Onko sulla hyvää raparperipiirakan ohjetta?

  • Viestiketjun aloittaja sanna
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Pihlanmamma:
Sunnuntai-valmismuropohja kaupasta ja purkillinen kermaviiliä+ yksi muna+1dl sokeria raparperien päälle ja uuniin! Nopeaa ja helppoa :p
Pehmeneekö nuo raparperit uunissa, vai pitääkö keittää ensin? Ja kauanko uunissa, missä asteessa?
 
"leipuri"
7 munaa, 4 dl sokeria, 4 dl kermaa, 2 dl voisulaa, 8 dl vehnäjauh., 6 tl leivinjauh., päälle 1-2 l marjoja tai raparperipaloja+ sokeria

1. vatkaa muna ja sokeri
2. lisää joukkoon kerma ja voisula
3. lisää vehnäj. leivinj. seos, sekoita vähän, mutta huolellisesti
4. levitä leivinpaperin päälle pellille
5. "marjat"(suosittelen 2 l raparpelin paloja) + sokeri(reilusti)
6. Paista 200 astetta ja noin 20 min ( mulla se ei vielä oo riittänyt noin 30 min)
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Pihlanmamma:
Sunnuntai-valmismuropohja kaupasta ja purkillinen kermaviiliä+ yksi muna+1dl sokeria raparperien päälle ja uuniin! Nopeaa ja helppoa :p
Pehmeneekö nuo raparperit uunissa, vai pitääkö keittää ensin? Ja kauanko uunissa, missä asteessa?
Olen pakasteesta laittanut raakaa valmiiksi paloiteltua raparperia noin litran pussillisen. Pehmenee kyllä.

 

Yhteistyössä