tuo kerto víimistään ravintoloitten tason missä olet ollu töissä. ei enempääsitä pakastemättöä se aika pitkälle on nykyäänki rafloissa, harvoissa paikoissa edes pihvi leikatan itte , vaan tulee valmiina , muuta kuin panule vaan.
tuo kerto víimistään ravintoloitten tason missä olet ollu töissä. ei enempääsitä pakastemättöä se aika pitkälle on nykyäänki rafloissa, harvoissa paikoissa edes pihvi leikatan itte , vaan tulee valmiina , muuta kuin panule vaan.
Emmie keksi enää mitäänsitä pakastemättöä se aika pitkälle on nykyäänki rafloissa, harvoissa paikoissa edes pihvi leikatan itte , vaan tulee valmiina , muuta kuin panule vaan.
ja hei... Se on vaan santapark!ei ehkä sitä mitä listassa lukee, mutta JOTAKIN kyllä löytyy , tai ainkin pitäisis keittiöltä löytyä. siloin on kylllä jo konkurssi edessä jos MITÄÄN ei tilalle löydy
No tietysti on, mutta ei sinne lautaselle nyt mitä tahansa voi laittaa! Oikeasti mä en usko, että olet kokki!toki nyt ravintolassa on MUUTAKIN, kuin sitä mitä on tilattu. Ammattitaitoinen kokki kllä keksii muuta tilalle.
Kyllä siellä on nyt muori posket punaisina, kun täälläkin haukutaan, kuinka meni ilta persiilleen Olisi ottanut siitä pihasta pari poroa ja pistänyt pannulle, vähän jäkälää kaveriksi!ja hei... Se on vaan santapark!
jos ravintolassa tehdään KAIKKI itse niin siloin se on viiden tähden ravintola joita ei valitettavasti suomesta löydy yhtään, siksi suomalaiset huoippukokit lähtee ulkomaille kun siellä tehdään ITSE kaikki, lihaliemistä lähtien, ei käytetä puolivamisteita lainkaan. Myös kotimaista käytetään tosi vähän ja muutenkin paikallistsa ruokaa. ( harvassa paikasa se poronkäristys joka täälläpäin myydään on oikeaa poroa, se on riistakäristystä, joka ei ole lähellekkään sama nmakuista, asikkaalle menee täydestä. aidosta porosta tehtynä tulsi nin kalliikis että ei turisteilla oliis vaaraa ostaa)tuo kerto víimistään ravintoloitten tason missä olet ollu töissä. ei enempää
Mikä huuto ja itku tulisi, jos sinä olisit maksanut illalliskortin, ja siinä luvattu ruoka olisi vaihdettu "johonkin mitä keittiöstä löytyy".toki nyt ravintolassa on MUUTAKIN, kuin sitä mitä on tilattu. Ammattitaitoinen kokki kllä keksii muuta tilalle.
