Minkä kokoisia taloja?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
no on se aika pieni, me asuttiin aluksi tässä pelkässä alakerrassa ja siinä 81,5neliöö... nyt on vinttikin, joten asuinpinta-alaa jotain 135neliöö..
mutta siis enpä usko,e ttä tuota kolmen huoneen taloa kannattaa rakentaakaan :D käy heti pieneksi? tai no jonkulle vanhalle pariskunnalle vanhuudenpäiviksi olisi kyllä ok =)
 
Taitaa se aika pieni olla, mut jos on toimiva pohjaratkasu niin se pelastaa paljon. Meillä on nyt 100 neliöö mut pohja on päin hevonkuusta..Jahka on muutettu niin asuinneliöitä on n.157m2 ja siinä on ehkä hieman liikaakin 4:lle mut mieluummin avaraa kun ahdasta. :)
 
Meillä oli edellisessä talossa 176m2 ja 50m2 neliön talli.Nyt rakenteilla olevaan taloon tulee 254m2 neliötä ja ulkorakennukseen+a-talliin 197m2.Keväällä päästään muuttamaan.Kyllähän tuo aika pieneltä omakotitalolta vaikuttaa,75m2.Mutta jokainen tarpeidensa mukaan.
 
vieras
Meillä on n. 130 neliötä, viisi lasta... Aika ahdasta, mutta sopu sijaa antaa:) Laajennus edelleen haaveissa, jos vaikka sitten olis siihen rahaa kun lapset lentäneet pesästä;)
 
ap
Oltaisiin mahdollisesti vuokraamassa tuon kokoista taloa, vielä ei ole käyty katsomassa, ja mietin että kannattaako edes... Meillä on 2 lasta, ja nyt asutaan rivari kolmiossa.
 
kyllä minusta 75neliön omakotitalo on melko pieni. Tosin, neliötkään eivät aina kerro koko totuutta. Jos jokainen neliö on hyödynnetty, voi tilaa olla enemmän kuin neliöiltään isommassa jossa on ns, hukkaneliöitä pitkillä käytävillä jne...

Meillä rivitalo, 2 krs 98 neliötä, 4h+keittiö+sauna+khh
 
meillä on neliöitä joku alta 80 paritalossa johon muutetaan...tosin siellä on kyllä alakerrassa rakentamatonta tilaa johon ajateltiin joskus tehdä meille vanhemmille oma huone niin lapset saavat omat huoneet :) mutta siis me ei tarvita mitää kauhean isoa taloa, riittää kun mahdutaan ja säiltystilaa on hyvin :)
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Paljonko neliöitä teidän taloissa? Onko omakotitalo, 3h+k+s pieni, jos siinä on vaan 75 neliötä?
On pieni omakotitaloksi. Onko tuo asuinneliöiden määrä vai koknaisneliöt? Siis lasketaanko tuohon varastot, ym?

Meillä on 200 neliötä varaston ja autotallin kanssa. Neljälle ihan passelin kokoinen.
 

Yhteistyössä