Millaisia ajatuksia sinussa herättäisi jos näkisit pk:ssa hoitajan joka tiedettävästi käy usein viihteellä?

  • Viestiketjun aloittaja "Vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"Vieras"
[QUOTE="vieras";28077461]Niin, mutta tähän ei minusta liity hoitajan ammatti mitenkään. Tämähän pätee kaikkiin ihmisiin ja kaikkiin ammatteihin.[/QUOTE]

No kyllä se nyt ihmisestä jotain kertoo jos homma lähtee noinkin pahasti lapasesta..
Ei kunnolliselle ihmiselle käy noin.
 
Saraldo
[QUOTE="Vieras";28077465]No kyllä se nyt ihmisestä jotain kertoo jos homma lähtee noinkin pahasti lapasesta..
Ei kunnolliselle ihmiselle käy noin.[/QUOTE]

Ei tietenkään, ei koskaan :rolleyes:. Entäpä jos hoitajan lapsi on huostaanotettu syystä tai toisesta? Pitäiskö sellaiset hoitajat irtisanoa, jotka eivät pysty omista lapsistaan huolehtimaan? Pitäiskö sitä tehdä se päätelmä, etteivät he ole kelvollisia hoitamaan päiväkotilapsiakaan?
 
jhhn
Miten luottamuspula tai asian paheksuminen vaikuttaisi käyttäytymiseen? Vaatisitte hoitajan erottamista,vaatisitte lapsen hoitopaikan vaihtamista vai miten, jos oletuksena edelleen on se ongelma ei millään tavalla näy töissä? Paheksua jokainen tietenkin voi asioita miten vain, mutta onko siitä muuta kuin haitaa itselleyleisenä negatiivisuutena?
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";28077465]No kyllä se nyt ihmisestä jotain kertoo jos homma lähtee noinkin pahasti lapasesta..
Ei kunnolliselle ihmiselle käy noin.[/QUOTE]

Kyllä, se kertoo esimerkiksi sen, että kyseinellä henkilöllä ei ihan ole hanskassa alkoholin käyttö ja omat rajat sen suhteen. Mutta kertooko se sen, että kyseinen henkilö ei ole hyvä työntekijä? saavu ajoissa töihin? hoida tehtävänsä sovitusti?

tai kertooko se esimerkiksi mitään siitä maksaako henkilö laskunsa ajoissa? tai onko hän hyvä opiskelemaan?

Kauempaakin voi tietysti hakea noita yhtymäkohtia jos haluaa. En olisi huolissani, ellei henkilö ole oikeasti alkoholisti, jolloin se varmasti jo vaikuttaa näihin muihin elämän osa-alueisiin.
 
.....
En voi ymmärtää ihmisiä jotka vapaalla ollessa vetää perseet olalle ja rullaa kännissä. En arvosta sellasta käytöstä.

Oma työkaverini selostaa joskus viikonlopun kännisekoiluista ja se ei mun mielestä työpaikalle kuulu. Kenenkään.
 
  • Tykkää
Reactions: astrolabe
Kyllä minä enemmän huolestuisin jos näkisin kirurgin vastaavanlaisessa toiminnassa ja tietäisin sillä olevan seuraavana aamuna leikkauksen... Voi sitä käsien tutinaa ja krapulahien määrää... Mutta siis, jos tuo lastenhoitaja hoitaa hommansa, eikä juhlinta vaikuta työntekoon niin mikä siinä on ongelma? Sekö, että päiväkodin työntekijäkin on ihminen?
 
"vieras"
Miten alkoholinkäyttö vaikuttaa kykyyn hoitaa lapsia? Eri asia TIETENKIN jos alkoholin vaikutuksen alaisena niitä yrittää hoitaa ;) Enemmän mua huolestuttaisi tuo jonkun esimerkki hoitajan huostaanotetusta lapsesta. EI huostaanottoon ihan heti ryhdytä. Ja eri asia jos huostaanotettu on vaikka nuori joka oli niin rajaton kun taas pieni lapsi jota on äkkipikaistuksissaan pahoinpidelty, sidottu, jätetty ruokkimatta, laiminlyöty jne. Kyllä tuollainen mielestäni jo vaikuttaa aika olennaisesti siihen luottaisinko hoitajan kykyyn hoitaa lastani.
 
u5u
No niin ja meneepä taas.. hoitajathan tietysti omistavat koko elämänsä niille teidän pikku mussukoille,omaamatta omaa elämää lainkaan,iltakaudet vaan miettii että mitähän sen jani-petterin kanssa huomenna tehtäisiin =) jos työnsä hoitaa niin ei sen pitäs kenenkään ahteria kutittaa mitä sillä vapaa-ajallaan tekee!!
 
