*MarrasMassutII MARRASKUUSSA!! '08 ~korkattu~:) *

Minuakin kiinnostaisi kuulua marraskuisten omaan kerhoon! Ois mukava vaihtaa kuulumisia samassa tilanteessa olevien kanssa...ja kun tuota jännää odotusvaihetta jo yhdessä pitkän matkaa mentiin.. Mutta miten se "kerhoon" liittyminen käytännössä tapahtuu... mä kun en ole kovin aktiivi täällä ollut enkä taida ihan kaikkia tekniikoita (kerhoja, yksitysiviestien lähettämistä jne..) tietää...
 
Alkuperäinen kirjoittaja manhis:
nasuli..menet etusivulle ja sieltä kerhot...sit haku, ruksaat kerhon perustaja ja kirjotat mamina, niin tuo sulle kerhon nimet, ja klikkaat siitä meidän kerhon nimeä..olikohan vaikeasti selitetty :whistle:
nostan tämän manhiksen ohjeen, mitenkä sinne kerhoon pääsee.
 
tänne kanssa salasanat yms tiedot.
ps.tämä mamma on ihan pihalla kuvioista! :LOL:
tosiaan vikoja?!? marraskuisia vielä tässä.
10.12 tuli tyttö rv 41+5 3675g ja 52cm.

*muoks*Eli se siitä reilu 4kg vauvasta..tossa näkee kuinka ne arviot heittää.esikoisen kanssa oli 400g painavampi kun arviossa ja nyt vuorostaan sen vajaa 600g kevyempi.


mamskeli ja rinsessa
 
Alkuperäinen kirjoittaja mamskeli:
tänne kanssa salasanat yms tiedot.
ps.tämä mamma on ihan pihalla kuvioista! :LOL:
tosiaan vikoja?!? marraskuisia vielä tässä.
10.12 tuli tyttö rv 41+5 3675g ja 52cm.

*muoks*Eli se siitä reilu 4kg vauvasta..tossa näkee kuinka ne arviot heittää.esikoisen kanssa oli 400g painavampi kun arviossa ja nyt vuorostaan sen vajaa 600g kevyempi.


mamskeli ja rinsessa

Komean kokoinen tyttö :heart: Onneksi olkoon hienosta tulokkaasta.
Meillä painoarvio osui aika nappiin.. Mutta pituusarvio jokaisen ultran mukaan oli keskiarvon alapuolella .. Poika syntyi laskettuna päivänä 54.5cm.. eli se siitä keskiarvon alapuoli pituusarviosta :D
Neuvolan nainen arvioi kyllä käsituntumalla lapsen pitkäksi! Mutta ultra arviot olivat ihan väärin.
 
Moi kaikille,

ja onnittelut tässä välissä vauvaantuneille! :flower:


Ja niinhän siinä meidän kohdalla kävi, että mentiin to aamuna muka käynnistykseen ja alatiesynnytykseen. Mutta paikalla ollut lääkäri halusi vielä kertaalleen tehdä painoarvion, kun epäilivät erään toisen lääkärin kanssa tiistaista painoarviota vääräksi edellisen lapsen painon ja viikkojen määrän perusteella. Halusivat siis tarkistaa asian. Ja niinhän siinä kävi, että tiistaina saatu 3,5 kg:n arvio muttui 4160 g:ksi (ja pikkuherra oli syntyissään 4150 g!!). Ja tämä torstaiaamunen lääkäri sanoi heti, että tätä ei lähdetä alakautta yrittämään, riskit on liian suuret. Siinäpä sitten odottelin pari tuntia leikkaussalin vapautumista, kun en kuitenkaan ollut tapaus kiireisimmästä päästä.

12:54 oli mies maailmassa ja ite pääsin heräämöstä osastolle klo 15 maissa (just samaan aikaan kun isi & poika tulivat synnytysosastolta laittautumasta, olivat siellä olleet kätilön kanssa). Oli muuten huisi tunne olla hereillä, mutta kainaloista alaspäin tunnottomana (tekivät leikkauksen spinaalipuudutuksessa)! Ajattelinkin, että tältäköhän halvaantuneista tuntuu!

Tosi hyvin olen leikkauksesta toipunut ja tänään jo puolenpäivän jälkeen kotiin päästiinkin!

