Nuorten äitien blogeja

Menin aika sanattomaksi sun opiskelu"kavereiden" lapsellisesta toiminnasta!! Ottaa päähän ja suuresti..oletko miettinyt aikuispuolelle siirtymistä??
Suoritin itse samassa oppilaitoksessa Lh-koulutuksen ja hyvin ymmärrän millaisiin aikuisteineihin siellä törmää!!
Jätä nämä tyypit omaan arvoonsa, älä välitä sammakoista mitä he suustaan päästävät! Todella idioottimaista toimintaa 25 vuotiaalta! Äh, alkoi ärsyttämään.. Sori, että tähän kirjoitin.. En onnistunut laittamaan kommenttia!
Jaksamisia Sinulle!:)
 
nay
Kiitos :) en edes tiedä miksi en ole mennyt aikuispuolelle, pääsin tonne vaan niin helposti opiskelemaan. Tilanne alkaa olla rauhoitumaan päin koulussa jo! Vielä on pientä kitkaa luokassa, mutta eiköhän se siitä!
 
Aloittelin tässä eilen ensimmäistä blogia, ihan huvin vuoksi. Saa nähdä kauan jaksaa ja keksii kirjotettavaa. Oon vähän sellanen, että ensin innostun jostain hirveästi, mutta sitten se kiinnostus myös lopahtaa. Pääasiassa omaksi iloksi tuota kirjottelen, että on sitten myöhemmin muistoja siitä, millaista ensimmäinen raskaus on ollut. Eli siis odotusblogia kirjoitan, vaikka paljon muutakin sinne taitaa tulle kuin odotusjuttuja.

Dreaming of you | Lily.fi
 

Yhteistyössä