LeipuriLempeä
Millä keinoilla ja ohjeilla syntyy mielestäsi paras kakkupohja?
Mummini, joka oli taitava sokerileipuri, puhui aikoinaan että kananmunia kannattaa kuumentaa kuumana kraanaveden alla ennen vatkausta. Ja että muna-sokerivaahtoa vaahdotetaan jollakin tietyllä minuuttimäärällä per kananmuna, en vaan enää muista että monta minuuttia per muna.
Jos jollain on hyväksi todettuja kikka kolmosia niin olisin kiitollinen
Mummini, joka oli taitava sokerileipuri, puhui aikoinaan että kananmunia kannattaa kuumentaa kuumana kraanaveden alla ennen vatkausta. Ja että muna-sokerivaahtoa vaahdotetaan jollakin tietyllä minuuttimäärällä per kananmuna, en vaan enää muista että monta minuuttia per muna.
Jos jollain on hyväksi todettuja kikka kolmosia niin olisin kiitollinen