[QUOTE="Aloittaja";23473382]Niin siis jotenkin kuvittelin, että sitä pitää laittaa tosi paljon, että sillä on kovettava vaikutus kermavaahtoon...?[/QUOTE]
Joo no SIINÄ tapauksessa että sillä tosiaan tymäköittää niin sitte....
Mä käytän aina vispikermaa, joskus kuohuakin, mutta laitan yleensä pursotettavan joukkoon joko rahkaa (kyllästynyt jo, äitee aina laittoi ja laittaa edelleen) tai tuorejuustoa tai vaniljatuorejuustoa.
Tuo munanvalkuiasjuttu pitää kokeilla kun seuraavan kerran tekee!
Tosin hysteerikoille pitää mainita, että siinä on RAAKAA kananmunaa
Joo no SIINÄ tapauksessa että sillä tosiaan tymäköittää niin sitte....
Mä käytän aina vispikermaa, joskus kuohuakin, mutta laitan yleensä pursotettavan joukkoon joko rahkaa (kyllästynyt jo, äitee aina laittoi ja laittaa edelleen) tai tuorejuustoa tai vaniljatuorejuustoa.
Tuo munanvalkuiasjuttu pitää kokeilla kun seuraavan kerran tekee!
Tosin hysteerikoille pitää mainita, että siinä on RAAKAA kananmunaa