Monenko kanssa oletkaan maannut, oikeesti?

  • Viestiketjun aloittaja Kunnollinen kysyy
  • Ensimmäinen viesti
"hemuli"
Alkuperäinen kirjoittaja myös kunnollinen;26610981:
Huomaa, ettet tiedä seksistä yhtään mitään, kun et edes ymmärrä kertoa paksuutta. Pituus ei ole tärkeintä, vaan paksuus.
Kuka, itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa sinut oleva mies, mittailee miehuutensa kokoa? Tai jos mittaileekin (mikä luulin olevan finninaamaisten teinipoikien kotkotuksia), niin mainitsee asiasta oikein senttimäärein jollain keskustelu palstalla?
 
myös kunnollinen
[QUOTE="mies";26606265]Minusta näyt asettavan riman aika matalalle siinä, että kanssakäyminen on sinulle seksuaalisuutta. Näet toisen ihmisen paljon enemmän välineenä kuin päämääränä. Vaikka tämä olisi molemmille ok, se on kokemuksena paljon ohuempi kuin syvällisempi porautuminen toiseen, jossa on siis mukana myös tämän ihmisen "ihmisyys", hänen historiansa, perheensä, jne. Silkka seksin harrastaminen on yksinkertaista(vaa) toimintaa kaikkeen tähän nähden. Juuri pysyvyys ja läsnäolon pidempi kesto tekee kanssakäymisestä rikkaampaa.[/QUOTE]

Olet väärässä tässä asiassa, mutta mistäpä voisitkaan tietää asian todellisen laidan, kun kerran sinulla ei ole siitä kokemusta. Minulla on kokemusta, joten voin sanoa, että puhut täyttä potaskaa.

Sinä et voi määritellä, mikä minulle kokemuksena on ohuempi tai syvällisempi. Ei mene ainakaan sinun kuvittelemasi kaksijakoisen mallin mukaan.
 
myös kunnollinen
[QUOTE="vieras";26606330]Kyllä minä tiedän että naiset ovat erilaisia, tietenkin. Se ei poista sitä tosiasiaa että olen varmasti seksuaalisesti kokeneempi ja parempi kaveri kuin se, joka on harrastanut sitä seksiä 20 kertaa elämässään, samalla kaavalla, heittääkseen vain mällit sisään.
[/QUOTE]

Olet varmasti parempi kuin tällainen kuvitteellinen heppu, jollaisia tosielämässä ei oikeasti ole. En ainakaan minä tai kukaan tuttuni ole törmännyt. Säälittävä yritys todistella olevasi kokenut. Ehkä omasta mielestäsi ioletkin, mutta muiden mielestä et ole.

Totuus on se, että kokeneilta (kymmeniä-satoja naisia painaneilta) pelimiehiltä tietää saavansa takuuvarmasti orgasmin.
 
myös kunnollinen
[QUOTE="mies";26606509]Sellainen erikoinen huomio, että näköjään palstan harvat miehet ovat perinteikkäämpiä, mielestäni hyvällä tavalla, kuin sangen moni palstan nainen. Olisiko tässä poikkeavassa suhtautumisessa seksuaalisuuteen osasyy siihen, miksi Suomessa miehillä ja naisilla on vaikea pariutua ja nauttia parisuhteesta ja tutkitusti jopa seksistä suhteessa?
[/QUOTE]

Missä todellisuudessa oiken elät? Mistä revit näitä omia 'totuuksiasi'?

Suomessa ei ole mitään vaikeuksia pariutumisessa tai parisuhteesta nauttimisessa? Hyvinhän se on onnistunut suurimmalta osalta. Samoin seksitä nauttii tietääkseni suurin osa ihmisistä.
 
myös kunnollinen
Ne tosipanomiehethän ei millään kaksplus-foorumilla käy. Ne vetää viinaa kaksin käsin ja katsoo pornoa. Saattavat joskus hakata ja raiskatakki. Pettävät päivittäin kun se seksi ja pillu on mielessä kokoajan.

Ei ole ihme jos eroja syntyy tässä maassa, kun naiset haluavat tuommoisia "miehiä" puolisoiksi.
Siinä olet oikeassa, ettei pelimiehet roiku kaksplussalla. Muuten meni metsään. He ovat yleensä menestyneitä ja aktiivisia, usein johtotason tehtävissä oleviä miehiä. Pelimiehet ottavat naiset huomioon. He eivät ole kuvailemasi kaltaisia luusereita.
 