Täytyypäs käydä vielä kerhon puolellakin kurkkaamassa mitä olette siellä tarinoineet. =)

Pamppis & poika 3 vrk
 
meidän pieni tyttö syntyi lucian päivänä 13.12. Klo 20.13. Pituutta 52 cm ja painoa 3960 grammaa. Aivan ihana pikkuinen syntyi käynnistyksellä ja vedettiin sitten loppujen lopuksi imukupilla maailmaan. Kirjoittelen sit enemmän kun pääsen kotiin, nyt pikkuinen tuhisee äidin vieressä masu täynnä :)
 
Äitikkä78 Hui, että noin kävi....itselläni repesi sektiohaava vain parista kohtaa, kun jouduin riuhtaisemaan tytön nopeasti sohvalta, kun alkoi oksentamaan ihan mielettömästi ja sen jälkeen hoitelin haavaa suihkuttelemalla ja Sorbactilla, mutta nyt eilen haava sitten meni lopullisesti kiinni ja tänään on leikkauksesta kulunut tasan kuukausi...JESS!

Parane pian ja toivottavasti kaikki menee hyvin jatkossa!

Kisse ja Sipriina vauva tänään tasan 1kk :heart:
 
Meillä pikkuprinsessa syö n. 80 ml kerrallaan, ensin imettyään rinnoista kauan aikaa maitoa tai sitten ensin pullosta ja sitten rinnasta. Hyvin maistuu maito ja vielä jatkettu lypsämistäkin. Maitoa tulee multa hyvin n. 125 ml/lypsykerta, vaihtelee määrät, vähemmän lypsäessä, jos usein imetän.

Vauva herää itse syömään n. 3 h:n välein, joskus useimminkin, yöt mennäänkin imetyksellä ja hyvin tietää koska tarvii ruokaa. Päivällä saa pullostakin joitain kertoja. Vauvat tankkaa usein iltaisin useamminkin kuin parin tunnin välein ja sekin yksilöllistä.

Isompi neiti tulee joka yö viereemme ja siinä sitten yritän imettää vauvaa makuullaan tai istuallaan ja neiti usein herää ja seuraa tarkasti syöttämistä. Nukkuu onneksi taas pian. On tosi innokas vauvan hoitaja, mutta osaa varoa vauvaa ja silittelee varovasti ja antaa tutin tai tuo harson, milloin mitäkin. :heart:

Yritän pitää isompiakin usein sylissä, kun vauva nukkuu tai on sitterissä. =) Kaikki tykkäävät pikkuprinsessasta kovasti, isovelikin. :heart:

Pikkuinen ei juuri itke, silloin kun herää tosi nälkäisenä, kun on nukkunut n. 3 h. Jos puen pään yli vaatteita ei tykkää siitä, itkee pienellä äänellä. Öisin yleensä syö ja nukkuu.

Hyvää yötä, pian meillä herätään taas syömään! :heart:
 
onnea lopuillekin vauvan saaneille :flower: :flower:
täällä mennyt toipuessa ja opetellessa.. ottaisin myös mielelläni salasanan kerhoon, vaikka en olekaan aktiivisin kirjoittelija, mutta te olette tulleet tutummiksi ja tosiaan vertaistukea varmaan vielä tarvitaan! mulla ainakin tuo imetys takkuaa, tarvitsee antaa aika paljon tuttelia oman tissin lisäksi, muuten ei tule poju kylläiseksi. johtunee ettei aluksi maitoa tullut ja ote hankala matalien rinnanopäiden takia ja sitten kun maito nousi, poju oli raivareissaan koko päivän eikä huolinut.. dädi ostamaan pumppua, mutta ei silti oikein lähde käyntiin.. toivossa eletään kuitenkin kun tuo pullojen pesu/keittäminen ei oikein houkuta. onko muilla vastaavia ongelmia tai vinkkejä tähän? vai oletteko jo kaikki kerhon puolella?

 
ONNEA VIELLÄ KAIKILLE :flower: :heart:

Kisse et siis päässy ollenkaa sisälle? Oliko kaikki pienellä kirjotettu? Meillä pojat joskus räplää tän koneen kaa ja aina on niiden jäljiltä isot kirjaimet päällä, silloin en pääse kirjautuu. Kyl sil pelkäl salasanalla pitäis päästä siihen "etusivulle"
 
mamina, täälläkin haikeena lueskelen toisia pinoja ja haikeena muistelen raskautta. Kaikki meni kuitenki niin nopeesti. Ja kai sitä käsittelee asiaa siltä kantilta et meille tää oli viimenen lapsi.......tosin niin piti olla viimekski :LOL: mut nyt ihan aikuisten oikeesti on viimenen :whistle:
 

Yhteistyössä