Mistä johtuu että ylipainoiset ihmiset käyttävät paljon light-tuotteita?

"Lissu"
Ai jaa kyllä mulle ainakin suositeltiin, esim limuista saa juoda lightia, makeutusaineita jos haluaa käyttää niin keinotekosia jne..?
No joo toisaalta totta ja toisaalta ei, eli diabeetikko kun ei voi sitä normalia limua juoda niin mieluummin light-versiota, mutta ei sekään pidemmän päälle niin suositeltavaa ole. Paras olisi olla tylysti ilman. Sama koskee makeutusaineita.

Ja tietysti useimmat voi niitä "normaalisokerisia" syödä silloin tällöin kohtuudella, kunhan seurailee verensokeriaan tarkkaan.
 
nohh
Olen normaalipainoinen ja käytän kevyttuotteita, jotta paino ei lähtisi nousuun. 10 % -juusto on maukasta ja sopii meille arkijuustoksi, maidon juon rasvattomana, koska se on paitsi terveellisintä niin, myös parhaanmakuista. Kermaviilin ostan kevytversiona ja ranskankerman useimmiten myös.
 
vierass
Sitä voisi ajatella, että kaikki sokeri mikä vaan on pois ruokavaliosta on ihan vaan hyväksi varsinkin ylipainoiselle, eihän se toki laihduta jos muuten ei katso miten syö, mutta ei tule myöskään niitä kiloja siitä ei-light tuotteesta.
 

Yhteistyössä