveet pojat 24.4.2010
Matilda (30) esikoinen, poika 7/2010
Minni007 (45) poika 12.7.2010
Discovery (40+) tyttö 9/2010
Aliisa08 (26) esikoistyttö 11.11.2010
Tuuttituulia (39), tyttö 26.11.2010
lokakuu (40+) esikoistyttö kuoli kohtuun rv 26+, Kultakutri syntyi 25.12.2010
sela 2. yhteinen, poika 3.1.2011 (1. kuollut hoitovirheeseen)
Lyyra (), 3. lahjasolulapsi haaveissa, tyttö 3/2011
Tyyne73(36) haaveissa eka, Pikku-Ukko 4.4.2011
Hathor (34), toka, pieni poika 21.4. kiireinen sektio rv.33+5
Alma (34) eka , alkioadoptiosta poika 6/2011
Utopia(25), eka, 18.7.2011 poitsu
amv (-76) eka, lahja-alkiohoito, tyttö 9/2011, rv 31+
Seinäkukkanen (45), eka , 10/2011 tyttö
plastex (33) eka , poika 1/2012
Cava (30+), esikoinen 2/2012
Katheriina, (27) 18.3.2012 poika
Elsama, 23.3.2012 tyttö
Nuppu68, 1.4.2012 tyttö
Olki, eka , 10.4.2012 poika
Minni007 (48), kolmas, 31.5.2012 tyttö
Typyliini (30) toinen, 1.6.2012 poika
Annamari, 06/2012 tyttö
Aliisa (28), pikkukakkonen, 18.6.2012 poika
Haaveita, 26.6.2012 tyttö
SatuSofia (47), eka, 29.6.2012 tyttö
Utopia(27), toinen, 4.12.2012 tyttö, rv 31+6 1,7kg
Lumeton, 5.1.2013 tyttö
Tuuttituulia
SaimiRiikka (46), 17.4.2013 poika
Mirkkuusi 9.10.2013 Tyttö
Odottava73, 17.4.2014 poika (rv 31+6)
Nalletyttö, poika 29.4.2014
amv, 20.6.2014, toinen lahja-alkiotyttö (rvk 33+6)

Taustalle siirtyneet


Dream73 (36)
Minni 73 (36) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Lotta77 (33) adoptiolasta odottamaan
OnniUnelma76 (34) adoptiolasta odottamaan
Hillevi (40+) 7 vuoden yrityksen jälkeen
Sharlin (36) 5 vuoden yrityksen jälkeen
HalleB (alle 30v) suuntana adoptio-prosessi
Burma (38)
 
Viimeksi muokattu:
Tervetuloa Lilla86, todella rankkoja asioita on teillä ollut ja toivon paljon onnea sinulle lahjasoluhoitoon! Hienoa että luovuttaja on löytynyt.
Täällä tosiaan kirjoitellaan kaikissa vaiheissa, hoidoissa, niiden väleissä, odotellaan luovuttajaa jne..tästä on ainakin itselle ollut paljon apua ja vertaistukea!
Ja kiitoksia myötäelämisestä myös näissä raha-asioissa..mä en ollut oikein osannut varautua tähän ongelmaan. Keskenmeno painaa pääkoppaa edelleen ja sitten vielä tämä päälle, ettei pääse siirtoon kun ei ole rahaa! Pietarissa pitää maksaa hoito aina ennen siirtoa. Oltiin kans säästetty, lainaa jouduttiin ottaa yli kymppitonni jossain vaiheessa, nyt sit miehen firmalla työtilanne huonompi ja ylimääräistä ei jää yhtään, ei ole mistä ees säästää. Ihan kauheeta, ja tosiaan ollaan päätetty ettei lainaa enää. Pelottaa sekin, että nuo loput 5 alkiota menee ja sit jos lähtisi taas uuden luovuttajan soluihin niin se on 6900 euroa, siihen loppuisi sitten varmaan meidän yritys.
 
plastex huomiselle iso peukutus.

