Mistä te ostatte vapuksi niitä kelluvia rusinoita?

Viestiketju alueella 'Mitäs nyt? Aihe vapaa' , aloittaja "Vieras", 29.04.2013.

 1. "Arja"

  "Arja" Vieras

  Kannattaa olla varovainen, kun laittaa heliumia niihin simarusinoihin. Mulla on monta kertaa käynyt niin, etteivät rusinat edes enää kellu, vaan nousevat leijailemaan siman yläpuolelle siihen korkin kohdalle. Ja sitten kun pullon avaa, niin ne karkaavat kattoon. Ja kannattaa laskea, montako rusinaa on simoihin laitettu, niin tietää, että kaikki on saatu kiinni. Niinkin on käynyt, että niitä katon rajaan karkailevia rusinoita saa pyydystella vielä juhannuksenakin.
   
  #326
 2. "vieras"

  "vieras" Vieras

  Kun joku sanoo että "vie rusinat pullasta", niin tarkoitetaanko silloin että pullataikinaan on leivontavaiheessa laitettu kelluvia rusinoita. Siten paistovaiheessa ne nousevat kellumaan pullan pinnalle, josta ne joku ahne simaansa nappaa. Eli vie rusinat pullasta.
   
  #327
 3. minä,

  minä, Vieras

  [QUOTE="Vieras";28402668]Mistä löytää???[/QUOTE]
  Kaksplus.fi:ss
  Kaksplus.fi:ssä ihmetellään: Mistä ostatte vapuksi niitä kelluvia rusinoita?
   
  #328
 4. "ookoo"

  "ookoo" Vieras

  Mitä lyödään vetoa että kohta alkaa rusinaralli Viroon! Onhan ne siellä paljon halvempia ja kelluu ihan yhtä hienosti kuin nää täältäkin saatavat..
   
  #329
 5. Täti2013

  Täti2013 Vieras

  [QUOTE="anonyym";28407447]Tosiaan.. korjatkaa jos oon väärässä, mutta meillä ainakin simassa ihan tavallisia rusinoita, jotka ensin painuvat pohjaan ja kun sima on valmista rusinat killuvat pinnalla. (hyvä mittari siis sille milloin sima valmista.) Tosin jos tässä nyt puhutaan valmis simasta niin tää ei taida siihen liittyä millään. Meillä kun ei mitään osteta valmiina vaan kaikki kausijutut tehdään itse alusta asti; laatikot jouluna, simat vappuna jne..[/QUOTE]

  Miksi ihmeessä te teette laatikot itse? Me haemme kaupasta, aina ku tarvis. On monenkokoisia, kannellisia ja kannettomia, ruskeita ja valkosia, isoja ja pieniä. Sinne vain siististi tavarat ojennukseen. Huom. Kylkeen kannattaa kirjoittaa, mitä laatikko sisältää.
   
  #330
 6. "Vierailija"

  "Vierailija" Vieras

  Meillä on ostettu jo vuosia Venäjältä Red Dragon russinsseja. Samalla kun käy tankilla ni voi hakee kaupasta rusinat. On muuten halpaa. Noi on sellasta erikoislaatua, aika tulisia. Ja enempi punaisia kuin keltaisia. Keltaiset on pahoja. Nää kelluu ihan taatusti. Mutta en kyllä mee takuuseen mitä lisäaineita niissä on käytetty. Kuulin että jostain Petroskoin suunnalta tulevat.
   
  #331
 7. Voi tätä tietämättömyyttä! Pensaissahan ne kasvaa, ei muuta ku tilaamaan taimia: BBC ON THIS DAY | 1 | 1957: BBC fools the nation
   
  #332
 8. hkyc

  hkyc Vieras

  Mun rusinat treenaa kelluntaa aina vantaan kaljakellunnassa. Hienosti sitten osaavat simassa kellua. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.
   
  #333
 9. Miukkis...

  Miukkis... Vieras

  Siis ihan oikeesti?? Tavallisetkin rusinat kelluvat kun teet simaa heität ne rusinat sinne siman sekaan käymis ajaksi. Kun rusinat kelluu sima valmista juotavaksi... ;)
   
  #334
 10. "Vieras"

  "Vieras" Vieras

  Jotenkin se aina vaan pysäyttää ja tekee surulliseksi tämmöinen yleissivistyksen puute. Peruskoulussako vikaa?
   
  #335
 11. vappu pilalla

  vappu pilalla Vieras

  Kävin läheisessä supermarketissa kysymässä kelluvia rusinoita ja myyjä antoi paketin. Kotona huomasin että ne oli TAVALLISIA rusinoita. Mihin teen valituksen? Haluan rahani takaisin!!!
   
  #336
 12. "1sukki"

  "1sukki" Vieras

  En jaksa lukea lävitse, joko tämä vinkki on täällä jaettu, joten pahoittelen jos tulee toiseen kertaan. Jos tänään(vappu) huomaa että on unohtanut kelluvat rusinat kauppaan ja niitähän ei enää mistään saa. Hätä ei ole tämän näköinen. Entisenä Pandan -tehtaan työntekijänä voin kertoa ilouutisen että suklaarusinoissa on kelluvia rusinoita. Nyt vaan kioskilta tai muualta äkkiä suklaarusinoita ostamaan ja imeskelemään. Kun suklaan imee pois niin voi suoraan sylkeä niitä pulloon ja plop ne eivät uppoa vaan jäävät pinnalle ja näin sima on valmista.
   
  #337
 13. Stevia

  Stevia Vieras

  #338
 14. vappu pilalla

  vappu pilalla Vieras

  [QUOTE="Vieras";28410792]Jotenkin se aina vaan pysäyttää ja tekee surulliseksi tämmöinen yleissivistyksen puute. Peruskoulussako vikaa?[/QUOTE]

  Sama täällä :( Yläasteella oli kotitaloudessa kokonainen tunti simantekemisestä ja ainakin meille opetettiin miten tärkeää on käyttää kelluvia rusinoita eikä tavallisia. Jotkut varmaan nukkuneet tunnilla! Ihmiset vielä vappuna juo alkoholia ja väärin tehtyä simaa. Ei ihme että on krapula seuraavana päivänä!
   
  #339
 15. "Martta"

  "Martta" Vieras

  [QUOTE="Arja";28410103]Kannattaa olla varovainen, kun laittaa heliumia niihin simarusinoihin. Mulla on monta kertaa käynyt niin, etteivät rusinat edes enää kellu, vaan nousevat leijailemaan siman yläpuolelle siihen korkin kohdalle. Ja sitten kun pullon avaa, niin ne karkaavat kattoon. Ja kannattaa laskea, montako rusinaa on simoihin laitettu, niin tietää, että kaikki on saatu kiinni. Niinkin on käynyt, että niitä katon rajaan karkailevia rusinoita saa pyydystella vielä juhannuksenakin.[/QUOTE]

  Siksi kannattaa käyttää pullon korkkina ilma palloa. Rusinat pääsevät nousemaan ilmapalloon, ja ovat siellä tallessa kun pullo avataan. Täytyy muistaa pitää kunnolla kiinni ilmapallosta, ettei se lähde karkuun.

  Jos ilmapalloja ei ole, kondomi ajaa saman asian. Sukkahousuja ei tässä voi käyttää, elleivät ne ole lateksia.
   
  #340
 16. Geenitutkija

  Geenitutkija Vieras

  Rusinat ovat yksilöllisiä, kuten muutkin nisäkkäät. Nyt Vapun jälkeen kannattaa poimia muutamia kellumistaitoisia yksilöitä talteen ja laittaa ne vuodeksi tavallisten Rainbow rusinoiden kanssa samaan pakettiin. Vuoden aikana tämä ns. Floating -ominaisuus siirtyy muihinkin rusinoihin. Unohtakaa styroksit ja heliumit. Tämä menetelmä on todistettu monessakin Ameriikkalaisessa tiedejulkaisussa.
   
  #341
 17. Rypäleitä? Siis tarkoitatko nyt näitä Suomen armeijan rypälepommeja, joita ostettiin maamiinojen tilalle? En usko että armeija myy niitä sinulle. Varmaan kersantit ja muut upseerit käyttää niitä omaan simaansa. Jotenkin olen helpottunut ettei Suomella ole ydinaseita. Saattaisi joku vielä sellaisella simaansa terästää.
   
  #342
 18. "Leena"

  "Leena" Vieras

  Kun sima on valmista rusinat nousevat kellumaan pinnalla.
   
  #343
 19. hahahaaaaa

  hahahaaaaa Vieras

  Mä&munrusina :D:D:D:D
   
  #344
 20. juupelis79

  juupelis79 Vieras

  Ollu koko päivän semmonen känkkis koko perheellä että oksat pois..sitte löysin tän ketjun ja ollaan hohotettu koko porukalla ihan vatsat kippurassa täällä :D isännältä lensi kahvit näppiksille kun alko löytyy noita raise uppeja ja blow jobbeja :D Kiitos!!!! ja ihanaa vappua kaikille, rusinoilla tai ilman!
   
  #345
 21. Arkkienkeli

  Arkkienkeli Vieras

  [QUOTE="Leena";28411067]Kun sima on valmista rusinat nousevat kellumaan pinnalla.[/QUOTE]

  Ei todellakaan.

  Täytyy ihmetellä ihan bulkkirahvaan tietämättömyyttä ihan perusasioissa.

  Rusina on mittakaavapainossaan kellumaton ja vain kelluvilla rusinoilla saa simasta elinkelpoista. Kelluvia rusinoita myydään hyvin varustelluissa lähikaupoissa ja Helsingissä erikoisliikkeistä saa mm. sitruunalla ja Habanero-chilillä maustettuja esitäytettyjä kelluvia rusinoita.

  Itse täytän rusinat metaanikaasulla jota kerään painetiivistettyyn säiliöön noin vuoden.

  Tarkkaa puuhaa täyttäminen on, mutta palkitsee hienostuneella aromilla vapun juhlajuomassa.
   
  #346
 22. Olen aina käyttänyt simaan tavallisia rusinoita ja nousevat taatusti pintaan jonkun aikaa pullossa oltuaan.
  Turha juosta tyhjän perässä ja vielä maksaa siitä
   
  #347
 23. Tässä olisi kyllä markkinarako ja ostamisen tarve. Rusinayhtiöiden kannattaisi tarttua tähän ja vastata kelluvien rusinoiden kovaan kysyntään.
   
  #348
 24. "Suvi"

  "Suvi" Vieras

  Meiän poika keksi ihan vahingossa miten tavallisista rusinoista saa näppärästi kelluvia. Vesi-ilmapallopumpulla täytti niitä vedellä. \0/
   
  #349
 25. "Suvi"

  "Suvi" Vieras

  [QUOTE="Choko";28409062]Tiedättekö rusinasuklaan? Siihen, jos on käytetty blow job rusinoita, niin on niin kevyttä tavaraa, että käy mihin vain diettiin.
  Ei tarvii kaloreista välittää![/QUOTE]

  Blow Job rusinoita..
   
  #350
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti