mihin aikaan teidän 1-2vuotiaat menee nukkumaan näin kesällä, valoisaan aikaan?

  • Viestiketjun aloittaja rytmi
  • Ensimmäinen viesti
rytmi
entä moneltako heräävät? meillä vaihtelee, jos kovin kuumaa ja hikistä, unentulo saattaa venyä 22.30 asti, kun taas parempina päivinä nukahtaa 21 aikaan. heräilee aamuisin 9-10 välillä.
 
"Nukkumatti"
Meillä 11,5 kk poika käy nukkumaan 21 ja herää 5.30 - 7. Harvemmin nukkuu sinne 7 asti, joten olen vähän kateellinen niille joilla lapsi nukkuu kellon ympäri. Tosin ei noita 5.30 herätyksiä ole ollut kuin nyt ihan viime aikoina, toivottavasti menee pian ohi tämä vaihe.

Yleisimmin poika nukkuu n. 21-6.
 
"hauki"
Meillä mennään nukkuu yleensä ysin ja kymmenen välillä ja aamulla herätään kuuden ja seiskan välissä. Joskus on luksusta, ja poika herää vasta KASILTA oi se on ihanuutta.
 
raa
1v2kk nukahtaa klo 20.30-21.00 ja herää noin klo 7.30.

Nukahtamista pitäisi aikaistaa, jotta heräisi aikaisemmin aamulla ylös itse. Toinen menee (joutuu) hoitoon muutaman viikon päästä :(
 
"vieras"
nukahtaa viimeistään klo 19 ja herää puoli seitsemän, joka aamu. Päivällä nukutaan 1,5-2h. Valo ei vaikuta kun on pimennysverhot ja lämpölaite pitää kuumuuden poissa talosta.
 
"Nukkumatti"
Miten ihmeessä saatte lapsenne nukkumaan aamulla 8-9 asti.... Kelpaisi tosiaan meillekin. No sehän on tietysti ihan lapsesta kiinni. Meillä on tällainen aamuvirkku-versio :D Ja meillä on pimennysverhot ja ilmalämpöpumppu eli ei ole valoisuudesta tai kuumuudesta kiinni.
 
nukkumatti.
Meidän 1,5v menee 18.30 nukkuu ja herää n.8maissa aamulla :) + nukkuu 1,5h päikkärit.. Koittanu saada päikkäreitä pois, mutta tyttö on niin kiukkuinen että pakko antaa nukkua :)
 

Yhteistyössä