Neiti 3½v ei kakkaa!!!!!

Moi, mikä avuksi? Kun neitimme ei halua kakata, pinnistäny kyyneleet silmissä nyt kolme päivää kakkaa, väittää ettei oo kakkahätä, pöntöllä itkee pois ja että ei kakka tuu. Mikään tähän mennes ei oo auttanu, ei lämmin vesi, ei lääkkeet, ei edes se että sais kakata vaippaan. Neiti oppinu justiin puoli kuivaksi, käy siis pissalla ihan ite pöntöllä. Nyt vaan siis tuo kakkaaminen on ongelma. Ihan itseänikin alkaa itkettään kun neiti seisoo ja pinnistää kyyneleet valuen poskella.
Kakka ei oo löysää eikä kovaa, ihan siis normii. Ongelma on se pinnistely ja se että ei halua kakata. Me ei haluttais painostaa toista millään tavalla ettei mentäis takapakkia pissaamisen suhteen...on yritetty lahjoa ja kaikkee, mutta mikään ei auta...

Auttakaa! tai antakaa neuvoja jos on kokemusta...
 
noni, nyt neiti kakkas, meni vessaan, kun pyysin, oli piiiiiitkään hiljasta, kävin katsomassa, niinpä neiti seisoi lavuaarin edessä housut jalassa ja kakka housussa. Noh mä päätin sitte että seisköön siel kunnes tajuaa ilmottaa että kakka tuli. Meni 15min, ja sit kuului: Mamma, tuli kakka!...tulin vessaan, niin neiti oli riisunu housut nilkkoihin ja oli luultavasti yrittäny pyyhkiä. Kysyin(kiltisti) pesun jälkeen että: Oliko kiwa ku oli kakka housussa? Emma vastas: Ei! Ja sanoin sit yhtä lempeällä äänellä että seuraava kakka osuu sit pönttöön, niin se on kiwa, eikö? Emma vastas: Joo.

Mutta epäilen...en vaan tajua miksei kakkaa pönttöön...:headwall:
 
Meillä myös oli ko ongelma n. vuoden ajan. Nyt poika on 4v1kk ja ongelmaa ei ole ollut pariin kuukauteen. Jossain vaiheessa kakkaaminen oli ilmeisesti sattunut joten alkoi panttaamaan sitä. Jopa viikon oli kakkaamatta. Meillä kokeiltiin myös ihan kaikki keinot. Kaikkea lahjonnasta uhkailuun.. Meillä toimi hetkellisesti yllärilaatikko, josta sai kakan jälkeen ottaa jonkun palkinnon. Siinä oli siis ihan pientä krääsää, kyniä, pikkuautoja, hammasharja, sukkia jne. Pikkuhiljaa se jäi pois ja kakkasi normaalisti, mut panttaaminen alkoi uudestaan. Siinä vaiheessa ylläriloota ei enää kiinnostanut.

Kakkaaminen tapahtui kerran viikossa n. 1½ tunnin huutamisen ja tärisemisen jälkeen. Sitä ennen saattoi mennä kolmekin päivää siihen uikuttamiseen, kun oli kova hätä, muttei halunnut mennä veskiin. Suttasi myös paljon housuja, kun sen ison köntsän sivuilta valui ruikkua :kieh: Usein tuli myös pissat housuun, kun panttasi sitten sitäkin, kun pelkäsi mennä pissalle jos se kakkakin yrittää tulla sieltä.

Useita kertoja pyysin apua neuvolasta sen vuoden aikana, mut nyt vasta alkutalvesta saatiin parhaat ohjeet. Maidoton kuuri, vain vettä. Levolacii tai Duphalacia joka päivä, jotta sonta pysyy pehmeenä ja tulee tarve käydä veskissä. Ei kovettavia ruokia kuten banaania, kaakaota jne. Kuitupitoista ruokaa. Saadaan kakka pehmeeksi ja panttaamiskierre lopetettua. Vesikuuri pidettiin ja poika ei ole enää kovalla. Saa maitoa, mutta vettä menee myös. Harvoin saa mitään kovettavia ruokia. Kokeiles tätä samaa jos se on kiinni kovasta kakasta.
 

Yhteistyössä