Onko teillä henkivakuutusta?

ei oo kummallakaan.
Ei meilläkään (tietääkseni). Kävin vakuutusyhtiössä, kun meinasin sanoa irti meidän tapaturmavakuutukset. Se virkailija sai puhuttua mut ympäri, ettei kannata sanoa irti ja sit kysyi, että onko meillä lainaa ja henkivakuutusta mitään kautta. Sanoin, että on lainaa, muttei henkivakuutusta. Käski vielä pankista varmistamaan, onko sitä kautta ja ottamaan sit henkivakuutuksen, jos ei ole. En ole pankista viel' kysynyt, mutta en usko, että lainaan sisältyy sellaista, kun sanottiin lainavakuutuksin irti. Vakuutusvirkailija osasi kyllä esittää asia aika ajatuksiaherättävästi: "Mieti, että teillä on kaksi pientä lasta ja jos toinen kuolee, niin mites sitten suu pannaan lainanmaksun kanssa ja saikkuakaan ei saa kuin pari viikkoa puolison kuoleman jälkeen. Olisitko valmis menemään töihin pari viikkoa puolison kuoleman jälkeen?"
 
"vieras"
Kyllä on, meillä molemmilla. Ajateltiin asia juuri niin, että entäs jos toinen kuolee? Kuinka toinen pärjää taloudellisesti asuntolainan kanssa, kun on varmaan vähän muutakin mietittävää. Nyt ei tarvitse heti alkaa myymään taloa, jos niin huonosti käy.
 
levollinen
Meillä molemmilla henkivakuutukset, Tapiolasta perhevakuutus joka takaa puolisolle eläkkeen kymmeneksi vuodeksi jos kuolen...mielestämme erittäin hyvät!

ehdottomasti kannattaa ottaa jos esim. lainaa ja lapsia .
Ja saattaa käydä niinkin että jossain vaiheessa on sellainen terveystilanne ettei enää saa vakuutuksia....
 
On, n. 100 ke korvaussumma molemmin puolin. Asuntolainakin on osittain vakuutettu kuoleman ja olikos se pysyvän työkyvyn menettämisen varalle. Otettiin henkivakuutukset aika pian tuon ison asuntolainan jälkeen, vähän niinkuin lisäturva toiselle osapuolelle, että asunto pysyy ainakin alla jos jotain käy.
 

Yhteistyössä