Neljättä kuumeilevat syksyllä 2013

mymosa
mua vähän jännittää.. tein ihan piruuttani ovistestin, vaikka siis menkatkaan ei ole alkanut ja sain tyhjän testin, testiviiva vain oli.. Viime kerralla en saanut kuin yhden merkkiseen testiin näin, kaikissa muissa oli aina haalea toinen viiva. Voisko kroppa laihtumisen myötä toimia vähän paremmin..
 
80emilia: sehän voi nimenomaan olla, että oireeton kierto on plussakierto? Toivon mukaan. Olen lukenut tuolla oireet ovulaation jälkeen ryhmässä ja siellä moni kertoo nimenomaan, että negakierrossa kaikki oireet ja plussa ei mitään. Peukut siis pystyyn :)

Tärppipäivät pitäis olla hyödynnetty ja vasta tänään tunsin juilintaa (edelleenkin) oikeassa muniksessa, joten olisko siellä munasolu irtoamassa? Hieman kummastuttaa kun :) tuli la aamuna ja joka paikassa lukee, että munasolu irtoaa 24-36h päästä lh-huipun havaitsemisesta ja mulla siitä on nyt kyllä enemmän?!? Täytyy varmaan jumpsutella vielä tänäänkin, onhan se kuitenkin kivaa hommaa :cool:

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!
 
Tää ovisaika jäi kyllä melko heikolle yritykselle, ei kerta kaikkiaan ollut puhtia kuin kertaalleen kaataa ukko hommiin... Ja syytän sitä yrjötautia tästä... No, voihan se kertakin riittää, mut ei nyt kovin kummoisin odotuksin täällä olla.
 
Huomenia!

Eksyin tossa lukemaan tota yrityksen odottajista yrittämään päässeiden ketjua ja hurjaa siellä tähän mennessä kukaan ei oo tippunut kaikki 4 testaamaan päässyttä ovat plussan saaneet!!! Iloa toisten puolesta, mutta itselle iskee sydämeen kun odottaa NIIN kovin omaa vuoroaan...

Täällä nyt ko.29/30 en ole ajatellut testailla, koska kierto siis päivälleen ja lähes kellolleen ollut nyt sama, joten jos ei menkat lauantaina puolenpäivän kieppeillä ala niin sitten näyttää hyvältä :) muussa tapauksessa uuteen kiertoon gelee royalejen ja ovistestien kera :D . Oireita on nyt sitten kuitenkin ilmaantunut, kun just hehkutin oireettomuutta. Oireet kyllä hyvin saman tapaisia kun viime kierrossa tissit, maha ,v.vuoto paitsi sunnuntaina alkanut toistuva repäisy kipu vasemmalla alhaalla tuolla jossain. Sitä ei oo ollu aiemmissa kierroissa. Toiveet eivät ole korkealla mutta toivon silti NIIN KOVASTI PLUSSAA...JÄNNITTÄÄ TAAS :)

Mitenkäs marrasmasun ja annukan piunailit on käyntiin lähteneet??
 
Huomenta!

Ei siis minkäänlaisia oireita, NADA!!! Nyt siis kp 17/26-28 ja dpo 4 tai 5. Rauhallisin mielin olen eikä ilmassa ole vielä paniikin oireita :LOL: Saas nähdä maltanko olla tilaamatta testejä kun niitä tulisi sitten tehtyä kokoajan ja olemattomia viivoja tihrusteltua?!? Viimeistään 1.12. luulis menkkojen alkavan jos sikseen. Lämmöt on koholla, kuten kuuluukin kai olla oviksen jälkeen?

Emilia: Sulla on jännät paikat ja pidän sulle kovasti peukkuja
 
Moi kaikille :)

Liittyisin mielelläni ketjuunne, jos sopii.

Eli Meemii, 29v. yk11 lapset -07, -09 ja -10

Alan olla epätoivoinen, vaikka tiedänkin, että normaaliahan tämä yrittäminen, ilman heti onnistumista onkin. Esikoista vain yritettiin niin kovin kauan, että ne kamalat olotilamuistot juuri ennen kuukautisten alkamista vaan ovat ikävästi palailleet viime kiertojen loppupuolilla mieleen :(

No, ei se auta kun jaksaa, nyt on kuitenkin onneksi jo ihan vähän muutakin ajateltavaa, kuin silloin oli :)
 
Huomenta!

