Mitäs ruokana tänään?

  • Viestiketjun aloittaja Rollolainen
  • Ensimmäinen viesti
Rollolainen
Lapset syö lounaan kouluss ajoten een tiedä mitä siellä syävät, mä en taida syyä mitään. Miehestä en tiiä, syökö.
Päivällisellä meillä hernekeittoa, kaitto muhimassa jo hellalla. Keittelen hernesoppaa monta tuntia, maku on parempi. Itsetehty hernekeitto on PARASTA!
:p
 
"vieras."
Lapset söi eilistä stroganofia ja makaroonia, itselleni pikaisesti vain maitorahkaa vadelmakeitolla, päivälliseksi ajattelin tehdä kaalilaatikkoa ja puolukka survosta :p
 
Totta!
Kaupan töhnöt ei kyllä vedä vertoja. Itsetehty hernari on something else!:p


Meillä on tänään nakkikeittoa ja itsetehtyy ruisleipää kyytipojaks.
 
kohta töihin
Lapset syö koulussa ja tarhassa, mä nykäsin äsken pottumuusin ja kanafileen (eilisiä) jämät. Nappaan illaksi evääksi tonnikalaa ja leipäjuustoa, mies saa kehitellä jotain illallista kunhan tulee töistä. ehkä sellanen puolivalmis-lasagnette kun tänään on kiire. Mies kävi kollegoineen ulkona jo lounaalla.
Ite tehty rokka on sairaan hyvää :p Nuorempi lapsi pyysi muuten takkamakkaraa jos voitais paistaa viikonloppuna kun on vapaata :)
 
"Liisi"
Me syötiin "lounaaksi" ihan pientä välipalaa, koska ollaan menossa mummolaan syömään tunnin parin kuluttua. Syötiin keitettyä kananmunaa, raakoja kasviksia ja pala ruisleipää. Mummolan ruoasta en tiedä.
 
Rollolainen
[QUOTE="Outoa";29513377]Eikö pohjoisessa päin julkaista missään paikallislehdissä koulujen ja päiväkotien ruokalistoja?[/QUOTE]

kyllä, mutta en ole katsonut. mitäpä sillä väliä on kn meidän lapset syö kuitenkin sitä mitä siellä on tarjolla. =)
 

Yhteistyössä