"vieras"
"Yllättävää seksikyselyssä oli se, että tuloksien perusteella naisilla oli ollut enemmän seksikumppaneita kuin miehillä"

Miten niin yllättävää? Lähes nainen kuin nainen saa esim. baarista miehen matkaansa, miehet ei läheskään yhtä helposti.
Hmm. kenekä kanssa ne naiset nyt sitten on olleet, jos naisilla on enemmän seksikumppaneita kuin miehillä? Toisten naisten?

Vai onko tässä joku Tauski-ilmiö että yksi mies vetää ne kaikki naiset. (Tauskihan ilmoitti että on ollut yli 10 000 naisen kanssa vai miten sen meni?)
 
[QUOTE="vieras";26611090]Hmm. kenekä kanssa ne naiset nyt sitten on olleet, jos naisilla on enemmän seksikumppaneita kuin miehillä? Toisten naisten?

Vai onko tässä joku Tauski-ilmiö että yksi mies vetää ne kaikki naiset. (Tauskihan ilmoitti että on ollut yli 10 000 naisen kanssa vai miten sen meni?)[/QUOTE]

Todennäköisesti aika pitkälti samojen miesten kanssa on naisilla juttua. Jos miettii isääni, helposti 100 rumaa, epätoivoista naista kaatanut. Ja baareissa lähinnä ne samat miehet käyvät pokaamassa naisia, ei ne rumimmat edes yritä. Ja siten ne rumimmat jäävät ilman. Tunnen lukuisia parikymppisiä miehiä, joilla on 0-2 seksikumppania.
 
nauranpa taas tyhmyydelle.....
[QUOTE="vieras";26610137]Naura vain itsellesi, sulta meni asian pointti täysin ohi.[/QUOTE]

Jaa, todellakin taisi mennä. En ymmärrä mitä muuta hait tuolla kenties takaa, kuin sitä että mielestäsi ihmiset jotka kykenevät tunteettomaan seksiin eivät ole kykeneväisiä parisuhteessa olemaan luottamuksen arvoisia. Todella viisas päätelmä.
 
niin siis
Niin ja ihan selvennökseksi, tunteettomalla tarkoitan epäromanttisia tunteita. Toki kai jokaisella seksiin liittyy JOTAKIN tunteita, muttei niitä samoja joita tuntee rakastamaansa ihmistä kohtaan. Ja ihan tiedoksesi nimim. "vieras", olen naisihminen, minulla on OLLUT useita kymmeniä seksikumppaneita, joista osaa en ole yhden illan jälkeen ikinä enää edes nähnyt. En pidä itseäni yhtään sen epäluotettavampana tai epäsoveliaampana vaimona miehelleni. Hyväksyn sen tosiasian, etten itsekään ole mieheni ensimmäinen sänkykumppani, tai minkäänlainen kumppani. Mutta eipä minun tarvitsisi vieraisiiin punkkiinkaan hyppiä.
 
hahah
Todennäköisesti aika pitkälti samojen miesten kanssa on naisilla juttua. Jos miettii isääni, helposti 100 rumaa, epätoivoista naista kaatanut. Ja baareissa lähinnä ne samat miehet käyvät pokaamassa naisia, ei ne rumimmat edes yritä. Ja siten ne rumimmat jäävät ilman. Tunnen lukuisia parikymppisiä miehiä, joilla on 0-2 seksikumppania.
P.s paras vastaus epämiellyttävälle seuranhakijalle on tähän kysymykseen "mites sulla menee", tokaisin itse kerran eräälle pojanklopille että hyvinhän tässä meni ennen kuin sinä tulit siihen. Itse ainakin osaan sanoa miehelle kuin miehelle, ei. Vaikka ehkä ylitänkin tosiaan sen rajan, jonka jälkeen moni teistä on sanonut pitävänsä naista lutkana. Eihän se tarkoita, että täytyisi jokaisen vastaantulijan kanssa sänkyyn hypätä, valitsee vaan ne silmää miellyttävät päältä, jätetään ne rumat sitten niille jotka joskus muuttuvatkin näiksi mainitsemikseen "epätoivoisiksi" rumiksi naisiksi ;)
 
Kirsi Sipoosta
Vastaan enkä sekaannu noiden "pelimiesten" kommentteihin. Olen 25v. Sinkku. Ekan kerran olin 14 vuotiaana niinkuin usea muukin tyttökaveri. Tähän ikään on siunaantunut 22 eri kumppania. Saattaa olla, että lähipäivinä tulee yksi lisää.