Sussuanna mikä olo?

lilla tervetuloa mukaan, ihanaa, että teille on löytynyt luovuttaja. Onnea hoitoon.

Iitu toivottavasti nyt pakkasessa olevista soluista, jo saatte lapsen. Olen kovasti miettinyt tätä asiaa, että olisi ollut mukavampaa, jos olisin voinnut nopeammin käydä näitä hoitoja, mutta minkäs teet, kun ei näitä voi itse täysin päättää vaan omien resurssien tai jonojen armoilla sitä on etenemis vauhdin kanssa.
 
Onnea amv pienestä tyttösestä :heart:

Tervetuloa lilla86 Mulla ensimmäisessä luovutushoidossa oli käytössä Estradot-laastarit ja Crinone sekä Gonapeptyl.

Piinailijoille tsempitystä, täällä ollaan hengessä mukana :)

Kalliita ovat hoidot. Itseä harmittaa jonojen pituus, vuosi jos toinenkin vierähtää helposti, kun jonon päähän joutuu aina uudestaan. Mutta toisaalta pitää olla vain kiitollinen, että luovuttajia ylipäätään löytyy. :heart:
 
Voi onnea AMV ja pikkuinen tyttö Ihana kuulla onnistumisista!
Mua kanssa harmittaa niin hoitojen kova hinta, ei edes kannata laskea paljonko rahaa palaa ja kun vielä ei ole takuita että rahoilla saa muuta kuin kokemusta... Ja toisaalta toki jos lapsen saa niin eihän sillä rahalla ole mitään väliä.
Mä kanssa Fanni mietin sitä Tartoa ja sitten laskin euroja ja tuloksia vertalin ja luin kävijöiden kokemuksia ja sitten päädyin Tsekkeihin. Mutta Tarto on varmaan ihan hyvä vaihtoehto!
Ja Lilla tervetuloa mukaan! Hieno juttu että teille löytyyi selvä syy kurjiin tapahtumiin ja hoitojen avulla teillä on hyvät mahdollisuudet saada terve lapsi.
Omasta olosta sen verran; kuvittelen kaikenlaisia oireita itselleni :) . Hah, ihan kuin tässä vaiheessa pikkusoluset mitään oireita aiheuttaisi! Ja olen välillä tosi toiveikas ja välillä ihan varma etteihän ekalla kerralla tästä mitään VOi tulla. NOh, pitää yrittää vaan YRITTÄÄ laittaa jäitä hattuun ja odotella tyynenä mitä tuleman pitää. Oikeestihan tässä ei muuta voi ja turha stressata turhaa. Filosofista.
En tiedä testaamisesta -oikea testipäivä on to, viimieistään viikonloppuna teen testin. Toisaalta se kannattaa tehdä heti pois alta, turha kiskoa hormoneja yhtään ylimääräistä päivää. Toisaalta ei huvita tehdä koko testiä, sitten ei ole sitä jossittelun paikkaa...
 
Amv, onnea! Onneksi kaikki on kunnossa vaavin hätäilystä huolimatta!

Lilla86, tervetuloa! Rankkoja vaiheita olette käyneet läpi. TOivottavasti tämä tie tuo toivotun tuloksen! Meillä käytössä Fertinovalla Procren (en enää ottaisi, ei sopinut mulle), Zumenon, Lugesteron, Gonapeptyl ja kortisoni.

Sussuanna, tsemppiä viimeisiin päiviin! Mäkin kuvittelen itselleni kaikenlaisia oloja. Maha ihan turvonnu, väsy, painon tunne mahassa. Mutta välillä selkää menkkakramppaa. Välillä tosi luottavainen, välillä jo oon heittäny hanskat tiskiin. Perinteisesti. Eiliseen asti piina meni tosi piinattomasti. Oli juhannushässäkkää ja ajatukset välillä jopa muualla. Mutta eilen se iski. Piina. Tänään verikokeeseen ja huomenna tulos. Huoh. En edes uskalla kuvitella miltä tuntuu, jos keskiviikkona puhelimessa sanotaan: alle 3.
 

Yhteistyössä