Juuri sitä rakeista merisuolaa. Ei saa kokonaan peittää sitä lohen pintaa, mutta kyllä sitä aika reilusti saa silti olla. Paloja saa myös ruodottomana, mutta ne maksaa enemmän. Halvemmaksi tulee ostaa ruotopihdit, jolla voi itse poistaa ruodot.Alkuperäinen kirjoittaja hömppö;25260637:Ok, eli suolaa ja suolaa....mutta mistä tietää minkä verran?
Entä sitte kun sen palan ostaa niin onko niissä ruotoja? Pitääkö ne nyppiä pois?
Ja tuo oli kyllä hyvä idea tuo pakastaminen, onnistuu varmaan leikkaaminen paljo paremmin? Onko siihen mitään "kikkaa", leikkaamiseen siis?
VOIKO GRAAVAUS EPÄONNISTUA ja mistä sen tietää, jos jotain on menny pieleen?
Mä käärin voipaperiin plus sitten vielä folio tiukasti päälle. Ja siivutus tietenkin vasta sitten kun kala on valmis. Esim. litran maito on hyvä paino.Käärittekö kelmuun vai miten pakkaatte sen sinne jääkaappiin?
Kiitoksia tosi paljon ketjun aloittajalle ja auttajille, tuli mullekin tarpeeseen . Ja samasta syystä kuin ap:lle.
ei se siitä mitään kypsy.ei se ole raakaa, kypsennetään suolaamalla.
Meillä painona on folioon ja muovipussiin pakattu tiili, juuri sopiva tiettyyn vuokaan sopiva.Mä käärin voipaperiin plus sitten vielä folio tiukasti päälle. Ja siivutus tietenkin vasta sitten kun kala on valmis. Esim. litran maito on hyvä paino.
No miten se ny ottaa...ei se siitä mitään kypsy.