IhanaValo
Pääasiassa mietin että nekin hoitajatkin on vaan ihmisiä ja heilläkin on oikeus viettää vapaa-aikaansa haluamallaan tavalla..eri asia jos töissä/työaikana on selvästi humaltunut, siitä ilmoittaisin jo ylemmille tahoille.
Kerran nähtiin yks lapsen hoitaja yömyöhään samalla musiikkikeikalla missä itse oltiin, ja saattoihan tuo olla juonutkin..eka ajatus oli että ompa tyypillä hyvä musamaku :D
 
3333
Pitääkö tarhatadin moraalin olla nunnan luokkaa? Eikö ne ole ihan tavallisia ihmisiä tavallisessa työssä? Naurettava ajatus että ei voisi tehdä mitä huvittaa lain sallimissa rajoissa vapaa-ajalla. Kertoo kyllä ap omasta arvomaailmasta enemmän kuin mistään normaalista mitasta. Taidat olla aika alkoholikielteinen ihminen?
 
"vieras"
Hoitajan työ on sekä fyysisesti että psyykkisesti raskasta, ehkä kaikkien kannalta on mukavampaa että hän purkaa ne työpaineet omalla henkilökohtaisella vapaa-ajallaan kuin se että hän kärisee töissä hoidettavilleen.

Raskas työ vaatii raskaat huvit, itse lähden työpaikkakunnalta aina johonkin ihan muualle viihteelle juuri näiden ahdasmielisten kyttääjä-vanhempien ja -omaisten vuoksi.
 
Mitä kaikkea tosiaan lapsen hoitajalta vaaditaan? Entä aikuisen opettajalta? Kaupan kassalta? Parturikampaajalta?

Itse vaadin sen, että tekee työnsä hyvin. Ei voisi vähempää kiinnostaa mitä tekee vapaa-ajallaan. Ajatella, joku niistä saattaa palstailla täällä ja mollata toisia ihmisiä ihan vain pahansuopuuttaan, minusta aika huolestuttavaa. Joku saattaa pettää miestään jatkuvasti, huolestuttavaa sekin. Kumpaakaan jos ei kuitenkaan tehdä työaikana, niin mitä hiton väliä? En oleta kaikkien elämässäni kohtaamieni ihmisten olevan minun kanssani samalla aaltopituudella joka asiassa.
 
..Ootkos miettiny että jollain yhtä typerällä ihmisellä kun sulla saattaa olla yhtä epäilevä käsitys sinusta?? Mikäs sinä olet ammatiltasi? Ja millä tavalla sinun ammatissa olevien ihmisten pitää käyttäytyä vapaa aikana? Pitäiskö kuule elää ihan omaa elämää eikä puuttua toisten?
 
"Vieras"
Juurikin näin, omaa elämää kannattaa elää, eikä odottaa liikoja alhaisen koulutustason ihmisiltä. Huono koulumenestys johtaa alhaiseen koulutustasoon, joka korreloi positiivisesti tiettyjen elämäntapojen kanssa. Toki on aina yksilöitä, jotka poikkeavat prototyyppitapauksista. Alhainen koulutustasokin on tietysti maku/mielipide/arvokysymys. Tärkeintä on, että itsellä on ammattiylpeyttä. Sitä kautta saavuttaa mahdollisesti muidenkin arvostuksen.
 
"vieras"
Eikö viime vuonna on ollut jo keskustelu tästä aiheesta?
On se ihme, että täytyy pelätä sekä opettajien että pk hoittajien ammatteissa mitä sinusta ajatellaan ja mitä saat tehdä vapaa-ajalla.
Ap, muista kirjoittaa omia sääntöjä sekä tarhaan että valmiiksi sinne kouluun mitä ja miten ammatti-ihmiset saavat tehdä omalla vapaa-ajalla.
 
"Molleri"
Sekun ei paljoa kuulu lasten vanhemmille, mitä vapaa-aikana tehdään..
Käyväthän vanhemmatki ryypyllä eikä tarhan tädit siitä naljaile mikäli ei lasta tuodessa/hakiessa ole kunnossa huomauttamista? Huomauttamista on ainoastaan sitten, kun huomaat työn laadussa puutteita. Siihen saakka voit jatkaa kyyläämistä ja asioiden päivittelemistä valitettavasti ihan rauhassa.
 

Yhteistyössä