Mitä tässä voi tehdä??

Rollolainen
[QUOTE="säästäjä";25218976]Aina sitä jaksaa ihmetellä, että miten tiukille ihmiset itsensä päästää.[/QUOTE] no esim jos perheessä on 6 hlöä ja tlot on vain 200e( sisältäen lapsilisät ja asumistuen niiin aika tiukilla siinä on kukavaan
 
"Huoh"
Miksi ap katsoit aiheelliseksi korostaa sitä että olette muuttaneet 200 km päähän? Pankkiyhteydet kun ei tunne moisia välimatkoja vai tosissasiko väität että kukaan vanha ystävä ei voisi lainata rahaa?
 
"Yh-äiti"
Kuules nyt Rollo, pidä suusi kiinni asioista joista et tiedä mitään. Ei ole meidän ongelma jos teitä on kusetettu.

Itselle ei jäänyt pesukonetta eron tullessa enkä halunnut pienen lapsen kanssa rampata pesutuvalla. Tilasin osamaksulla koneen ja se maksoi kaiken kaikkiaan vähän yli 200€. Ei mun mielestä paljoa koneesta joka toimii edelleen reilun 7 vuoden jälkeen. Maksoin koneen pois nopeammin kuin mitä osamaksu alunperin oli eikä tarvinnut odottaa säästöjen kertymistä ja konekin olisi mennyt pois tarjouksesta.

Joskus olisi vain parempi olla hiljaa kun ei oikeasti tiedä mitään.
 
rietas
Jos ei ole yhtään rahaa, niin kyllä suosittelisin katsomaan eri "annetaan"-palstoilta, jos vaikka joltain ilmaiseksi koneen saisi. Esim. monilla kaupungeilla on Facebookissa sivu tällaisia varten.
 
"vieras"
Mä en nyt ymmärrä mitä vinkkejä vielä voi antaa kuin osta osamaksulla, lainaa tai pese käsin. Se mitä Rollo sanoi osamaksusta on täysin totta, toki osamaksuihin tulee laskutus yms. lisiä.
 
Älä ny naurata
en suosittele. se tulee lopupelissä AIAN kallimaksi ja ku saat sen maksettua se hajoaa. oamahan se ei ole silloin vielä
Me on hobby hallista osarilla ostettu 500 € pesukone, 1200 € telkkari, 600 € kotiteatteri. Pesukone on ollut 6v, pelittää mainiosti, tv ollut 3,5 v, kotiteatteri 3,5 v. Hajoaa joo heti :D Vuodessa niille aina maksetaan erät vaikka ois 2000 € tuotteesta kyse.
 
Sossu
Et ole oikeasti tainnut soittaa sosiaaliohjaajallenne edes tuosta pesukoneentarpeesta. Yksikään sosiaaliohjaaja ei naura sinua ulos jos selität pesukoneen rikkoutumisen pienituloisessa lapsiperheessä. Etenkään kun pesutupaa ei ole, harkinnanvaraista kyllä saa pesukoneen hankintaan. Ota nyt _oikeasti_ yhteyttä sinne alueesi sosiaalitoimistoon, niin asia selviää sillä.
 
"vieras"
meillä hajos kans kone, mutta onneksi oli häät viikonloppuna niin saatiin rahat uuteen koneeseen, ei maksanu onneksi alessa kuin 499e kävi tuuri kun hajos lopullisesti häiden jälkeen=)
 
"vieras"
takuu tai ei, mutta se on SILTI KALLIIMPI . Meille kävi niin että ostettiin osamaksulla kone, se hajos ja korjattiiin. niin s eolikin vielä enemmän rikki korjauksen jälkeen. ja kun konetta ei olut kokonaan maksettu se vietiin pois, uutta ei saatu tilale eikä sitä myöskään suostuttu enää korjaamaan. osamaksut oli maksettu säännöllisesti. Eli me maksettiin TURJHAAN monta kuukautta koneesta jota ei todellisuudessa meillä ollutkaan.
Uskotko ihan itsekin tähän juttuun??
 

Yhteistyössä