Kyllä se sokeri on se mikä siinä suklaassa turvottaa, kun sokerijuurikkaan viljely on suorakylvöä, kuten moni viljakin nykyään! Juureskasvina se kerää kaiken, mitä maassa on, ja kaikki myrkkyjäämät keräävät nestettä elimistöön - elimistöhän pyrkii laimentamaan sen aina, os suinkin mahdollista! Neonikotinoidijäämien lisäksi sokerijuurikkaassa on glyfosaattijäämiä, selviää tuosta Maaseudun Tulevaisuus- lehdessä olleessa artikkelinpätkästä:
"Ilman glyfosaattia hehtaria kohti kuluu 20–30 litraa polttoainetta enemmän. Lisätyötä tulee 15–18 tuntia hehtaaria kohden", saksalainen sokerijuurikkaan viljelijä Bernhard Conzen sanoo.
Copa-Cogeca vei viestiä torstaina terveyskomissaari Vytenis Andriukaitisille. Andriukaitis vetoaa jäsenmaihin, että ne hyväksyisivät myyntiluvan."
Siinäpä syy, miksi luomuhunajalla makeutettu kaakaomössö ei turvota yhtään - toki energiaa siinä on, mutta ei tule samanlaista oloa kuin kaupan sokerisuklaasta
Alunperinkään suorakylvöä ja glyfosaattia ei olisi saanut hyväksyä koskaan menetelmäksi!