Mitä kaikkea tarvitsee mukaan kylpyläreissulle?! ekakertalainen kysyy

Niin siinähän se tulikin. Jos perheessä on koululaisia ja vauva, niin mitä kannattaa ottaa mukaan kylpyläreissulle? Mitä asioita kannattaisi huomioida?

Ekaa kertaa ollaan perheen kanssa lähdössä. Nyt kaikki hyvät kylpylävinkit jakoon.
 
"harmaana"
Kyllä siellä tukilomilla on yleensä kaikki niin ruuat kuin pyyhkeet tulee kylpylän puolesta.
Otat uikkarit mukaan kaikille (ei uimashortseja) ja varmaan omat shampoot jos jollakin erikois jutulla peset ja no mitä nyt tarvitte, unilelut lapsille, lukemista rahaa ym.
 
"Jenis"
Lapsille vaatteet jotka on mukava vetäistä uinnin jälkeen päälle, esim. jumpsuitit. Hoitoainetta jos on pitkät hiukset, menee kloorivedestä aika huolella takkuun kun monena päivänä ui. Pillimehu tms. pientä syötävää, uinnin jälkeen on kiljuva nälkä.
 
elleA
Riippuen kylpylästä, ne kertakäyttöläpsyt voi olla maksullisia, eikä lapsille välttämättä ole ollenkaan, joten ota ne mukaan samoin kylpytakit lapsille, niitäkään ei monessa paikassa ole pienille. Näitä ei tietysti tarvitse, jos se kylpylä ja asuinrakennus on erikseen, kun ei niillä kylpytakeilla ulkona juosta :)
 
"Jenis"
[QUOTE="milli";30040327]lapsyt. uikkarit. lapsille kylpytakit. kellukkeet. sitteri tai kaukalo vauvalle. uikkarit kannattaa laittaa jo huonees paalle. pieni kassi marille uikkareille.[/QUOTE]

Ei niitä voi laittaa jo huoneessa päälle, kun altaaseen saa mennä vain suihkun kautta... tosin kyllähän noissa pyörii niitä mammoja hiukset lakassa, meikit naamassa ja hajuvedet päällä, mutta silti.
 
Hylje-tyttö
Biksut
Pyyhkeet
Shampoo ja hoitoaine
fläpärit
kylpytakki
aurinkorasva
puhtaat stringit ja pikkarit
janojuomaa, sidukaa tai limpskaa
kasvo ja vartalorasva
ja hyvää mieltä =)
 
Kiitos vinkeistä. Meillä tosissaan tommonen vuoden ikänen nassikka mukana. Mietin et voiko sinne kylpylä puolelle työnnellä tommoset sateenvarjorattaat, jos nassikka väsyy niin sen vois laittaa rattaisiin nukkumaan?
 

Yhteistyössä