Kukaan kumppaneista ei ole ollut yhden yön tuttavuus.
 
kdnjeb
Niin, monet kun kauhistelee näitä toisten lukuja seksikumppanien määrässä, ette tulleet tosiaan ajatelleeksi että jotkut kokevat ensimmäiset seksikokemuksensa jo nuorella iällä. Monet taas kokevat ensimmäisensä vasta aikuisiällä, jolloinka seksikumppanien määrä luultavasti oleellisesti on pienempi (en sano että näin on, voihan joku joka kokeilee vasta aikuisena ollakkin niin villiluontoinen, että paneskelee menemään ihan urakalla). Kuitenkin normaalisti nuoret tytöt kokevat ensimmäisen seksielämyksensä jo varhais teini-ikäisinä, pojat taas ehkä lähempänä täysi-ikäisyyttä.
 
"Eki"
Kovasti nämä kymmeniä seksikumppaneita omaavat yrittävät korostaa itseään jalustalle ja vastaavasti haukkuvat kaikella mahdollisella tavalla niitä, joilla on omasta tahdostaan vähemmän seksikumppaneita. Sori nyt vaan, mutta tunnutte olevan kovin epävarmoja itsestänne ja yritätte tällätavoin tehdä itsestänne parempia ihmisiä kuin muut.

Suvaitsemattomia te olette.

Seksikokemus ja seksitaidot mitataan täysin eri mittareilla kuin seksikumppanien määrällä. Te olette käsittäneet sen täysin väärin. Minusta siinä ei ole mitään pahaa, jos haluaa harrastaa irtosuhteita ja molemmat osapuolet ovat tästä tietoisia, sitä minä en hyväksy että toinen käyttää toista vain oman seksihalun tyydyttämiseen, itsetyydytysvälineenä, vaikka toinen haluaisi pysyvämpää suhdetta.

Tämmöiset ihmiset ovat minun mielestäni moraalittomia paskiaisia, vailla empatiakykyä.
 
hbjbg
JA jotta ihmisten mielissä ei kehkeytyisi kysymyksiä - miksi näin? Ehkä siksi että tytöt tosiaan kehittyvät poikia nopeammin ja näin ollen ovat ns. valmiimpia seksiin monia poikia nuorempina. Kyllä monet 16-vuotiaatkin pojat ovat jo seksiä kokeilleet, ainakin omassa nuoruudessani muistan tällaista paljon. Eikä se ole niinkään "kehuttava asia", että näin on, mutta minkäs teet kun seksiä pursuaa joka tuutista jolla tietenkin on todella suuri vaikutus nuorten varhaisiin seksikokeiluihin.
 
kieroutunut mieli
[QUOTE="Eki";26611635]Kovasti nämä kymmeniä seksikumppaneita omaavat yrittävät korostaa itseään jalustalle ja vastaavasti haukkuvat kaikella mahdollisella tavalla niitä, joilla on omasta tahdostaan vähemmän seksikumppaneita. Sori nyt vaan, mutta tunnutte olevan kovin epävarmoja itsestänne ja yritätte tällätavoin tehdä itsestänne parempia ihmisiä kuin muut.

Suvaitsemattomia te olette.

Seksikokemus ja seksitaidot mitataan täysin eri mittareilla kuin seksikumppanien määrällä. Te olette käsittäneet sen täysin väärin. Minusta siinä ei ole mitään pahaa, jos haluaa harrastaa irtosuhteita ja molemmat osapuolet ovat tästä tietoisia, sitä minä en hyväksy että toinen käyttää toista vain oman seksihalun tyydyttämiseen, itsetyydytysvälineenä, vaikka toinen haluaisi pysyvämpää suhdetta.

Tämmöiset ihmiset ovat minun mielestäni moraalittomia paskiaisia, vailla empatiakykyä.[/QUOTE]

Tästä olen samaa mieltä. Mutta yleensä irtosuhteista puhuttaessa tarkoitetaan ns. yhden illan juttuja, jolloinka olisi jo melkoisen naurettavaa kummaltakaan osapuolelta odottaa sen olevan mitään muuta kuin seksiä, jos sänkyyn on siis päädytty hetken huumasta. Tällaisia takiaisia (jotka automaattisesti panon jälkeen kuvittelevat olevansa syvemmässäkin suhteessa toisen osapuolen kanssa) on paljon, ja sellainenkaan kuvitelma ei ole normaalia. Kun taas jos sänkyyn päätyy pidempään tunteneet ihmiset, joista toisella saattaa kehkeytyä romanttisia tunteita toista kohtaan ja tässä tilanteessa tämä toinen osapuoli käyttäisi tilannetta hyväkseen, se on myöskin väärin. Mutta jotkut turvautuvat silti tähän menetelmään saaakseen mitä haluavat.
 

Yhteistyössä