Maksatko jokaiselle lapsellesi ajokortin,jos et niin miksi et?

  • Viestiketjun aloittaja "jenna"
  • Ensimmäinen viesti
4 lasta
Meilläkin on tilit lapsille mopokorttia ja ajokorttia varten, eli maksetaan, mutta säästetään nyt siihen. Lapsia on 4. Autoja ei osteta ellei satuta lotosta voittamaan tuhti summa :) mopot hommataan kyllä.

aikoinani sain itsekin korttiin rahat vanhemmilta ja koen sen sen verran tarpeelliseksi kuitenkin. Äitilläni ei ole edes itsellä korttia, mutta onpa tuo hyötynyt siitä, että aikoinaan sen maksoi minulle isän kanssa :)
 
[QUOTE="s.s";29191188]kolmelle lapselle jo ajokortti homattu ,mutta joutuvat maksamaan takaisin kun ovat opiskelunsa opiskelleet ja menevät töihin.Neljä lasta vielä odottamassa ja samat ehdot on heille.(Kiirettä ei tarvi pitää maksun kanssa eli pitää olla ihan vakityöt sitten)[/QUOTE]

Tällaisesta ratkaisusta en ole aiemmin kuullut. Jos teillä varaa on ne kustantaa niin miksi vaaditte lapsien maksavan takaisin kun maksullakaan ei ole kiire? Eli tulette hyvin toimeen mutta muistakoon lapset sitten maksaa kun tienestiä saavat? Erikoista.
 
Maksan. Ja ihan yksin. Tingin sitten muusta.
Tähän mennessä on tullu maksettua esikoisen mopokorri ja kevarikortti. Ens vuonan on sitten autolla ajokortin vuoro. Seuraaavana vuonna kuopuksen mopokorttij a sitte seuraavana kerarikortti jne.

Auton saa isänsä hommata jo sekin takia että on itse alalla.
 

Yhteistyössä