Mikä olis hyvä & suht edullinen aamiaispaikka Hesassa?

Ollaan perheen kanssa tulossa visiitille Hesaan, ja nyt hakusessa olisi kiva paikka, jossa voisi saada vatsansa täyteen aamupalalla ;) . Yövymme Omena-hotellissa, jossa ei tarjoilla mitään syötävää...
 
vieras
Omenan asiakkaana voit halutessasi nauttia Omena-aamiaisen hotellin läheisyydessä toimivassa Café Picnicissä (Fredrikinkatu 28) hintaan 5,80 eur/henkilö. Voit tilata ja maksaa aamiaisen ennakkoon jo huonevarauksen yhteydessä (ota varausvahvistuksesi mukaan kahvilaan!), mutta voit myös mennä kahvilaan ilman ennakkovarausta. Aukioloajat: ma-to 6.30-16.30, pe 6.30-16, la 8-14, sunnuntaisin suljettu (ei aamiaistarjoilua). HUOM! aamiainen yhdelle sisältyy business-pakettiimme.
Aamiaiseen kuuluu sämpylä (juusto/kinkku), mehu, kahvi/tee, Go Green soija-jogurtti
 
blondi
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Ainakin Espoon omena hotellissa oli runsas aamiainen, joten oletko varma ettei tuolla ole? Eihän se sitten ole edullinen, jos erikseen aamiaiselle pitää lähteä.
Eihän Espoossa edes ole Omena-hotellia.
 
blondi
Mä kans ehdotan eväsvaihtoehtoa. Huoneessa on vedenkeitin joten teet ja pikakahvit järjestyy. Meillä oli kerran illalla ostetut Subit aamupalaksi ja jääkaappiin mahtuisi varmaan ainakin jogurtteja. Hedelmiä lisäksi. Järjestätte kunnon picnicin.
 
omenassa yöpyneet
Mekin ostettiin hotellille sämpylöitä, aamupalajuustoja, salaattia ja leikkelettä! Ostetiin vielä "parempia" kun yleensä ja hyvä tuli ja halvempi kuin mikään aamupala missään :)

 
?
Joo, toi toriaaminen on kyllä kesäisin mukava! Myös varmaan lähes kaikissa hotelleissa on aamiainen mahdollista ostaa myös vaikka ei kyseisessä hotellissa yövy, mikä olis lähin hotelli siinä missä aamisbuffet on tarjolla??
 

Yhteistyössä