Noloa santapark, hyvin noloa

  • Viestiketjun aloittaja Rollolainen
  • Ensimmäinen viesti
Rollolainen
mulle on ainkin töissä opetettu että aina itä varautua että on enemän syöjiä, varsinkin jos on joku erikoistilaisuua. Aina tehdään vähän ylimääräistä.

ja jos ei löydy sitä mitä on tilattu,e ttä loppuu kesken niin jotakinmuta sitten tilalle, nälissään ei lähdetä jos illalliskortit on kerran.
 
mulle on ainkin töissä opetettu että aina itä varautua että on enemän syöjiä, varsinkin jos on joku erikoistilaisuua. Aina tehdään vähän ylimääräistä.

ja jos ei löydy sitä mitä on tilattu,e ttä loppuu kesken niin jotakinmuta sitten tilalle, nälissään ei lähdetä jos illalliskortit on kerran.
Vähän ylimääräistä. Nyt oli tullut parisataa ylimääräistä henkilöä, siihen ei vähän riitä. Todennäköisesti siellä olikin ylimitoitettu ruoka, muttei sitä voida ylimitoittaa 200 henkilölle. Illalliskorttien myyjien olisi tullut olla varautuneita.
 
mulle on ainkin töissä opetettu että aina itä varautua että on enemän syöjiä, varsinkin jos on joku erikoistilaisuua. Aina tehdään vähän ylimääräistä.

ja jos ei löydy sitä mitä on tilattu,e ttä loppuu kesken niin jotakinmuta sitten tilalle, nälissään ei lähdetä jos illalliskortit on kerran.
Varautua siihen että vieraita on 200 enemmän kuin ilmoitettu?? Nyt ei ollut kyse mistään rippijuhlien tarjoilusta.
 
  • Tykkää
Reactions: Anatolia
"vieras"
[QUOTE="Minna";26440922]Luulisi sun kokkina tietävän, että ruokaa toki tehdään ylimääräistä, mutta ei todellakaan sadoille ihmisille. Joskus tuntuu, että sä olet hankkinut kokin koulutuksen kirjeopistosta.[/QUOTE]

Ja sekin kuori taisi jäädä avaamatta... Anteeksi vain, niin epäasiantuntijalta vaikuttaa tämä kokki.
 
Rollolainen
Varautua siihen että vieraita on 200 enemmän kuin ilmoitettu?? Nyt ei ollut kyse mistään rippijuhlien tarjoilusta.
tottkai RAVINTOLASSA varaudutaan isompiin määrin ja se vähän enemmä tarkoittaa noin 50-100 aanosta jos kyseessä on noi iso määrä, mutta myös on varuduttava siihen etttä jotakin löytyy tilalle jos nämä ruoat loppuvat. Ei oota ei trjoilla, ei koskaan. se ei olehyvää mainosta yritykselle, vaikka tulis kuinka monta yllätysasiakasta.
 
Rollolainen
[QUOTE="Minna";26440922]Luulisi sun kokkina tietävän, että ruokaa toki tehdään ylimääräistä, mutta ei todellakaan sadoille ihmisille. Joskus tuntuu, että sä olet hankkinut kokin koulutuksen kirjeopistosta.[/QUOTE]

ISOISSA RAVINTOLOISSA se vähän on sen 200 hlöä.
kyllä vikaa on myös samntaparkissa, JOTAKIN olis pitänyt tarjolle laittaa, ikinä ei myydä EI oota.
 
tottkai RAVINTOLASSA varaudutaan isompiin määrin ja se vähän enemmä tarkoittaa noin 50-100 aanosta jos kyseessä on noi iso määrä, mutta myös on varuduttava siihen etttä jotakin löytyy tilalle jos nämä ruoat loppuvat. Ei oota ei trjoilla, ei koskaan. se ei olehyvää mainosta yritykselle, vaikka tulis kuinka monta yllätysasiakasta.
olet aika hauska tapaus kyllä :D väännethäänkö ratakiskosta vai mistä sulle asia?? ravintolamaailma vr suurtalaus keittiö kera eineksien on eriasioita...
 
tottkai RAVINTOLASSA varaudutaan isompiin määrin ja se vähän enemmä tarkoittaa noin 50-100 aanosta jos kyseessä on noi iso määrä, mutta myös on varuduttava siihen etttä jotakin löytyy tilalle jos nämä ruoat loppuvat. Ei oota ei trjoilla, ei koskaan. se ei olehyvää mainosta yritykselle, vaikka tulis kuinka monta yllätysasiakasta.
No en epäile etteikö oltu varauduttu mutta missä se raja tulee vastaan? Jos ilmoitetaan että 800 tyyppiä olis tulossa, tehdäänkö ruokaa 2000 ihmiselle?? Mitä varataan tilalle, jotain pakastemättöä jota sitten hädässä sulatellaan? Jos illalliskortissa lukee sisäfilee niin ei siinä auta, että on jotain "tilalla" kun pääannos loppuu.
 
"Minna"
[QUOTE="vieras";26440929]Ja sekin kuori taisi jäädä avaamatta... Anteeksi vain, niin epäasiantuntijalta vaikuttaa tämä kokki.[/QUOTE]

Niinpä. Ei tuo ääliö tajua, että ruokaa ei tehdä yli 200 ylimääräiselle hengelle. Eikä lisätyöntekijöitä noin vain taiota paikalle kesken illan.
 
Rollolainen
No en epäile etteikö oltu varauduttu mutta missä se raja tulee vastaan? Jos ilmoitetaan että 800 tyyppiä olis tulossa, tehdäänkö ruokaa 2000 ihmiselle?? Mitä varataan tilalle, jotain pakastemättöä jota sitten hädässä sulatellaan? Jos illalliskortissa lukee sisäfilee niin ei siinä auta, että on jotain "tilalla" kun pääannos loppuu.
sitä pakastemättöä se aika pitkälle on nykyäänki rafloissa, harvoissa paikoissa edes pihvi leikatan itte , vaan tulee valmiina , muuta kuin panule vaan.
 
"Minna"
ISOISSA RAVINTOLOISSA se vähän on sen 200 hlöä.
kyllä vikaa on myös samntaparkissa, JOTAKIN olis pitänyt tarjolle laittaa, ikinä ei myydä EI oota.
Oletko sä todellakin noin tyhmä? Kyllä se on sitten eioota jos ei ole mitään tarjota! Siis jumalauta nyt oikeasti nainen ryhdistäydy ja ajattele JÄRJELLÄ!

Ja kyllä, olen kokki ja tiedän mistä puhun. Sä taas olet täysin pihalla.
 
Rollolainen
[QUOTE="Minna";26440962]Niinpä. Ei tuo ääliö tajua, että ruokaa ei tehdä yli 200 ylimääräiselle hengelle. Eikä lisätyöntekijöitä noin vain taiota paikalle kesken illan.[/QUOTE]

ei ehkä sitä mitä listassa lukee, mutta JOTAKIN kyllä löytyy , tai ainkin pitäisis keittiöltä löytyä. siloin on kylllä jo konkurssi edessä jos MITÄÄN ei tilalle löydy
 

Yhteistyössä