Satuitko lukemaan joku viikko sitä keskustelua, jossa ABC:llä kokkaava oli sitä mieltä, että hummeria ja sushia saa kyllä huoltsikalta, kun vaan tänään ilmoittaa, että huomenna tulisin syömään Se oli hauska juttu.jos ravintolassa tehdään KAIKKI itse niin siloin se on viiden tähden ravintola joita ei valitettavasti suomesta löydy yhtään, siksi suomalaiset huoippukokit lähtee ulkomaille kun siellä tehdään ITSE kaikki, lihaliemistä lähtien, ei käytetä puolivamisteita lainkaan. Myös kotimaista käytetään tosi vähän ja muutenkin paikallistsa ruokaa. ( harvassa paikasa se poronkäristys joka täälläpäin myydään on oikeaa poroa, se on riistakäristystä, joka ei ole lähellekkään sama nmakuista, asikkaalle menee täydestä. aidosta porosta tehtynä tulsi nin kalliikis että ei turisteilla oliis vaaraa ostaa)
hyvin on suppea sinun käsitys pohjosen keittiöistä. ensinäki haju paljasta riista käryn ja poron käryn, myös väri. tiesitkössen? ja sehän muuttu "rikokseksi" kannattais tarksita ennen ku syyttelee. koulussa 2008 opettajat tarkensi tätä viellä entisetään että on rikos myydä harhaanjohtavilla nimillä...jos ravintolassa tehdään KAIKKI itse niin siloin se on viiden tähden ravintola joita ei valitettavasti suomesta löydy yhtään, siksi suomalaiset huoippukokit lähtee ulkomaille kun siellä tehdään ITSE kaikki, lihaliemistä lähtien, ei käytetä puolivamisteita lainkaan. Myös kotimaista käytetään tosi vähän ja muutenkin paikallistsa ruokaa. ( harvassa paikasa se poronkäristys joka täälläpäin myydään on oikeaa poroa, se on riistakäristystä, joka ei ole lähellekkään sama nmakuista, asikkaalle menee täydestä. aidosta porosta tehtynä tulsi nin kalliikis että ei turisteilla oliis vaaraa ostaa)
jaa no ainakin nissä paikoissa misä oon ollut töissä näin on tehty ja on ollut isojakin paikkoja. Turistihan ei tätä maista eikä tiedä.hyvin on suppea sinun käsitys pohjosen keittiöistä. ensinäki haju paljasta riista käryn ja poron käryn, myös väri. tiesitkössen? ja sehän muuttu "rikokseksi" kannattais tarksita ennen ku syyttelee. koulussa 2008 opettajat tarkensi tätä viellä entisetään että on rikos myydä harhaanjohtavilla nimillä...
sit kyllä aika moni tekee rikoksen, esim myydäänhään esim härkää ruukussa, joka todellisuudeesa on nautaa.hyvin on suppea sinun käsitys pohjosen keittiöistä. ensinäki haju paljasta riista käryn ja poron käryn, myös väri. tiesitkössen? ja sehän muuttu "rikokseksi" kannattais tarksita ennen ku syyttelee. koulussa 2008 opettajat tarkensi tätä viellä entisetään että on rikos myydä harhaanjohtavilla nimillä...
thyi!jaa no ainakin nissä paikoissa misä oon ollut töissä näin on tehty ja on ollut isojakin paikkoja. Turistihan ei tätä maista eikä tiedä.
minäkin itse olen joutunut "huijaamaan " näin asiakkaita. Turisteille mytiin poronkäristystä ( olivat tosin ulkomaalaisia joten eivät varmaan tiennet ees eroa) viaka ristakäristystä tehtiiin. vain "erityisvieraille" sai laittaa poroa.
puoluehan ne puolet vaan on valmiina palauttamaan.Santapark on ruokkinut ne kaikki 800 jotka on tilattu.Jos ei puoluejohto osaa laskea myymiensä ruokalappujen määrää ni se on voi voi.silloin tietenkin pahoiteltaiisiin ja saataiisn se raha takaiain kuten nytkin saivat . vaika olen sitä mieltä ne kortin ostaneet ois pitäneet sada KOKONAAN sen takaisin, koska ei olut ostajan vika
:headwall:sit kyllä aika moni tekee rikoksen, esim myydäänhään esim härkää ruukussa, joka todellisuudeesa on nautaa.
No eikö nyt niin tehty?silloin tietenkin pahoiteltaiisiin ja saataiisn se raha takaiain kuten nytkin saivat . vaika olen sitä mieltä ne kortin ostaneet ois pitäneet sada KOKONAAN sen takaisin, koska ei olut ostajan vika
Härkähän on vain "miesnauta".sit kyllä aika moni tekee rikoksen, esim myydäänhään esim härkää ruukussa, joka todellisuudeesa on nautaa.
hakkaa vaan päätäsi seinään, jos se on hauskaa, mutta en usko että sinä oikeasti teidät miten ravintoloissa toimitaan: olet vielä niin nuorikin. Olen työskennellyt useammassakin ravintolan keittossä keittiöapulaisena ja kokkina , olen nähyt jos mitä.:headwall: