Millä teet kovaa, hyvin pursottuvaa kermavaahtoa?

  • Viestiketjun aloittaja Tylla
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="Aloittaja";23473382]Niin siis jotenkin kuvittelin, että sitä pitää laittaa tosi paljon, että sillä on kovettava vaikutus kermavaahtoon...?[/QUOTE]

Joo no SIINÄ tapauksessa että sillä tosiaan tymäköittää niin sitte.... :D

Mä käytän aina vispikermaa, joskus kuohuakin, mutta laitan yleensä pursotettavan joukkoon joko rahkaa (kyllästynyt jo, äitee aina laittoi ja laittaa edelleen) tai tuorejuustoa tai vaniljatuorejuustoa.

Tuo munanvalkuiasjuttu pitää kokeilla kun seuraavan kerran tekee!

Tosin hysteerikoille pitää mainita, että siinä on RAAKAA kananmunaa:whistle:
 
niin justiinsa!
[QUOTE="vieras";23473274]Flora vispi 20%, tai Valion 20% (vai mikä sen oikea nimi on).

Se valion luomu-kerma on ihan kamalaa, valuu ja valuu, vaikka muuten luomua suosin niin sitä ei kannata siihen kokeilla![/QUOTE]

Eiihän se aitoa kermaa ole, kun siihen on lisätty ruskolevää tai guaria eikä kumpaikaan kuulu luomuun, vaikka meillä siihen sallitaankin! Oikea hylakuohu ilman mitään lisukkeita on oikein hyvä, mutta kylmänä täytyy vispata ja pursottaa nopeasti. Voithan laittaa kulhon ja vispilänkin kylmään.

On muuten ISO harmi, jos joku pilaa muuten niin hyvän ruoan just noilla luomukermoilla. Kuka antoi oikeuden pilata luomutuotteet niillä? Katsos tuo vielä just nyt:
Ykk
 
niin justiinsa!
[QUOTE="vieras";23473274]Flora vispi 20%, tai Valion 20% (vai mikä sen oikea nimi on).

Se valion luomu-kerma on ihan kamalaa, valuu ja valuu, vaikka muuten luomua suosin niin sitä ei kannata siihen kokeilla![/QUOTE]

Eiihän se aitoa kermaa ole, kun siihen on lisätty ruskolevää tai guaria eikä kumpaikaan kuulu luomuun, vaikka meillä siihen sallitaankin! Oikea hylakuohu ilman mitään lisukkeita on oikein hyvä, mutta kylmänä täytyy vispata ja pursottaa nopeasti. Voithan laittaa kulhon ja vispilänkin kylmään.

On muuten ISO harmi, jos joku pilaa muuten niin hyvän ruoan just noilla luomukermoilla. Kuka antoi oikeuden pilata luomutuotteet niillä? Katsos tuo vielä just nyt:
...ttp://areena.yle.fi/video/1298845154252
 
Niin ja pursotukset tehdään kermalla sitten nopeesti!

Mielellään pinissä erissä ettei änge sitä pussia aivan täyteen, koska sehän lämpenee käsissä.

Mä vatkaan kerman ja pidän sitä jääkaapissa hetken, sitten pursottelen ja koetan olla mahdollisimman nopea (ja silti tehdä hyvää jälkeä). Asettelen pussin siten että mahdollisimman vähän kosketan käsillä siihen kerman osuudelle, hankala selittää, pitäis näyttää :D
 
[QUOTE="aloittaja";23473307]Oho, mul ei äsken näkynyt yhtään vastausta, mut onhan noita! :D

Ajaako vaniljakastike/kiisselipulveri saman asian kuin tuo vaniljakreemi?

Tuo valkosuklaa kuulostaa kans hyvälle, sitä siis on hyvä pursottaa?[/QUOTE]

En oo pursottanut sitä koskaan koska oon laittanut vaan sinne väliin mutta varmasti voi pursottaa kunhan vain sulatat suklaan niin ettei siihen jää yhtään paakkua. Ja tosiaan nopeasti norona sinne sekaan kun vatkaat sitä, se jähmettyy tosi nopeesti mutta ei jähmety kun vatkaa hyvin. Itse jätän tahallani sulatuksen niin että jää sattumia kun laitan sinne väliin ja sit on ihanaa kun hampaisiin osuu palanen valkosuklaata :)
 

Yhteistyössä