Meemii: tervetuloa ryhmään, tänne mahtuu kyllä ja kiva saada uusia kuumeilijoita keskusteluun :) Tiedätkö sun kiertopäivät, voisin lisätä ne listaan?

Mymosa: ompa harmillista, mutta onnea uuteen kiertoon, päivitin sun tiedot.

Tänne ei kuuluu kummempia tai ainakaan mitään oloja tunne tuolla alhaalla. En ole nyt ihan varma, onko nyt dpo 5 vai 6 kun testin mukaan olis ollut su, mutta oireet oli ma. No, katsellaan :)

Kovasti odottelen emilia sun uutisia ja toivon todella ettei täti tullut/tule.
 
mymosa
Mulla on kyllä vasta yk1 menossa.

Onneks on jo kp3, josko tää pahin alkais olla ohi.. nyt muistan miksi nautin niin paljon pillerimenkoista.. ei paljoo viiti liikkua kotoa kun horahtelee eikä siteetkään kunnolla pidä :/
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Maanantaita! Tervetuloa meemii :) onkos sulla ollut minkä mittaisia yrityksiä noiden edellisten kanssa, kun siitä tuossa mainitsit? Toivottavasti tämä olisi sulle tärppikierto, kun tänne mukaan tulit.

Niin..... Sitten tämä oma napa, jonne menkat hyökkäs 2 päivää ETUAJASSA verrattuna kahteen aiempaan kiertoon. Kiitos silti marrasmasulle tsempityksestä. En ehtiny EES piinailemaan... :( . No jospa tää tarkottais että nyt on mennyt 3 kuukautta pillereiden lopetuksesta ja nyt hormooni toimintapalaa uomiinsa 8 vuoden pilleri kauden jälkeen. Niin rakkaan kanssa oltiin viettämässä pidennetty viikonloppu kahden, joten siksi vasta nyt ilmoittelen. Uuteen kiertoon kävin ostamassa gelee royalet ja ajattelun ostaa niitä ovistikkuja jospa ollaan jumppailtu väärään aikaan ;):D . Jospa näillä saataisiin tulosta syntymään. Toivon,toivon,toivon....niin kovasti yhteistä ihanaa rakkaudenlasta meille <3
Toki teillekkin kaikille täällä kuumeileville :) marrrasmasu ja anssukka kohta jännät hetket!! Mymosa meillä melkein samat kp.t paaaaaljon tsemppiä sulle heti tähän ekaan kiertoon. Minkäs lainen taktiikka mielessä? Me ajattelimme yrittää kp. 10-25 joka toinen päivä HUI...katsotaan. Mites muilla on jaksettu yritellä? Eli mulle saa päivittää kp.5/28-30 ja YK.4 (voikun tää ois se kierto <3)
 
Viimeksi muokattu:
Päivittelin listaa ja emilia loikkasi nyt ihmeelliseen paikkaan?!? Osaako joku jeesata? Mulla menee hermo |O

Ompa harmillista emilia kun täti tuli, mutta uutta kiertoa kohti. Mä tilasin tänään herkkiä testejä ja saas nähdä miten akan käy? yleensä näillä kp:lla on jo jonkinlaisia tuntemuksia ennen menkkoja, mutta ei parane tosiaan toivoa liikoja.
 
mymosa
Täällä alkaa tappomenkat olla ohi ja vuoto alkaa olla ihan inhimillinen jo.. Ajattelin, jos tossa kp7 alkaisin testailee noilla huonommilla testeillä ja sitten kp10 otan wondfot rinnalle. Mielenkiinnolla odotan saanko taas jokaiseen testiin jotain haamua, joka siis varmaan kertoo siitä, ettei kunnon ovista ole tulossa.

Mä tein jo miehen kanssa sänkytreffit itsenäisyyspäivälle, tuli tikkuun viivaa tai ei, mutta yrityksestä ei ainakaan tuu kiinni jäämään.
 
Harmitus Emilia ettei tärpännyt vielä :(

Täällä käytiin papakokeessa kp 21/26-30 kunniaksi oikein... No onpahan sekin "rasti" nyt takanapäin, joten mielellään voisi alkaa tärppäämään pikkuhiljaa! Yritys on jäänyt tosi vähälle tässä kierrossa, kun se oksutauti verotti voimia oviksen aikoihin... Mutta elellään tässä nyt kierron loppuun.. Ei ainakaan minkäänlaisia tuntemuksia, että olisi raskaana!

Tervetuloa uusille mukaan!!! :)
 
Neljättä kuumeilevat syksyllä 2013





Lauantai 30.11.


Kuumeilijat

nimim. (ikä)..............kp.............yk... .....lapset

aanelli(27)................43/?..............tjot 8/13...........P-06, P-11, P-12 Ansukka(34)............26/26-30.......yk4...................T-04, T-11, P-12 marrasmasu(34)......25/26-28.......yk4....................P-06, P-08,T-11
Meemii(29)...............13/24-28........yk11............... -07,-09,-10
emilia80(33).............10/28-30........yk4....................P-00, T-02, T-05
Mymosa(30)............ 9/30............. yk1................. -04, -07, -12
Kengumamma..........6/30-35.........yk2..................-07, -12, -13
Sannuli85..................?/?-?.............yk1..................T-04, P-08, P-11
nastapimu81(32)......?/?-?..............yk2..................T-01, P-06, T-08

Taustailijat ja harkitsijat

Neljättä (29v)................................... .......T-01, T-04, T-07
KAS (32).................................... ............T-06, T-08, P-10
Emmama (33).................................... .... .T-03, P-04, T-09

Kadoksissa/ ei päivitetty

Popelid (30)..............68/26-27.....tjot 9/13......P-07, P-09, P-12
tipi75(38).................59/20-23.....yk3..............T-04, T-07, T-10
Tinttu85 (28)...........43/27..........yk6...............P-04, T-08, T-11

Plussanneet

Losa yk2
MimSe yk2
Jiina yk2
Delila yk1
Orchidx2 yk1
äx3
kääkkis82 yk1
Tambers yk1
Marilyn yk2
Läkerol yk4
bulla yk1
hömppää
Daniella yk1
Riksu84 yk1
JonMa yk2
coffeebreak yk4
Romanssi yk9
Giraffe
Miinu84 yk4
Tiqustiina yk1

linkki vanhaan pinoon: http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen...ilevat-2013-a/

Muutospyynnöt punaisella kiitoksia
 
Viimeksi muokattu:
Eli kiertopäivät mulla on siis 9/24-28.

Meillä ensimmäistä tosiaan yritettiin piiitkään ja hartaasti, 2,5 vuotta. Jälkeenpäin en halua edes ajatella sitä tuskan määrää mitä siihen aikaan mahtui.
Toista lasta sitten ei onneksi tarvinnut yrittää, kuin 2kk. :)
Kolmas lapsi oli suunnitelmalla; ei yritetä, niin ei tuskastuta, mutta toivotaan, että tulee jossain vaiheessa. Yhdeksän kuukautta ilman ehkäisyä tuotti kaksi viivaa lopulta testiin. Melkein tuskastuin, vaikkei pitänyt.

Nyt neljättä on kuumeiltu jo kaksi vuotta, mutta elämä heitti niin kuperkeikkaa välissä, että vasta vajaan vuoden ajan on ollut oikeasti mahdollista edes antaa vauvalle lupa tulla.
Nyt siis yk 11 ja kierto kierrolta tuntuu kamalammalta ja mieleen tulee samankaltaisia ajtuksia, kuin esikoisen yritysaikana.
Tässä hyvässä vaiheessa kiertoa elämä on ihanaa ja tuntuu, että kyllä tämä tästä, mutta viikko eteenpäin alkava ajanjakso pelottaa jo nyt.

Mutta silti uskon vahvasti siihen, että kyllä meille vielä vauva tulee, joku päivä :)
Ja viideskin saisi tulla, sitten ajallaan, silloin luulen tämän perheen olevan kasassa :heart:
 

Yhteistyössä