Mitä suunnitelmia tälle tänään/viikonlopuna?

  • Viestiketjun aloittaja olio
  • Ensimmäinen viesti
lapset mummolassa (3lasta,ra rv 32 menossa)
kohta suuntaan kodin terraan, illalla koiran kanssa treeneihin ja sitten pihahommia ja hevosteöua viikonloppuna ja tietenkin akkujen lataamista nukkumisen merkeissä.
ja kahden keskistä aikaa miehen kanssa...=)
 
tänään miehen synttärit,juhlitaan perheen kesken :heart:
huomenna siskon 30v synttärit,oon järjestänyt sille yllätysbileet :D ja anoppi tulee lapsenlikaksi..eli viikonloppu menee juhliessa ja juhlien järjestämisessä!
 
Tänään ystävän kanssa syömään. Huomenna kirpparikierros, siivousta ja lettukestit synttäreiden kunniaksi. Sunnuntaina siskon kanssa ulos syömään. Ja joka välissä siivousta ja pyykinpesua niin paljon kuin voimat antaa myöten.
 
No
miehen siskon häät ois huomenna ja sit sunnuntaina pitäis alkaa nimikoimaan tyttöjen vaatteet kun menevät maanantaina ensimmäistä kertaa tarhaan joten onhan tässä puuhaa:D
Eilen piti nimikointi aloittaa mut yhtäkkiä olinkin maalaamassa keittiön seinää ja vaihtamassa järjestystä kämpässä:D Tänään jatkuu siis eilinen homma;)
 
plm
Tänään töiden jälkeen lenkille, saunaan ja vähän herkkuja. Ehkä joku leffa.
Huomenna yhdistyksen kesäpäivä klo 14 alkaen, saunaa, uimista, ruokaa, juomaa, pelejä.
Sunnuntaina salille ja uimaan ja muuten kotihommia.
 
--
mennä tänään mummolaan mökin tyhjennykseen ja huomenna piti mennä muutamaa bändiä kattomaan ja olla hotellissa yötä... yllättäen mikään ei onnistu :(

...taidan siis mennä tänään kellariin suihkuun, jos tuo mies suostuu vahtimaan lapsia sen aikaa...
 
Lapsi on isällään joten me ollaan miehen kanssa kaksin. Kotona ilta, ollaan molemmat töissä ainakin kuuteen.
Grillataan, katotaan leffa, vähän nautitaan vinettoa, syödään hyvin, ollaan yhdessä. Kiehnätään ja ollaan rakastuneita :)
Huomenna mennään veneelle jos on hyvä ilma, syödään taas hyvin ja ei tehdä mitään erikoista, rentoudutaan, nautitaan yhteisestä viikonlopusta <3

 

Yhteistyössä