Minkäs ikäsiä teidän miehet on?

Keekku
Minä 41 v ja mies 30. Nyt rv 6+2 ja tänään näin sydämenlyönnit =) Meillä takana kaksi tuulimunaraskautta ja yksi alkuvaiheessa päättynyt. Eli eka kerta kun näen sykkeen... kunpa kaikki vaan menisi hyvin.
 
Ariane
Minä 44v ja mies 47 v. Perheessä 6 lasta. Nuorin 2,5 vuotias ja vanhin 21 v. Kotona asuu vanhempien lisäksi 4 lasta. Mut hoidossa mulla päivisin myös ihana 2 vuotias lapsenlapsi..
 
miita1969
Hei vaan!Minä täytin elokuussa 40 ja mieheni on minua 12 vuotta nuorempi,eli täytti juuri 29.Mulla on kaks tytärtä edellisestä liitosta ja nyt odotetaan ensimmäistä yhteistä lasta!! :heart:
 
  • Tykkää
Reactions: Tepias
Mother Mary?
Mun äkäpussini, jonka kanssa kihlat vasta heitettiin nurkkaan, jännää nyt perhosia vatsassaan kuukautisteni alkamista pian 47. synttäriensä jälkeen. Vuotta vanhempi mies menköön menojaan, jos ei tästä tule lasta eikä...
 
Cappucino
Minun ukkokultani, jonka kanssa haaveillaan vielä iltatähdestä, on 46 - itse olen 47. Entuudestaan meillä on yhteensä 7 lasta (5 poikaa ja 2 tyttöä - minun 3 edellisestä avioliitostani ja hänen 4 hänen edellisestä avioliitosta) mutta pieni rakkauden hedelmä mahtuisi vielä joukkoomme ja elämäämme.
Tiedän että moni tuomitsee haaveemme jo minun ikäni takia :) mutta uskokaa tai älkää, näin vanhana sitä ei enää välitä muiden mielipiteistä :)