Mitä ootte ostanu puolisollenne joululahjaksi?

  • Viestiketjun aloittaja "tonttu"
  • Ensimmäinen viesti
IhanaValo
Ostettiin yhessä telkka ja Wii koko perheen joululahjaksi, sit ostin (huutiksesta kun sattui edullisesti) pari kirjaa jotka mieheltä puuttui sarjasta ja yhen dvd:n mitä ei ehditty elokuviin kattomaan vaikka meinattiin.
 
Mie tein tänä vuonna kaksi lahjaa, koska toiseen tulevilla hanskoilla saattaa olla jo käyttöä jouluna. Hän toivoi noita hanskoja lahjaksi ja ostin siihen pakettiin vielä pienen pussillisen suklaakuulia. Toiseen pakettiin, joka aukaistaan ehkä vasta uuden vuoden jälkeen, tuli iso pyyhe ja laudeliinoja. En tiedä on hänellä mitään käyttöä niille liinoille, mutta onpa ainakin jos tulee tarvetta.
 
"iris"
Marimekon raitapaidan, koska sellainen vaan näyttää hänen päällään hyvältä. Jotenkin reipastuttaa koko olemusta. Eli oikeastaan lahja on mulle, koska tykkään katella miestäni raitapaidassa :)
 
Kellon, sit huomenna ostan vielä korvakorut ja/tai sormuksen ja tuoksun ja omenasorvin. Plus lapsen nimissä käyn ostamassa autoradan. Miehellä on synttärit jouluna, tuossa on sit joulut ja syntymäpäivät yhdessä. Lisäksi saa multa kirjeen, sellaisen jonkun ällösöpön ja siirappisen vuodatuksen.
 

Yhteistyössä